Topic: ФОРОН СРЕЩА
значи... Детската ми мечта ... защото от малко дете чета и пиша тук е да се срещна с всички вас,по отделно,може и заедно !
Искате ли да си направим форон среща и да се запознаем? Имам много неща да ви питам!!
Не сте логнати. Моля логнете се или се регистрирайте.
значи... Детската ми мечта ... защото от малко дете чета и пиша тук е да се срещна с всички вас,по отделно,може и заедно !
Искате ли да си направим форон среща и да се запознаем? Имам много неща да ви питам!!
аре утре, в 15;30 на пилоните на НДК.
abe toq pa.. ot dneska za utre.. dobre ste 4estno ;]
искам да знам че всички ще идват!
как иначе ще стане форон среща?
сички схета,сички пияндета,админите! аххаах
ако щеш бе, ние ще си правим кефчето и ще си пием бирички, ти си стой у вас и джиткай Gta...
тва некъв форомен хумор ли е ? усещам че ти ще си душата на компанията хаха
искам да знам че ванката ивелин стефан ростислав момчи сашко и всички от готините ще идват иначе без мене!
хахахахахахахха!
след горния пост вече спокойно мога да си изтрия регистрацията нали?
аз съм абсолютно сериозен винаги, утре да не ми вържете тенекия?
аз ти казвам искам да чуя всички пичаги че ще идват
иначе ко аз и ти ли ще пием бири хахахах
ти си няква загоряла, аз няма да идвам на тая среща
споко аз и без тва не се еба с схета и вегани
надали могат да го дигат
хахаха
чудесно, разбрахме се
Aз предлагам друг час за срещата, утре 18:00 ви чакам на ринга в Дескрим, мачовете ще са без категории и без удари в очите и ташаците за да е по-true и toughguy. Организарат се и залози, част от събраните пари ще дарим на xNikolanx да си плати гаранцията и да излезе от пандиза.
кажи къде е тва и идеме сите
парите нема да отиват,тоя тряя лежи
можеше твойта баба да е ограбил или мойта хахахах
az predlagam parite da sa za men da si kupa wiskence s redbull4eta a nikolan e brutal till death taka4e 6te izdurji v pandelata a i 6te napravi nqkoi drug tattoos tam i 6te izleze na brutalniq hardcorejiq na piloonite e dobre 6te govora da puskat na videostenata ne6to brutalno nqkoi lud beatdown LIVE i 6te moje da igraem pogo i karate mersi 4e me nare4e gotin face fixa qvno si me vijdala a vokala na plastic bo si misli 4e ne mi se kefat xorata toi e na moite godini i pi6e nai qkite ne6ta ne6to kato pisatel e osven neveroqten muzikant i rasbira se mu otiva muzikata koqto pravi na godinite respect za poreden put and see soon bay stay tru and smoke weed na narodniq bratle
vokala na plastic bo na tvoite godini
stiga we
hahahahahaha
az sum na tvoite godini
toi mi e bashta hahahahah
ax-ax-axax-axaxa-xa-xa-xa-xx!
ot imeto na vsichki heteroseksualni iskam da kazha che nikoy ne bi go vdignal pred teb feis fiksa
ha ha ha ha ha
хахахаххахахахаха ама ти сериозно ли ?
не съм тук да се харесвам на хората,но теб май съм те наранила чак
ха ха
толкова ли съм готина че пишете в толкова постове за мен? нямате ли си друга работа? хи хи юпии
дигате ми адски мн рейтинга като вляза един път на няколко месеца,после ми разпраат 'що се надуваш толкова' хахахх
тенк ю бойз
лъв ю :*
ot imeto na vsichki heteroseksualni iskam da kazha che nikoy ne bi go vdignal pred teb feis fiksa
Аз го вдигам винаги и за всички, иначе не е добре за имиджа. А и... всъщност схе-тата го вдигат винаги.
veganite go digat mnogo poveche otkolkoto mesoqdnite. nezabravai che edni ot nai golqmite afrodiziaci sa magdanozut,kopura i soevi produkti, a te gi upotrebqvai poveche ot mesoqdnite
Това също е факт, но пък не схе-тата имат мастика... абе нещата са по-сложни отколкото изглеждат...
tova e forumen humor be eli,tuka samo naduti sme se subrali,ma teb koi izobshto te naduva
xaxax
tuka neshtata sa po zabawni ot kolkoto ochakwah
i taka
kajete koga she se widim da si goworim na jivo za ebane i sxeta i mastiki che tuka e very funny,najivo she se schupa ot smeh
Мда, ше си говорите за ебане... особено с refused...
Page [ 1 of 3 ] Posts [ 1 to 25 of 53 ]