FACE FIXXA

Re: Стрейт едж ли сте ?

lol

"...дупката е без дъно и всички ви ще побере ... "

dms_dee

xaxaxxxaxaxaxa....mdaaaaaaaaaaaaaaam...mng interesno mnenie e tva 4e sXe ne bili koradjiiii...xixixxixixixixixixixi lol  lol  lol  lol 6te se spukam ot smqh prosto....mai nqkoi ima ogromna nujda da po4ete za istoriqta na sxe i vyob6te na HC...

ta da se varnem na temata...az sxe ne moga da bada posmartno prosto..xaxax...kak ima 1 prikazka..po severozapadnaliq krai sxe ne moje da viree..xxiixxixixi lol  lol  lol
Obi4am da si piivam biri4ki...ne moga bez tqh..tva imam 4uvstvoto 4e ne moga da go otkaja..xaxaax..i dom rakiika sa6to taka:)smilesmile:)Oba4e ne me kefi da se nalivam kat jivotno po koncerti 6tot 1-to e 4e ni6to ne pomnq ot samiq koncert posle ..pak i stavam bezsmartna v meleto i ne6ta da sam gruba s horata tam.....se pak celta na meleto e samo zabavlenie a ne tupanici i ritnici!!!!!!!!!!!!!Moita sistema e 1 patronce masti4ka i nikoi ne moje da me spre posle...xixixi...i koncerta si pomnq i mi e dobre v sa6toto vreme..xaxaxax:)smilesmilesmile

OLDSCHOOL HARDCORE!!!

Hardcore is Punk..Punk is O!....O! is  Hardcore...!!!!!

pavelludiq

"Да ве, в един форум като им казах че съм едж, само че от двреме на време през лятото си пийвам бира ме напсуваха жестоко  а аз миналата година да съ м изпил най много 3-4 бири за цяла година, незнам ако 4 бири са нещо лошо да ме растрелят . Така е, все пак е позитивно движение и някой хора които вземат нещата твърде на сериозно не си заслужава да се коментират даже. ай пийс "

ташак си праиш,нали?

Не, не си прая ташак. Даже сега ше се опитам горе долу да кажа колко алкохол съм изпил за цялата 2006-та.
1-ви януари 2006-та една чаша шампанско(разбира се)
1-ви февроари- рожден ден имах, една бира.
29-юли една бира
септември, незнам точния ден, една глътка бира от бутилка(бирата беше изветряла)
31-ви януари 2006-та(съвсем малко вино, не повече от 100 грама в чашата ми с лимонада)и после шампанско съвсем малко.
от тогава до сега не съм пипнал и една капка. Не пуша трева от 16 месеца и 2 седмици, не пуша тютюн и никога не съм пушил(някоя друга дръпка като съм бил малък може би, но нищо сериозно) други дроги като бях на 14 един път дишах лепило(баси тъпото пишлеме дето бях). От 8-ми клас не пия често, се в тоя дух както описах горе. Чувствам се прекрасно, спортувам, слушам яка музика, не ме интересува какво мислят хората, живея си... ей така ми е яко big_smile

Ако искам да слушам добре звучаща музика щях да се дрогирам и да слушам техно.

http://i90.photobucket.com/albums/k246/pavelludiq/c3456fd541b02128f2d2b.gif

dms_dee

Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ti pak i po dati lio gi znae6 koi dni si pil veeeeeeeeeeeee...razbi me napravo..xaxaxaxaxa lol az takav spravo4nik ne moga da si napravq...mai po4ti seki den si piq bira,....axaxaxax :twisted:

OLDSCHOOL HARDCORE!!!

Rostislav

Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ti pak i po dati lio gi znae6 koi dni si pil veeeeeeeeeeeee...razbi me napravo..xaxaxaxaxa lol az takav spravo4nik ne moga da si napravq...mai po4ti seki den si piq bira,....axaxaxax :twisted:

я ги напиши и ти по дати всички пъти когато си пила

dms_dee

xaxax..mi to4no tva e 4e ako po4na da go pi6a toq kalendar i taka 6te se polu4i 4e za cqlata godina 6te imam primerno ob6to 1 mesec da ne sam pila dori i bira....az sam gadno montansko alkohole ve..xixixixixi..pone si go priznavam..pak i imam hubavo piqnstvo...ne ska4am na boi i ne govorq gluposti..xixixxi lol  lol  lol

OLDSCHOOL HARDCORE!!!

FACE FIXXA

...ne ska4am na boi i ne govorq gluposti..xixixxi   

lol  . da be wervame ti.
moia kalendar e 1wi jan - 31 dec s malki izkliu4enia 24/7 haha

"...дупката е без дъно и всички ви ще побере ... "

dms_dee

xaxaxaxaxaxaxx...6to misli6 4e se ebavam li ve..xaxaxax...e moje tva 4e ne govorq gluposti malko da sam preuveli4ila.. roll  lol ...oba4e prez jivota ne sam se zaqjdala na boi s nqkoi...xixxixii:Ptongue

ma kat gledam i tvoq alkoholen kalendar ne e po dle4 ot moq... 8)

OLDSCHOOL HARDCORE!!!

F_o_G

Ne ne sym sXe ... obicham v kompaniq da piina nqkfa bira ili puk da se napiq kat svinq hahah...
cigari... mi te sa mi kato vduhnovenie ... za men e neshto krasivo ...
narkotici ne ... samo malko koz ot vreme na vreme ama ne mislq 4e pre4a na nqkoi tui 4i ne moje nqkoi da me sudi smile

ne se ot4itaite koi e po - true koi e po-pil i po-nepil ... to si e za nego
etikiraneto... seki go razbira po svoi si na4in smile

ai hora s zdrave mir i lubov smile) nazdrave ( s 4a6ka kola tongue )

P.S.: Sorry za latinicata ama ne sym si na sfoq komp

http://www.spirit-of-metal.com/les%20goupes/N/Nasty/pics/logo.jpg

Tolimir

За  sXe само хубави неща. Това че аз не съм такъв не ми пречи да уважавам хората които са такива. Моята скромна особа не е много подходящ за такива неща. Първо много се кефия на бирата. Второ: и козя от време на време. Тази кехлибарена течност много ми е влязла в кръвообращението (буквално  big_smile ). Преди време се зарибявах по идеята, ама гореупоменатат субстанция ми провали плановете.
Относно за това кой е по-голям фен: еджърите или останалите... не бих се и опитвал да направя, просто трябва да се кефиш на звука.
Това е което имам да кажа. Лек ден и мир вам lol

Did you call my name and I didn't hear? Did you call my name and think I didn't care?
Did you call our names and we didn't hear? Did you call our names and think we did not care?

http://fc02.deviantart.com/fs16/f/2007/178/8/7/UV_Id_by_Agarvaen.jpg http://www.sambarforpins.com/thumbnails/ER509_sniper_pin.gif

denicata

ne chovek... iskah da kaja che hardcoreadjiite ne sa samo sXe big_smile da sega kato gledam hich ne sym se obqsnila kato horata  :oops:  nevermind... life goes on  wink

I dont care WHAT you think of me!

denicata

PS: za kalendari i gluposti nqma da govorq shtoto koito idval v dimitrovgrad znai za kvo stava vyprost tuka... syshto taka oshte utochneniq za predniq post-sled koncert gledam kak vseki se zapytva da pii na nqkyde..ta ottam che sXe sa po-malko(ne vodq statistika,moje tova da mi pravi vpechatlenie) ,a zashto nqkoi ot vas se opravdavat che sa izpili 10 biri za 3 godini...pielo vi se e bira izpili ste si q i tova e- nikoi nqma da trygne da vi obvinqva che ste predali crew-to ili neshto takova
smile aide veselo

I dont care WHAT you think of me!

Rostislav

sled koncert gledam kak vseki se zapytva da pii na nqkyde..

А преди и по време концерти се пие още повече smile
Като си sXe се пестят много пари.

xNIKOLANx

Та въпросът ми е стрейт едж ли сте защото много хора ми казват че хардкор феноете не употребяват алкохол,треви и др. такива глупости? Също така като идете на някой як хардкор концерт пиете ли пушите ли там?  smile

Уш нее необходимо.Няма твърдо правило забраняващо пушенето,взимането на наркотици,алкохола и т.н.Но за да си hardcore трябва да си true по default value.А ако се друсаш пиеш ,позираш и т.н. ми се струва e малко трудно да си true.

ne mislq che hardcore fenovete sa str8age, ako sa znachi ne sa mnogo istinskite hardcoreadjii...a vse pak govorim za muzikata. ne ami zavisi li naistina kakyv e chovekyt koito q slusha..ne e li vajnoto da q razbira, nezavisimo ot tova narkoman, alkoholik ili prosto chovek koito upotrebqva za da se zabavlqva e... az mislq che horata koito se ubedinqvat ot muzikata ne e nujno da imat ednakyv nachin na jivot.te se sybirat za da se nakefqt na muzikata i ottam natatyk vseki poema po svoq pyt..ne e li taka?

права си наистина са малко.Хардкора нее просто музика,това е идеология,начин на живот.

До колкото си спомням американските еджъри са били доста агресивни,а може би и още са.
Едно момче след концерт си е тръгнало с огромен кървав хикс на гърба си след като пушил джонка/или кво беше не помна/ пред бандата им.Тва е крайно.
[/b]

Тва е война.

a za muzikata - spor nqma! nai-vajnoto e vsi4ki da se zabavlqvat.. smile

жалко ,че много наркодилъри не се забавляват на xCROSSCHECKx - Kill The Local Drugdealer  roll

то и аз ям месо мноого рядко но това прави ли ме вегетарианец?не разбира се.
а относно това че някои пият само бира от време на време-няма лошо,но защо трябва да се наричате стрейт едж?просто за да си лепнете някъв етикет ли?за да се чувствате част от някаква "група".бъдете си позитивни,с чисти умове,пийвайте си биричка през лятото за да се разхладите,но не се наричайте sXe.
а между другото аз съм edge от около 3 години и се чувствам перфектно smile опитвал съм да спра нацяло и месото ама пилешкото просто ми е много вкусно  :oops: пък и наскоро разбрах че една от любимите ми банди - xLOOKING FORWARDx си хапват секви месца и ми стана мноо гот  wink
айде,със здраве  smile

Много точно казано.

а за месото и на мен ми е адски мн вкусно.но от май 2006-а не ям.въпрос на етика.не те упреквам,просто се фукам;P

pavelludiq имаш невероятно минало.наистина е мн впечатляващоsmile
..но sXe-ара не пие никога.лоялност за винаги.няма бивши sXe.Ако продължиш да не пиеш и пушиш можеби има надежда.

за протокола,да sXe съм.

http://i85.photobucket.com/albums/k51/angiex5/sxe/XBBPXBACKcopy.jpg

pavelludiq

Миналото ако ми е невероятно, само почакай бъдещето ми и ше видиш ти невероятно big_smile

xIvelinx

chichko rostislave mozhe li da premahnesh tazi maloumna tema,prechi mi na zrenieto.

vsichki znaem che mayka ti pikae prava,vsicki znaem che bashta ti pikae kleknal zashto togava ne mozhesh da se setish na kogo si se metnal?

F_o_G

за протокола,да sXe съм.

lol Не думай !  tongue

F_o_G

за протокола,да sXe съм.

Не думай !  tongue

Loverman

Аз като ходя на хардкор концерт, нито пия, нито пуша даже мисля, че е мега, хипер ТЪПО да се праа на лайно на музиката, която ме кефи, а ако ходя на друга музика някъде, по-става да се омаам с алкохол или с нещо от тоя сорт.

PS. Тревата SUCKS!!!

Бира, Бой и ЦСКА!

http://www.forums.eurofootball.bg/images/smilies/Smiley-msn.com-Football-44127.gif

xNIKOLANx

за протокола,да sXe съм.

lol Не думай !  tongue

за протокола,да sXe съм.

Не думай !  tongue

някакви съмнения ли имаш или просто си тъп?

Arkangel_bloodlust

vie govorite ama absoliutni gluposti i vseki ot vas se nadhvurlq kolko bil sXe , awe hora nqma zna4enie kuv si ot kude si kvo pii6 kvoo pu6i6 i taka natatak , rabotata e tam 4e ako nqkoi e tolkova tup za da ne moje da vidi polojenieto v koeto e i da usmisli tova v koeto se e prevurnal , i da spre da pie i da pu6i pak 6te si ostane tup i zadrusten , AZ NE SUM sXe , mu drugoto mu4ih se no osuznah 4e vsu6tnost nqma absoliutno nikvo zna4enie pone za men . A puk za taq glupost 4e ako si hardcore ne pie6 ne drusa6 i takiva ti mi raboti , mi to po taq logika edni  MADBALL ili VIETNOM ne sa hardcore takali  ???

A Light Bearer , Nothing on earth is like him, One made without fear. He looks on everything that is high, He is king over all the sons of pride !!

F_o_G

за протокола,да sXe съм.

lol Не думай !  tongue

за протокола,да sXe съм.

Не думай !  tongue

някакви съмнения ли имаш или просто си тъп?

Айде, господин Аз-съм-голям-хейтър-sXe-и-ше-се-изтъквам-много-с-тфа, сега ще ти обясня иронията, която изказвам с мнението ( 2 са, защото се бъгна нещо и постнах пак ) !
Навсякъде си сложил Х-ове, и с това сякаш се опитваш да се покажеш като много мъж ли не знам...
Та е тъпичко да повтаряш на 5 минути как си sXe, щото ти не си такъф заради някой друг, а заради себе си и не бива да ти пука дали ше го знаят другите или не ...
Айде надявам се да съм изразил достатъчно добре за тфоя very-high-straight-intellect wink

xNIKOLANx

Айде, господин Аз-съм-голям-хейтър-sXe-и-ше-се-изтъквам-много-с-тфа, сега ще ти обясня иронията, която изказвам с мнението ( 2 са, защото се бъгна нещо и постнах пак ) !
Навсякъде си сложил Х-ове, и с това сякаш се опитваш да се покажеш като много мъж ли не знам...
Та е тъпичко да повтаряш на 5 минути как си sXe, щото ти не си такъф заради някой друг, а заради себе си и не бива да ти пука дали ше го знаят другите или не ...
Айде надявам се да съм изразил достатъчно добре за тфоя very-high-straight-intellect wink

няма нищо лошо да се бъгне нещо и да се получи дублиране.поправимо е.изтриваш последното мнение и всичко е ок.няма нищо лошо ако объркаш и натисниш да се изпрати повече от веднъж,пак е поправимо,изтриваш повтарящото се.

Но аз мисля ,че си лъжец.Теорията ти смърди господин-голям-лъжец-оправдаващ-се-бъгове.Ако дублирането е истинско,би следвало мненията да са единтични.Уви те не са.

за протокола,да sXe съм.

lol Не думай !  tongue

две емотикони

за протокола,да sXe съм.

Не думай !  tongue

една емотикона.
+ разлика от 1 минута.нее нужно да съм наблюдателен като Ейдриън Монк за да го забележа.

xIvelinx

ey gabrovetsa,are da ne mi govorish che se nadhvurlya s koyto i da e za kvoto i da e.ne obobshtavay taka,ne e etichno.

vsichki znaem che mayka ti pikae prava,vsicki znaem che bashta ti pikae kleknal zashto togava ne mozhesh da se setish na kogo si se metnal?

pavelludiq

Е, аз не се опитвам да си се изкарам виж ме къф съм стрей едж, просто инцидентно ми е попадала бира в устата лятото big_smile все пак фанатизма и крайностите трябва да се избягват(xNIKOLANx тва към тебе го отправям, умно момче си ама краен понякогаbig_smile) А тва че не не се наливам, не се друсам и не пуша според мене си е достатъчно да си лепна шибания лейбъл хХх. Моя си рработа как се наричам, вие може да не ме имате за сХе, обаче тва пука ли ми? В мойте разбирания съм, значи съм, тва е много лично и всеки го разбира по свой си начин и за това и се появява такъв конфликт. дали ще е 100% въздържание или принципно въздържание на философска или модна основа се е тая за мене. живея си както си ща и не напирам да съм кой зае кво, да наричам се сХе, обаче ако ви е удобно и ви пречи по накакъв начин ше спра, се пак не съм 100% фанатичен въздържател и гълтам по некоя глъдка бира от време на време, ям бомбони с ром и пия вино на празниците когато сме на маса със семейството и хапваме свинско. Няма проблем да спра да се наричам така ако ви е по удобно. За мен въпроса е принципен, не се напивай, не се друсай и не прави нищо за да си гъзар, включително и въздържанието 100%. Т.Е. Целта не е да се въздържам от каквото и да е, а да се науча да контролирам живота си на 100% да мога да вземам решения и да ценя съзнанието и свободата на избора, да отхвърмля зависичоста към каквото и да е и да живея здравословен и пълнозценен живот. така го разбирам аз, и ако 2 глътки бира пречат а това веднага спирам да се наричам сХе, за мен няма проблем, тва не променя факта че си живея както аз намира за добре и правилно и пълноценно.

пп weed sux big_smile