Atom RSS
Page [ 2 of 2 ] Posts [ 26 to 45 of 45 ]
Re: Разочерован от пънк публиката
ами да ставал съм свидетел защото са ги искали от мен за да направя концерт. Примерно как ти се струва група от 6 души иска 450 лв защото "били 6 души и нямало да се хванат в 1 кола". Горивото е точно 50 60 лв. За какво говорим ?? за "ХОНОРАРИ" ли. На групи дето ако направят сами концерт няма да им отидат и 10 души. Има банди които са реалисти и искат нормални пари - път + някой лев отгоре. Цитирам друг музикант "Писна ми да се набутвам - няма да свиря за Бог да прости". Цитирам трети "Щом ходят толкова малко хора в Пловдив да се спасяват - щом не ме уважават и аз няма да ги уважавам"... за какво говорим в случая? За ЪНДЪРГРАУНД или за някакви болни въображения?
koi sa tiq grupi deto sa iskali tolko $ i nema da suberut 10 4oveka
- Title: закоравял
- Status: Offline
- From: Пловдив
- Registered: 2006-12-23
за щастие не съм контактувал с такива групи...те за 450 лв могат с лимузина да дойдат и ще им излезе по-евтино
- Title: цъкащ
- Registered: 2009-03-21
ivailo wrote:истината е че хората си мислят че тази музика може да се развива в софия и в пловдив, а истината е че там никой вече не му се ходи на концерти от този тип
има много яки места в провинцията където никой не свири, защото всеки иска да иде и да спечели 18 000 лева с едно свирене. Трябва да посееш преди да пожънеш като няма и сеячи няма и урожай.
севлиево
хасково
варна
бургас
търново
пазарджик
шумен
русе
асеновград
смолян
враца
Ма тва за тебе провинция ли е? Честно да ти кажа варненската сцена е в пъти по-порастнала от големите в София и Пловдив.
- Registered: 2006-04-03
beatdown manekenite sa nai qkite!
beatdown bitch! xaxa
maxx според теб как трябва да го титулувам ако не провинция ) за варненската сцена бих могъл да поспоря с теб, защото за момента там никой нищо не прави ако можеш да ме обориш давай.
nie li4no na 21 tozi mesec smiatame da prebiem vsi4ki posetiteli v puzel i da gi oberem:-)sled tova mojem da svirim bez pari cel jivot.istinata e 4e mestnite bandi bivat obirani ot slabi ozvu4iteli i naem za tehnika.ako doide i nekoya banda ot dale4en grad,putni+malko otgore i nakraya ni6to ne ostava.no koito iska da pravi kinti da smenia pola(ako e muj),cici kusa pola i pri paynera.seeeeeeeeeeeex i luskavini.tova e jivota brat4e.
като ви обират озвучителите защо свирите?
а дали правиш кинти и получаваш парите, които си заслужил, защото феновете идват да слушат теб и музиката ти не е нормално ли?
Ивчо ... ти кога за последно си ходил във Варна бе Мой ???? чесно да ти кажа , кефят ме такива хюмнарски исказвания особено за варненската сцена .... щото мога да ти кажа че там се правят (в момента точно) далеч по - смислени неща, това че ти си далеч от хората и от сцената , не значи че нищо не се случва...
vijte sega ivailo e tolkova navutre v ne6tata ne mislq 4e e redno da sporite s nego toi q 4uvstva taq muzika varna xarmanli simitli toi znae poznava xorata pravi se stoinosna muzika dobri pari se izkarvat! kazal li e 4e vuv varna nqma ni6to zna4i e prav
Za Varna ne znam kakvo se slu4va,no v Plovdiv sa se slu4vali ne6ta,slu4vat se i 6te produljavat da se slu4vat.
21.06.2009 CLUB PUZZLE HARDCORE FEST
DELATE,SICKFLAG,REDPACK,RUN 4 PSYCHO,CUT OFF
NA4ALO:19.00 VHOD: 4 LEVA
bravo iztriite vsi4ko keoto pi6a cigani a to4no tova e mqstoto da kazva6 za selskiq koncert
niamam 4esta da poznavam DIETRYING,no smiatam 4e mnenieto mu e dosta kompetentno,kulturno i izpulneno s loyalnost!
mersi bratle respect i za teb sega pusni v sqka tema tozi velik live
- From: Пловдив
- Registered: 2006-12-23
еми като си малоумник ще ти трият мненията, Сашко.
dobre mitko i se pak da ne zabravqme !!!
DELATE,SICKFLAG,REDPACK,RUN 4 PSYCHO,CUT OFF
NA4ALO:19.00 VHOD: 4 LEVA
ako ne sum na work 6te doida da se smajem see there
- Title: цъкащ
- From: Село несебър
- Registered: 2013-08-14
За съжаление сцената в България отдавна е мъртва. Пънк, ой, хардкор, ска, тези стилове почти никой не ги слуша което е тъжно, щото новото поколение особено слуша нео метъл, метълкор, разни емота и подобни глупости дето не ми се коментират че ме хваща зверски яд.
Приятелство над всичко!
Page [ 2 of 2 ] Posts [ 26 to 45 of 45 ]
Guest posting is disabled. You must Логин or Регистрация to post a reply.