Re: Kak priemate moshpita-zabavlenie ili boino pole?!?!?!?!?!
хаха вади така патлак и на танците и ше ти чупим ръчиците xD
Не сте логнати. Моля логнете се или се регистрирайте.
Hardcore Spirit » Въпроси, мнения и предложения » Kak priemate moshpita-zabavlenie ili boino pole?!?!?!?!?!
хаха вади така патлак и на танците и ше ти чупим ръчиците xD
По време на каратистките изпълнения се забавляват не повече от десетина души (като се вземат предвид размерите на повечето клубове в България). При един дружен мош пит обикновено са доста повече. Както и да е, нужен е само баланс и всички да са щастливи.
Важнто е да има пого. Потни хора се бутат един в друг и в, нежелаещите да участват в целия "танц". Няма дори и да споменавам колко еротично е потни дебели хора да се търкат в теб. Е тва му викам аз real fun 4 real man. Тия нинджите да си го на*
Last edited by BornInChaos (2008-02-05 18:48:27)
Тъпо е да се дава пример тип таекуодо vs муай тай по простата причина че във всичките такива мачове са забранени ударите с лакти които са супер основни в муай тая...
А относно mosh pit-a дразнещо е когато искаш да се забавляваш така някакви хора да се бутат и подскачат около теб...просто тогава контузиите за дадени хора са неизбежни колкото и да се опитват другите да го предотвратят...Stay out of trouble
Другото нещо което трябва да се вземе в предвид са размерите на клубовете...но съгласете се че дори в Black box който е просто огромен за нашите стандарти истински mosh pit не може да има заради всичките пого ентусиасти...
PS:Mosh pit is a controlled violence
Last edited by Welldonehero (2008-02-06 11:21:12)
Ем то от край време само карате има да му се не знае..хахахахахАз не сам им привърженик ви кажа
Попринцип концерта като се прави на малко място(както беше в Шипката)..няма как да се мелят всички...въпреки 4е сам го виждала на известно количество концерти и е голяма лудница..ахахах..но пък на голяма сцена се получава неква хаотична равота..хахахах..стайджове,карате,танци..иху аху..тва онова..
На AF концерта си спомням какъв наплив имаше от хора да скачат от 2-я етаж..хахаха..даже и аз се редях,че ми е мечта от там да скокна ма нещо не стана..ахахх..та оханата беше луднала ,защото тъмън опази някой и от др страна се хварли др човек..бе забава беше//се надявам,че и тая година ще бъде яко..айде и Madball да дойта пак....
v moshpita se dokazva seki kolko e myj
Аз го приемам като забавно бойно поле
v moshpita se dokazva seki kolko e myj
Особено жените точно това доказват. Мда.
mnooo qsno kato zabavlenie!!! 4upiglavi i 4upqt tvoita :PPPP
mnooo qsno kato zabavlenie!!! 4upiglavi i 4upqt tvoita :PPPP
Доста го разбираш мош пита....
Аз не мога да разбера защо продължавате да го коментирате , като не искате да бъдете ударени , не влизаите в mosha !!!!
Аз не мога да разбера защо продължавате да го коментирате , като не искате да бъдете ударени , не влизаите в mosha !!!!
Аз пък не смятам, че всеки път трябва човек да си тръгва с аркади, цепнати устни, загубени зъби, счупен нос и т.н...
Може би само задължителните 20+ синки са готини Почти като временни pride scars са хаха
Arkangel_bloodlust wrote:Аз не мога да разбера защо продължавате да го коментирате , като не искате да бъдете ударени , не влизаите в mosha !!!!
Аз пък не смятам, че всеки път трябва човек да си тръгва с аркади, цепнати устни, загубени зъби, счупен нос и т.н...
Може би само задължителните 20+ синки са готиниПочти като временни pride scars са хаха
Много добре го каза! Вярно, че моша не е балетен подиум, но също и не трябва да става сцена на демонстрация. Няма смисъл да казвам, че много пъти има хора, които не са ми в категорията, както и в тази на повечето околни. Трябва ли да се чувствам длъжен да напускам пита, защото някой здравеняк е решил да показва умения във фристайл борбата, за сметка на останалите?
Бих казал не "ако не искате да ви ударят, не влизайте", а "ако искате да се биете, не влизайте". Нали за тва се разграничаваше пита от определени типове погота? Или бъркам...
bratle freestyle borba for life !
ей брато, ти с гол гъз таралеж мачкаш бе
аз поне моша си го приемам кат забавление и някак си си идва естествено кат слушаш музиката ама май - вече повечето хора не смятат така и се превръща в бойно поле
Е, болшинството го приемаха за война, щеше всеки път да има сериозно пострадали, а обикновено нещата се ограничават до синини, както и би трябвало да е според мен.
vsichki mosh voyni,sa suvremenni gladiatori
Хах, интересна темичка - аз си признавам, че досега не съм влизала с мош - предпочитам да наблюдавам, да не сторя някое гафче (все пак повечето хора знаят как да танцуват и би било конфузно да се меся без да разбирам )
Не съм била на много HC концерти, но тъй като гледам моша е много по-развит от първобитното метълско пого, където бесни метъли-гардероби мятат глави, кубинки, ръце... Тъй както съм гледала е много забавно да си в мош, единственото поради което не се включвам е някаква недодяланост около танците...
А сега ми идва в главата един много тъп спомен как се бях спекла за едно концертче и питах едно приятелче дето се води "слушам-от-всичко" какво би трябвало да се прави на HC концерти и той ми отговори "Много лакти и юмруци!" - съвсем противно на клиповете които съм гледала, на това което с очи съм видяла както и на изписаната информация. И такива типове като него не би трябвало да се включват в моша, защото едва ли е приятно в най-неочаквания момент да ти влязат с лакът в муцуната...
Unity му е майката наистина Това му харесвам на мошинга макар засеа да съм зрителка само - избухване и респект между блъскащите се.. не после да се прибираш инвалид...
Last edited by nekfa-nikfa (2008-03-29 12:14:02)
Az li4no spazvam "kyltyrata" v mazaloto. Plesna li nqkoi po pogre6ka qko vikam sorry, padne nqkoi pomagam my (makar 4e ponqkoga ako e nqkoi dva puti kolko men ne se poly4ava mn mn ama). No e taka nekoq karateka kat mi pravi nekvi sme6ni prostotii ot roda na vadim repi i me plesne, go gledam kak pripka kato pi4a vu6ka (s izvinenie) ot pogoto. Az si mislq 4e tazi myzika ne e za "aerobika" no tva si e moeto mnenie. Svobodna durjava sme vseki da si se zabavlqva kakto nameri za dobre...prosto vsqko ne6to si ima posledstviq!
като болен фен на олдскул хардкора и таи като леко си падам консерва никога не сам разбирал особено Mosh-a не че не го правя даже е готино при положение че ритъма е як и би било адекватно за мош особено на what we feel примерно или 5 yglov на тях моша е наи логичен иначе не виждам смисала и вингаи сам се дразнил някои да тръгне да се моши на някви хипер бързи банди които са си предимно за пого примерно на едни negative approach e много тъпо да тръгнеш mosh те са си за блъсканица
жалко че има хора които го приемат като бойно поле...
Az li4no spazvam "kyltyrata" v mazaloto. Plesna li nqkoi po pogre6ka qko vikam sorry, padne nqkoi pomagam my
Поне това повечето го правят, а така и трябва. Но мисълта ми беше друга - няма лошо да се прибирам с по 20-30 синини или "смазани" пръсти на краката, но последния път на един приятел му счупиха носа в мош от 10 човека. Отгоре на всичко имаше счупен зъб и натъртена горна челюст. Аз нарочно да го направя, едва ли ще постигна същия резултат. При толкова малко хора, трябва наистина да си се забравил, за да свършиш нещо подобно. Накрая от онзи и едно "Извинявай" не чухме. За това ставаше дума.
gadna sluchka,a "onzi" mozhe da ne e razbral kvo e stanalo,shtoto i tva go ima.
Page [ 6 of 11 ] Posts [ 126 to 150 of 267 ]
Hardcore Spirit » Въпроси, мнения и предложения » Kak priemate moshpita-zabavlenie ili boino pole?!?!?!?!?!