Re: Nazi-skinheds imat li po4va sred nassssssssssssss........... [ Started by max in Общи приказки : 506 replies ]

[quote=GrimReaperHC]Проблема, че не всичко го разбират т'ва нещо, и от там идва всичко :/[/quote]

Брат, нека всички видят к'во ти е в подписа ... дръжте си предрасъдъците за себе си на концертите и т'ва е... ай сиктир!

Re: Nazi-skinheds imat li po4va sred nassssssssssssss........... [ Started by max in Общи приказки : 506 replies ]

Ахх.. извинявам се на Рости, че писах след като е казал, че мести разговора... но просто като започнах да пиша още го нямаше съобщението :)
И... съм напълно съгласен с него, че хардкора се е преместил в нета... вместо да ходим да се забавляваме на концерти си чешем езиците тука... позор!

Ето ми го поста след Ростислав:

Красимир /Angelic/
23 Sep, 2009 в 12:05 Едно време Чиката в О!Шипка (мисля, че там беше) е слизал от сцената за да бие нацистчета/фашистчета, които са дошли да провалят концертите (така съм чувал, но колко е вярно не знам)... трябва и сега да се прави така, но не само с тях, а изобщо със всеки проблемен, които е дошъл с това намерение... не те кефи - еми не идвай... както е приказката за телвизията: не ти харесва предаването - ами смени канал, толкова е лесно...
Изобщо цялото това деление е една глупост... анархист, фашист, анти-фашист, анти-анархист, анти т'ва анти он'ва... абе всички сме хора в крайна сметка, защо мамка му трябва да се бием помежду си, да се караме и …