Topic: Нещо...
http://neverojatno.wordpress.com/
Тази вечер, около 20,00 часа, премиерът на България, бързайки за среща с новия посланник на Китай, се натъкна на малка дупка из софийските улици. Шофьорът на Бойко Борисов, не успял да види малката цепнатинка в асфалта на булевард България. Според очевидци това станало, защото в нея имало локва вода, която създавала илюзията за идеален път. Още с влизането си в тази много мъничка дупчица, автомобилът на Бойко Борисов се изгубил от погледите на ескортиращите го. Кортежът веднага бил спрян и служителите на НСО наизкачали на пътната настилка. От колата на Борисов нямало и следа. След броени секунди всички разбрали, че премиерът, заедно с лимузината си се намират в единствената улична дупка в София. Пак по свидетелски показания, на местопроизшествието веднага пристигнал кран, с който да изтеглят автомобила. Тъй като работниците с крана нямали очен контакт с премиерското возило, наложило се пещерен спасителен екип да слезе долу, за да закачи лимузината за куката на крана. От гражданска защита осигурили храна и напитки на спасителите за три дни – докато трае спасителната операция, защото никой не знаел всъщност колко дълбока е малката улична дупка. Към 21,00 българско време, пещерният спасителен екип осъществил контакт с леко изнервеният премиер. Той им обяснил, че на няколко пъти се опитвал да се свържи с охраната си по мобилния телефон, но постоянно му излизало съобщение, че на такава дълбочина, мрежата няма обхват. Всичко приключи благополучно, но от КАТ съставиха акт за нарушение на шофьорът на Бойко Борисов. Премиерът заяви, че ще го уволни веднага, защото всеки шофьор по улиците на София, е длъжен да умее да избягва малките дупки в асфалта. Бате Бойко хвърли и много тежки обвинения към бившия кмет на столицата. Г-н Борисов открито заяви, че старият градоначалник не е свършил нищо полезно, за да отстрани всички тези малки препятствия по улиците.
Седя си и си трая. Трай бабо за хубост, така са ме учили от малък. Първо баба ми го каза, на нея и го била казала нейната баба и така се предавала тая мъдрост от поколение на поколение. Баба си траеше, хубавица беше баба, верно, но почина. После поотраснах, почнах да подпитвам за това онова, но ми казваха и в училище и в къщи “ Който много знае, бързо остарява“ ама аз исках да разбера, а те „Трай, бабо за хубост.“ Е и учителката и родителите ми са си хубавци, ама ей ги на, сега са без работа, нямат пари, ама си траят. Аз също си трая, станах хубавец, ожених се, а жена ми, и тя хубавица, и на нея и бяха казвали тази стара житейска мъдрост „Трай бабо за хубост“, и така възпитаваме и децата си, да станат хубавци. А аз много си трая, шефа ми ми дава малка заплата, въпреки, че много му работя и то при ужасни условия, но аз си трая. Отскоро спря и да ни плаща заплатите вобще,но аз си трая и другите си траят и те са хубавци. Искат да вдигнат пенсионната възраст, вярно не сега, след някоя друга година, но аз си трая, за да съм хубав. Я виж Гърците, по-грозна нация от тях няма и то що, щото не си траят. Получих предизвестие за уволнение, но ще си трая, щото искам да съм хубавец. Политиците ни, окрадоха България, но аз си трая, щото те така казват и те я знаят тая мъдрост. Щели да ни подслушват от правителството, искали да разрешат да се отглеждат ГМО-та, щели да закриват болницата в града, но аз ще си трая каквото ще да става, щото искам да си умра хубавец. С последните си пари, купих огледало, голямо, три на четири метра и го сложих на стената в хола. Сега цялото семейство седим пред него, гледаме се, какви сме хубавци и си траем.