JohnnyBlack

Re: Концерта на H2O

H8, пълни глупости говориш, охраната отначало не даваше стейджове, после се научи и сега се намесват единствено ако някой се заседи на сцената повече wink

Hello you fuckers, you assholes, you social rejects...

discoXdancer

лошите погледи хич не са posi sad а тва е лошо особено на концерт на банда като х2о. на nine eleven i fire at will имаше стейджове колко шеш.

refused

H8 wrote:

Аре кажи 1 чужда банда на която да са били разрешени стейджовете в The Box или Blue Box пък ако искаш ходи питай аз обаче ще ти кажа - 0 сори брато тва е политиката на заведението, знам че ако организаторите помолят шефа тогава евентоално се получава някякъв компромисен вариант.

Fire At Will
Nine Eleven
Hitman
No Turning Back

За Blue Box се разбрахме, че е помия.

H8

добре извинете 4 банди

Brigade Sud

2009 20010  на коцертите в the box винаги си е имало стейдж пък ти каквото искаш си говори ...  в blue box съм бил на madball и на xmass  и пак си имаше доволно стейджове

DRAIN_BAMAGE

a na TERROR seedno nqmashe stage-ove vie bolni li ste be

http://img132.imageshack.us/img132/2999/17826643jf4.jpg
suicide - try it before you knock it please

H8

стейджове винаги е емало въпроса е дали са ги разрешавали или охраните притичват и блъскат хората....

JohnnyBlack

Явно от много отдавна не си ходил на концерти smile

maxx

are be alo kvo se oplakvate dali e imalo stageove ili ne ebati za koncerta nikoi ne kaza nishto seki spori za nekva typotiq... stagove imashe lichno mene me dyrjaha super mnogo vreme na indignity krai tva e. mir

JohnnyBlack

К'во да се говори за концерта бе, нали си бил... българските хардкор банди са жестоки.

dessy

за това не се говори, преживява се хх smile

i won't retreat. i won't be made weak by the thorns in my feet. i will walk til' i bleed or die from fatigue and beyond if need be. believe me, you will not defeat me, i swear to god. and that's a promise i'll keep until i'm 6 feet deep, motherfucker.