pinio

Topic: предстояш концерт на Terror

Искам да ви попитам според вас какво мислите за предсояшия концерт на групата в софиа .има ли смисъл да се отиде.Аз лично на мене мн ми харесват и доста ми допада стила им на свирене и мисля да присъствааам(стига да на намеря с кои де).....Мн е яка тая бадна пичове
http://www.youtube.com/watch?v=vfXpPARfe3o

Dancho

Re: предстояш концерт на Terror

гадни са ама съм чувал, че правят готино шоу. те са си live банда, така че няма какво толкова да му мислиш

These are the only crowded rooms
where I'm not all alone.

F_o_G

Бадната Terrot ?!?! wow

http://www.spirit-of-metal.com/les%20goupes/N/Nasty/pics/logo.jpg

refused

Нещо като parrot и terror, лингвистична микстура един вид. Иначе не, няма смисъл да се ходи на концерта. Трябва да се посещават концертите на групи със средна възраст на членовете минимум 56 години и участвали в снимките на Jurassic Park.

pinio

Sorry,пиянска граматична грешка

ivailo

sled vcherashniq koncert na guano apes osuznah che vupreki tova koi kakuv tip hc bandi haresva nqma po golqmo useshtane ot hc live. to ne bqha vchera metali, potni bradati deto ne znayat za kakvo sa tam... shte se poseti terror s NAI golqmo udovolstvie. nqkoi znae li orientirovachni ceni smile

snatch

Аз лично нямам нищо против потните и брадати хора, но иначе съм много съгласен.Неометалите са скучни по концерти...

smexoran

guano apes-hardcore wow

brain atrophy

е оправи си заглавието поне
а концерта ще е голям, няма съмнение (:

ivailo

smexoran не си ме разбрал казах че хк концертите са истинската тръпка. Концерти като този на Гуано са диско. Не че не е яко, но някак си я няма тая тръпка smile

Ванче Михайлов

Доста размишлявах дали да ида на Guano..Все пак са един мил спомен от ранни тиинейджърски години,когато "нямаше ни джи ес ем-и,ни интернет"... Все пак останах верен на предубежднието си (Доста предубеден човек съм),че обстановката,въпреки многото публика (а може би точно заради нея...),ще наподобява готина дискотека,в която пускат и "яка музика за дивеене между хитовете " big_smile

По думите на Ивайло разбирам,че е било така...

1ви,а после 12ти- Ще се мре юли месец smile

maldito

И аз заради това не отидох. А и цена от 50 лв за няква група, на която ми харесват 3-4 песни, ми се стори прекалена, за да се замисля smile От познати разбрах че е било тъпо. Аз и не очаквах друго. Интересно че на тая цена отидоха много хора...  Не са няква чак толкова добра група. За Biohazard са 35 лв билетите. 50 бяха за Металика smile

be yourself by yourself
stay away from me
http://www.southparkstudios.com/episode … play=false

Ванче Михайлов

Taкъв тип групи ми се струват много ...гранични,не могат да ме впечатлят,ако мога така да се изразя и ще обясня какво имам предвид .
За мен има два типа шоута- гигове и коцерти. Знаем си за първото..мазичката с приятели,стейджа,хардкор спирита smile...Докато второто е "Металика" на Васил Левски или AC/DC на "Партизан"...Все пак не сме коне с капаци и ценим качествената музика smile
Но тези"сладури"... Които са продукт на МТВ манията (на 14 повечето сме били до някаква степен пленени от нея),да ми се кълчат в "Универсиада" на фона на подскачащи първокурснички по право,които за пръв път в живота си са решили да са "бунтарки" преди сесията (Имам конкретни примери big_smile)..Не,благодаря!

П.С. Не че на "Металика" нямаше от гореспоменатият тип... Но все пак си беше яко усещането smile

Azrael_XIII

Супер добра група...определено ще се ходи smile

dietrying

na hardcore koncert4etata bratleta xodat real madafakari s cool dre6ki no hair pri4eski zeli sa si fuckin shower predi da doidat na live-a izob6to ima si trupka ima si energy ima si unity pred live-a si4ki se znaqt ei novi kecki ? da bratle new sa mi i shirta su6to i sum 4ist ne sum kato na gadnite koncerti deto nqma trupka i energy ta tuk sme 6ibani ludaci i znaem za kvo stava duma tova e na6ata scena tova e na6iq dom

madafakara

e ima si gi potnite koradjii ne mojesh da go otrechesh! big_smile

maldito

СерГей дали ще намине на концерта със своя булдог хахахах big_smile
http://www.dnes.bg/images/photos/0071/0000071790-article.jpg

be yourself by yourself
stay away from me
http://www.southparkstudios.com/episode … play=false

Yzi

dietrying wrote:

na hardcore koncert4etata bratleta xodat real madafakari s cool dre6ki no hair pri4eski zeli sa si fuckin shower predi da doidat na live-a izob6to ima si trupka ima si energy ima si unity pred live-a si4ki se znaqt ei novi kecki ? da bratle new sa mi i shirta su6to i sum 4ist ne sum kato na gadnite koncerti deto nqma trupka i energy ta tuk sme 6ibani ludaci i znaem za kvo stava duma tova e na6ata scena tova e na6iq dom

big_smile big_smile big_smile big_smile heaeheh : )

Всичко, което си бил, връхлита те отново
Мислите прогарят като изстреляно олово

mitaka

Abe Temata Mai E Za Terror,ama Sum Dlujen Da Obiasnia
4e Po Vreme Na Guano-muano V Puzzle V Plovdiv Ima6e Mnogo Po Yak Koncert.sega Na 21(t.e. 10 Dni Predi Terror) Pak 6te Ima Hc Festival Koito Niama Da Nadmine Terror Po Pose6taemost I Kinti-minti(a Puk Znae Li 4obek),no Po Dobro Hc Nastroenie,mo6ove,steidjove I Drugi Moderni Nazvania Sus Sigurnost.taka 4e Ako Nekoi Osven Dvamata Razpoznati Ot Men Po Gore Maldi I Ivailo Imat 4 Kinta,da Zapoviadat Da Vidiat Kak Se Veselim Na Selo!!!

snatch

Ти хубаво обясни, но така и не разбрах за какво става дума.В кое село точно и за кой фестивал става дума?

ivailo

Митак на тва село сме се веселили още наеш ли колко отдавна ? Tочно с малдито :smile

dietrying

cql jivot na selo...... ooOOooO.......cql jivot na seloooooooooooooooo  (clap)(clap)(clap)

mitaka

Plovdiv

Club Puzzle

21.06.2009

19.00

Delate,sickflag,cut Off,red Pack,run 4 Psycho

axa ye

grupite ot bulgarska strana 6te sa B.F.D.M. i Redound

maldito