maldito

Re: Кои групи бихте искали да дойдат и евентуално да видите в България?

Skarhead ако наминат няма да им се разсърдя smile

be yourself by yourself
stay away from me
http://www.southparkstudios.com/episode … play=false

Rostislav

Skarhead би било доста добре, да smile
От споменатите Cock Sparrer, Barcode и Dropkick Murphy's също.
CDC, Folsom...

Kolio

revolution mother!

http://www.youtube.com/watch?v=kq1kM7Nq … re=related

Last edited by Kolio (2009-11-24 20:22:24)

Momchi

по-възможни:
Discharge, Slapshot, Ratos de Porao и още много други бразилски банди

невъзможни:
MDC, Terveet Kadet, Negative Approach

Hlebshot

suicidal,exploited,blood for blood,buried alive ei tiq ako svirat na edin koncert zaedno i samo se zamislete kvo moje da stane

maxx

reel big fish!

TKL

По-по най:

Folsom, Shattered Realm (че не успях да ги видя), Dropkick, Evergreen Terrace, H2O, Briggs, Bouncing Souls, Mighty Mighty Bosstones, Rise Against, Final Prayer, Embraced By Hatred, Punishable Act ... Rammstein, Godsmack,

Eat_Shit

All Out War!!!1

Kolio

body count

Sick Terror

Extreme Noise Terror

GrimReaperHC

Аз бих поискал Subzero

http://img88.imageshack.us/img88/7415/6611526847136aq.png
Shit, I spent my whole life around the violence so I planted seeds of hate oh I let my habits grow I slept with the homeless, I copped with the fiends Lost the love inside my heart, I even forgot what it means Seen the ripest nights turn into the rottenest schemes But through it all I have never forgotten my dreams

pudes

От хардкор бандите бих искал да видя, но няма как да стане - Furiuos Styles, 100 Demons, Will to Live, Shockwave. Иначе искам и Kategorie C, Terrorizer, Demolition Hammer, The Berzerker, Dropkick Murphy's, Pennywise и т.н.

Kolio

а austrian death machine? бруууууутал! big_smile

dessy

направо as i lay dying ((:
пък austrian death machine ще е бонус ;D
get to the choppaaaaaa big_smile

Shattered Realm, H2O, Sick of it All, Death Before Dishonor, Have Heart да се съберат и да дойдат ;D , DEEZ NUTS, Six Ft. Ditch, Walls of Jericho .. и по-добре да спра, че ще стане прекалено хаха.

i won't retreat. i won't be made weak by the thorns in my feet. i will walk til' i bleed or die from fatigue and beyond if need be. believe me, you will not defeat me, i swear to god. and that's a promise i'll keep until i'm 6 feet deep, motherfucker.

Kolio

гет ту да чопааааа, индийд! :Д
ама мани ги as i lay dying. хаха

обаче аз се сетих за една група, която сигурно никога няма да видя поради ред причини, а много би ми се искало.
става дума за Inside Out!

http://www.youtube.com/watch?v=0beTmMMX … re=related

Inside Out - No Spiritual Surrender
~

Dancho

ima dve bandi inside out, i dvete hc? koia po-tochno iskash da vidish
edit: a, sori, sega vidiax, che si utochnil smile

moite:
paint it black
get the most
soul control
foundation

Last edited by Dancho (2009-11-28 15:08:33)

These are the only crowded rooms
where I'm not all alone.

Kolio

Dancho wrote:

moite:
paint it black
get the most
soul control
foundation

аз бих прибавил и verse, които много ми мязат на have heart (които пък ги предпочитам)

а skarhead (и въобще danny diablo, за което сигурно ще получа голяма критика тука big_smile ) така и не можах да ги оценя. обаче се сещам за други доста добри групи, като killing time & stigmata (не vinnie stigma big_smile ), но не знам дали още съществуват или са се разпаднали. smile

о, да... и RAMALLAH! smile)

Last edited by Kolio (2009-11-28 17:57:01)

Dancho

Kolio wrote:
Dancho wrote:

moite:
paint it black
get the most
soul control
foundation

аз бих прибавил и verse, които много ми мязат на have heart (които пък ги предпочитам)

а skarhead (и въобще danny diablo, за което сигурно ще получа голяма критика тука big_smile ) така и не можах да ги оценя. обаче се сещам за други доста добри групи, като killing time & stigmata (не vinnie stigma big_smile ), но не знам дали още съществуват или са се разпаднали. smile

о, да... и RAMALLAH! smile)

em.. az za sebe si kazvam samo bandi, koito sushtestvuvat. kakuv e smisula da izredq hilqda bandi deto ne svirqt. verse gi izbusnax, a have heart sum gi gledal tri puti. moje bi zatowa predpochitam verse. na vinnie stigma bandata e  stigma i sushtestvuvat, da. sluchi se taka , che gi gledax s the business. mnogo gotina banda, po-me radwat ot agnostic haha. a stigmata e edna metal banda, koito e dosta skuchna.

killing time - super. skarhead.. ne me vdigat veche tezi dms neshta

where I'm not all alone.

Kolio

Dancho wrote:

em.. az za sebe si kazvam samo bandi, koito sushtestvuvat. kakuv e smisula da izredq hilqda bandi deto ne svirqt. verse gi izbusnax, a have heart sum gi gledal tri puti. moje bi zatowa predpochitam verse. na vinnie stigma bandata e  stigma i sushtestvuvat, da. sluchi se taka , che gi gledax s the business. mnogo gotina banda, po-me radwat ot agnostic haha. a stigmata e edna metal banda, koito e dosta skuchna.

да, бандата на стигма е готина. но самият стигма нещо не ми е много симпатичен. иначе аз визирах killing time & stigmata, за които не съм наясно дали още съществуват като банди. а тези дмс неща никога не са ме вдигали мен. big_smile

а иначе, можеш ли да ми пратиш някакъв линк към другите Inside Out ако стават, разбира се. мерси! smile

edit#2: аз говорих за HC/metal бандата stigmata, а не за death metal групата, не знам коя имаше предвид, че е скучна.
www.myspace.com/stigmata518

Last edited by Kolio (2009-11-28 22:05:49)

Dancho

Kolio wrote:
Dancho wrote:

да, бандата на стигма е готина. но самият стигма нещо не ми е много симпатичен. иначе аз визирах killing time & stigmata, за които не съм наясно дали още съществуват като банди. а тези дмс неща никога не са ме вдигали мен. big_smile

а иначе, можеш ли да ми пратиш някакъв линк към другите Inside Out ако стават, разбира се. мерси! smile

edit#2: аз говорих за HC/metal бандата stigmata, а не за death metal групата, не знам коя имаше предвид, че е скучна.
www.myspace.com/stigmata518

choveche, gore sum prochel "stigmata (na vinnie stigma)", vmesto "ne vinnie stigma". vse edno. taka ili inache stigma i bandata mu me kefiat, a hc/metalskite stigma sa mi skuchni i nepriatni. ama towa si e vkus.
drugite inside out she se razrovia po diskovete si da vidia pazia li gi i shte ti upload-na niakude

where I'm not all alone.

cuka6t

stigmata e mnogo tup film

DRAIN_BAMAGE

i edna ot nai qkite grupi

http://img132.imageshack.us/img132/2999/17826643jf4.jpg
suicide - try it before you knock it please

Kolio

Dancho wrote:

drugite inside out she se razrovia po diskovete si da vidia pazia li gi i shte ti upload-na niakude

супер, мерси.

Brigade Sud

Pitboss 2000 big_smile

bratmito

Strength 691,Good Riddance....за съжаление няма как да стане тва. sad

Иначе пак ми се гледат Bane,Fire At Will,искам и 7 seconds,H2O......