Re: Концерта на H2O
H8, пълни глупости говориш, охраната отначало не даваше стейджове, после се научи и сега се намесват единствено ако някой се заседи на сцената повече
Не сте логнати. Моля логнете се или се регистрирайте.
H8, пълни глупости говориш, охраната отначало не даваше стейджове, после се научи и сега се намесват единствено ако някой се заседи на сцената повече
лошите погледи хич не са posi а тва е лошо особено на концерт на банда като х2о. на nine eleven i fire at will имаше стейджове колко шеш.
Аре кажи 1 чужда банда на която да са били разрешени стейджовете в The Box или Blue Box пък ако искаш ходи питай аз обаче ще ти кажа - 0 сори брато тва е политиката на заведението, знам че ако организаторите помолят шефа тогава евентоално се получава някякъв компромисен вариант.
Fire At Will
Nine Eleven
Hitman
No Turning Back
За Blue Box се разбрахме, че е помия.
добре извинете 4 банди
2009 20010 на коцертите в the box винаги си е имало стейдж пък ти каквото искаш си говори ... в blue box съм бил на madball и на xmass и пак си имаше доволно стейджове
a na TERROR seedno nqmashe stage-ove vie bolni li ste be
стейджове винаги е емало въпроса е дали са ги разрешавали или охраните притичват и блъскат хората....
Явно от много отдавна не си ходил на концерти
are be alo kvo se oplakvate dali e imalo stageove ili ne ebati za koncerta nikoi ne kaza nishto seki spori za nekva typotiq... stagove imashe lichno mene me dyrjaha super mnogo vreme na indignity krai tva e. mir
К'во да се говори за концерта бе, нали си бил... българските хардкор банди са жестоки.
за това не се говори, преживява се хх
Page [ 4 of 4 ] Posts [ 76 to 86 of 86 ]