muftaband

Topic: група "Муфта" обявява "Тревога!"

На 01.02.2012 в клуб "Тънка червена линия" група "Муфта" ще представи първото си официално демо - "Тревога!".

Аудиото съдържа три емблематични за групата парчета, придобили популярност през двугодишната концертна дейност на "Муфта" и се издава с подкрепата на Street Art label.

Пригответе се за ска-пънк купон с веселяците от "Муфта".

БГз ще представим само с думите - Groove, Sunshine and a twist of Herb!

Страницата на събитието във facebook:
www.facebook.com/events/235202783227415

Страницата на групата в SoundCloud:
http://soundcloud.com/mufta-band

Музикалният стил на група „Муфта” може да бъде определен като ска-пънк с привкус на реге. От сформирането си бандата има подготвен авторски албум на български език и множество изяви в столични клубове, както и участия в събития извън София.

Веселяшките ска-пънк ритми са гарнирани с остротата на изобличението и смеха на самоиронията в текстовете на песните, засягащи парещи теми от съвремието ни. Групата продължава да твори нови авторски песни и да провокира интерес у ценителите на ска и пънк течението в музиката.

Група „Муфта” – самообявила се за „групата на народа” – поема сериозен обществен ангажимент и извън музикалните си изяви. Музикантите подкрепят инициативи, свързани с опазването на околната среда, борбата с неграмотността, бедността и духовната нищета.

Street Art е независим лейбъл за съвременна българска музика и обединява артисти като БГз, Муфта и Димитър Таралежков.

muftaband

Re: група "Муфта" обявява "Тревога!"

На 23 февруари, Четвъртък, групa "Муфта" закрива мини Арт фест ФО. Мястото е клуб "Туинс" (НДК), началния час - 21.00. Повече за феста, който се провежда от 10-ти до 20-ти февруари, може да научите тук:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid … mp;theater