Re: hardcore xmass 09
Сашко, добре че никой не ти обръща внимание на глупостите, най-странното е че не сме се засекли на този концерт, поне да имаше защо да ни храниш
Не сте логнати. Моля логнете се или се регистрирайте.
Сашко, добре че никой не ти обръща внимание на глупостите, най-странното е че не сме се засекли на този концерт, поне да имаше защо да ни храниш
И все пак всички коментирали тук, явно не са видяли какво стана и не знаят за какво реват, защото от моята гледна точка няколко от десните младежи се намесиха, за да озаптят единия от двамата участващи в случката, а писанията за боксове, патлаци, базуки и танкове ще ги оставим на развинтеното въображение на хората, които даже не са присъствали на феста.
fall into the ranks aligned, cattle-pressed pushed to the left, so anti-this and anti-that, that somewhere along the way you forgot to laugh
Един човек не каза как са били бандите, кой е свирил нови неща, кой не е... Да ви се невидят и измислените ценности и жалките общности. Drain_bamage, евала за нервите да им отговаряш на тея хора... ама верно не си е работа.
ne e
Мангалите са юнити по етнос, това е друго. В това отношение са образец за подражание пред някой хора "от арийски" произход", но вкрайна сметка важно е да е по-лесно, кой му пука за идеологии. С мангалите дори и полицията не се занимава, щото няма какво да вземат от тях, а и онея няма кво да загубят. От друга страна скинарите за какво да рискуват да ги бият, много по-лесно е да пребият някой от хардкор юнитито, там съпротива няма you know
lele ti ne se otkazvash be MOMICHE izri4no ti kazvam MOMICHE da shtoto mai nqmash TOPKI zashto da ima suprotiva kato nikoi ni6to ne e napravil nekvi si razdali 2 tupanika GOLQM PRAZ ti si se vjivqla mai v sceni4na policiq
Last edited by DRAIN_BAMAGE (2009-12-29 15:01:40)
G.n.l.s. Пешко нямам идея кой си, но вероятно поредният човек в грешка Междудругото нито едно от менията ми не визира случилото на конкретно този или друг концерт. Съжалявам, че моите впечатления, а и на доста други са такива. Когато вече не можеш да се забавляваш на едно място от прекалено много отворковци, си заминаваш. Аз лично отдавна вече съжалявам, че изобщо някога съм се захващал с безпочвени суб култури и на тези които през годините се отказаха мога само да им стисна ръцете
Drain_bamage отиди да ти отлеят куршум против уроки
Last edited by PunksNOTdeaD (2009-12-29 16:34:46)
Мда, тези които се отказват са наистина най-достойните хора, стисни им ръцете и краката и квото искаш им стисни.
Мда, тези които се отказват са наистина най-достойните хора, стисни им ръцете и краката и квото искаш им стисни.
Тва опит да ме обориш ли е? По-добре помисли как можеш да промениш нещо, щом не ти харесват фактите
Не желая да оборвам никого, не желая и да променям нищо, никъде. Gather, Die Young, Seven Generations и Chokehold са издали музиката, която ми трябва, от друга страна Bane продължават да я записват и издават, така че не мисля, че има някаква празнина, която да се налага да се запълвам.
Сам си призна че се занимаваш с безпочвени субкултури, а щом хора които са се отказали от това в което са вярвали и това от което са били част са ти идеал, вече не мисля че има какво повече да си кажем и ти по-добре спри да занимаваш хората тук с твойте страхове, защото след като не визираш нищо конкретно значи само спамиш!
Понеже както refused каза никой не пише за групите...
Cut off се представиха много стегнато, на ниво и без грешка.
Резервен план се омазаха много лошо, по мое мнение. Любимата българска банда са ми, може би, но направо не повярвах как се изложиха.
Първо, Любо от Мелек, който им свиреше китарата на новите песни (сигурно щото са с по-сложна композиция и на Мишо му е трудно да пее).
Да, ама нещо не се беше подготвил много. Сигурен съм, че не са имали време и тн, просто казвам крайния резултат като страничен наблюдател - пропускаше цели пасажи, бъркаше ритъма и тн и тн. Мишо пък пя доста по-зле без китара. Странно. Или не , не знам.
Redound.. Басиста си мисли, че е в Холивуд май. Удобно ли му е да си държи баса толкова ниско? Веднъж перна чинел, докато си правеше заученето движение. Иначе ми харесаха, по принцип са си яка банда. А единия вокал доста си е променил стила на пеене от последния път, когато ги чух.
Мелек.. стари песни. Ама супер яки. Без грешка, направо смазаха.
Outrage, Indignity.. супер. Земно, яко, въздействащо изпълнение и на двете банди. На Indignity вокала е имал и по-добри дни ми се струва. А и като поведение и на двете банди - евала - знаят си работата.
Last hope, Vendetta - стана касапница.
Аааааааа Delate - готино изпълнение. Хареса ми как се раздават момчетата, особено по-високият вокал.
Поздрави
Пропусна Death Squad , много добро изпълнение и направиха лудница поне според мен и нова песен изсвириха
Delate , Outrage , Indignity , Death Squad много лудница и на 4те групи , просто супер добри бяха лично мнение
Ще спра да спамя щото виждам, че не поемате акъл а би трябвало. Един каже някво мнение, друг го повтори, да ви имам и креативното мослене.
G.n.l.s. и да визирам нещо конкретно какво значение има? Само проблеми на мене ще си навлека, за да може вие сеирджийте да зяпате. Самата дискусия до тука показва, че няма абсолютно никакъв смисъл от конкретизиране. То реално хората които имат отношение към това за което говоря, не са по клубовете от 10 години, съответно не и в този форум. Новите попълнения идват от училищата и си отиват в училищата, а за сцената не остава никой. Защо ли? Щото който остана в сцената навремето в момента плюе против всичко и всички и е най велик егоцентрик ей за тва и още куп други причини. Мислете над това, аз повече не мисля да се разправям и макар и, че 100% отново ще сте в опозиция, за горните факти си има причина която все някак трябва да си обясните
Last edited by PunksNOTdeaD (2009-12-30 11:03:49)
ти СИ НЕНОРМАЛЕН БЕ !!!1
Пропусна Death Squad , много добро изпълнение и направиха лудница поне според мен и нова песен изсвириха
Delate , Outrage , Indignity , Death Squad много лудница и на 4те групи , просто супер добри бяха лично мнение
Мнг добре и 4-ре банди..но да не забравяме и Cut off....въпреки малкото си репетиции и това, че свирят 2 пъти в годината,момчетата разцепха!!!!Само се надявам да почнат хората да ги слушат....както винаги нямаше никой отпред да ги подрепи...въпреки, че мен не ме бърка..на мен ми беше мега fun
А Outrage....мнг,мнг,мнг добре...Варна сила...мнг по-добре дори и от местните звезди....браво на момчетата!!
Death Squad бяха супер!
Cut Off за мен винаги са си били една от най-яките групи в България
ти СИ НЕНОРМАЛЕН БЕ !!!1
Само зад волана Внимавай как пресичаш
Last edited by PunksNOTdeaD (2009-12-30 17:05:05)
no respect!, истината е че буквално допреди ексмаса бях на легло - линейки, спешното и т.н., но това не е твоя работа, така или иначе. тва е обяснението за по-скромното ми пеене и липсата на репетиции за любо.
не знам кой те назначи за стилист на харкора, за да преценяваш колко точно басистът на ридаунд трябва да си държи баса, но искам да те светна за едно нещо. направи ли ти впечатление, че въпреки няколкото ни дребни грешки, хората пяха с нас на всяка една песен? направи ли ти впечатление, че въпреки ниския му бас, ваньо свиреше перфектно всяка една песен?
а когато един човек от хардкор група, каже такива неща за други от хардкор групи не е смешно, а тъжно.
искам да благодаря на всички, които дойдоха на ексмаса и подкрепиха групите, защото благодарение на тези хора това е единствената работеща сцена у нас. Благодаря!
Ама човека поне си каза квото му е на душата бе. Без да говори за субкултури, без да стиска ръце на некви дето се отказали от не знам си кво. Стилист, не стилист, от група, не от група, живи здрави.
Btw и дръменбейс сцената в БГ е яка и работеща
мишо всъщност пича едва ли имаше нещо негативно предвид, казвайки си мнението. единственото безумно тъпо ми се видя критиката към ваньо.. щото в крайна сметка както иска ще си държи баса..
иначе за мен феста беше тъпичък, но доста по-приятен от миналогодишния.
Към xmissuesx - съжалявам ако съм те обидил.
Не се познаваме и няма как да знам какво ти е на главата - съжалявам да чуя и това за линейките и стискам палци нещата да се оправят (ако не са се). Забелязах, че хората пеят с вас - все пак и аз пях с вас
Колкото до Ваньо - не съм се заслушвал за баса.
Просто ми направи впечатление поведението му - изглеждаше ми неестествено и пресилено.. Не се имам за стилист на каквото и да е. Просто си давам личното мнение като страничен наблюдател.
Между другото няма нищо по-хубаво от това групите да имат сценично поведение и да се отличават по някакъв начин една от друга. Когато дойде чужда банда да свири тук разликата е фрапираща. Не толкова заради свиренето, защото и музикантите в България могат да свирят, но тези хора се отличават, защото имат отношение. А не се качват на сцената пияни на братле, колкото да разкажат виц, да изсвирят калпаво 10 песни, които така или иначе приятелите им знаят и не им пука как ще направят. Ясно е, че музиката е важната, но няма лошо, когато я видиш / чуеш поднесена с отношение, с искрено такова, а не със заучените движения на пича от No Turning Back примерно, който по-скоро говореше на камерата, с която го снимаха, а не на нас. Както и да е... живи здрави... Т'ва също е стил и неговата си форма на отношение.
Last edited by refused (2009-12-31 13:50:21)
word!
Page [ 3 of 4 ] Posts [ 51 to 75 of 78 ]