Topic: Разочерован от пънк публиката
Не стига че и малко хора ходят по хардкор концертите(не по металските), ами и некви дърва > Е вчера примерно... Green Goblins и Daily Noise Club - бати яките групи! И кво? Супер малко хора имаше.
Не сте логнати. Моля логнете се или се регистрирайте.
Не стига че и малко хора ходят по хардкор концертите(не по металските), ами и некви дърва > Е вчера примерно... Green Goblins и Daily Noise Club - бати яките групи! И кво? Супер малко хора имаше.
90s are over! PUNK IS DEAD
cuka6t i toi nishto ne kaza
Е на Apurtu да не беше по-различно? Или на повечето не толкова известни групи?
Същото е и по хардкор концерти де и ска и т.н.
Има ли някой дето още мисли, че в тая отрепана страна има сцена?
Пример: преди няколко години като дойдоха I-Reject малко хора ги знаеха, но концерта в Шипка беше много силен, сега идват всякакви групи, не толко известни, но яки и има по 20-30 човека. Факт!
Между другото, мисля, че О!Шипка беше мястото, което крепеше сцената. Там има спомени за велики концерти! Сега даже нема къде да се свири....
Така, че никой няма право да е разочАрован, сами сме си виновни.
Не, просто това там беше единственото, нямаше Майспейс и Фейсбук, групите бяха наполовина, сега всеки може да си направи група и да си буукне дата. Има пренасищане спред мене. О!Шипка е просто историческо място откъдето много банди са почнали и откъдето всички имаме готини спомени.
Е добре вие що не ходите примерно? Вторник беше почивен ден.
ПП Извинявам се за неграмотността си :Р
Пренасищане.... с какво? С качествени банди? Но си прав за профил простотията категорично! Не е истина кво прават некой хора само и само да излязат да посвирят на сцена... и след т'ва майко мила - тениски, брутално лого, татуси, могъща хардкор/метъл компетенция... заеби!
ФУЦК, бате, гледам да не ходя на всеки концерт, защото хората са станали гадни! Неприятни бийтдаун манекенки!
nqkoi drug li go napravi tova v t.nar. punk hc ska scena ili si go napraviha grupite i fenovete ??
za vtori put v tozi forum izpolzvam krilatata fraza "kakvoto povikalo takova se obadilo"
spoko, tova e samo nachaloto i po-zle shte stava
Ами това е че в момента тук има 10 клуба примерно, 150 групи, в стария сайт имаше една много яка страница дето пишеше колко групи още ги има и колко са RIP. Наистина няма яки банди и за това аз си ходя на тези които са ми харесвали навремето. Малко от новите ще ги зяпам повече от веднъж.
Разбира се, тука биха се намесили съответно музикантите да кажат "Еми то с такива фенове - такава сцена" - аз ще им кажа "с такива групи - такива и феновете". Хаха.
Излизайки от т.нар хардкор сцена, дето се разиграва тук в сайта примерно, където хората са все още донякъде заедно и ходят по концерти, купуват си дискове, шъртове и прочие мога да ви кажа че примерно при метълистите е още по-трагично. Там никой не ходи и не иска да ходи по концерти на наши банди, защото всяка седмица има як концерт на голяма и готина банда. Общо-взето там твърдението е "нашите са палячовци, ще ходя да гледам Слипнот в Белград" или "защо тея ще подгряват на незнам си кой си, те са смешковци, аре да няма подгряваща банда".
в стария сайт имаше една много яка страница дето пишеше колко групи още ги има и колко са RIP.
Малко офтопик, но страницата още си я има някъде офлайн из сайта и от теб зависи тя да заработи скоро.
копеле кво ти кажа ако някой е бил на rejection i bfdm сигурно е забелязал че клуба беше фрашкан, естествено ако има качествени групи ще е пълно естествено ако има готин клуб без фашисти и тъпанари ще е пълно, и ако ме кефи дадена група лично на мен няма да ми пука дали ще има 100 човека или 30 с които ще си изкарам 5 пъти по- яко!
хахах пак фашисти тва ти е проблема на rejection и bfdm имаше десетина е.......? концерта зле ли беше казаха ли ти нещо?
Като прочета някое такова мнение и си представям една голяма зала с компютри, където разни патриоти седят, по цял ден разглеждат форуми, блогова и въобще всяко място в интернет, където може да се коментира сериозно, и само дебнат да просвещават.
Доста хора не биха отишли на няква група, освен ако някой не им ги препоръча или не отидат дузина хора, който се познават. Или пък да познава самата група. Което си е тъпо. За музиката ли ходи или заради приятелите?
А тва че на металските концерти не се ходи, не е мн вярно. Е на swafi, let them die, melekh, O.H. си ходят бая хора. А и само ще помоля ако може да се обявяват концерти и на гринд групите(Anal Dissected Angel, Група Х и др там)
Абе завъртели сме тема дет нема край, момци....
Сцена в реципрочна стойност: едно време имаше 5 групи и 200 човека отдолу, сега 200 групи и 5 човека
е чак пък 200 групи да са сега активните не са толкова много
истината е че хората си мислят че тази музика може да се развива в софия и в пловдив, а истината е че там никой вече не му се ходи на концерти от този тип
има много яки места в провинцията където никой не свири, защото всеки иска да иде и да спечели 18 000 лева с едно свирене. Трябва да посееш преди да пожънеш като няма и сеячи няма и урожай.
севлиево
хасково
варна
бургас
търново
пазарджик
шумен
русе
асеновград
смолян
враца
забравих и стара загора
има много яки места в провинцията където никой не свири, защото всеки иска да иде и да спечели 18 000 лева с едно свирене. Трябва да посееш преди да пожънеш
Батеее, говориш наизуст! Групите са доволни, ако си покрият бирите и половината пътни!
ако има за бири ще е успех
а иначе за Варна не знам, доколкото знам и там не ходеха хора почти последните години (ако не свирят Indignity да речем)
А и не във всички споменати градове има клуб за свирене на по-тежка музика...
бе не говоря глупости щото имам преки наблюдения и поне 5 софийски групи са искали фантастични пари за да свирят в пловдив.
мишо има бе. във всички
Е Maldito ше каже за Пловдив кой колко кинти е искал.
Аре да се разбереме, кво са "фантастични пари"? И само да вметна, че "преки наблюдения" значи, че си присъствал като са ги искали...
ем досега бг групи не са ни искали фантастични пари
в смисъл че повече от 200 лв не се е случвало да сме дали на група.. то зависи разбира се и от това колко хора е имало. И при положение че в 99% от случаите свирим за удоволствие . т.е. - ако има за по 1 бира сме доволни :d
Page [ 1 of 2 ] Posts [ 1 to 25 of 45 ]