Topic: SHATTERED REALM
какво мислите за тази групичка , не е от наи популярните , но на мен ми допада доста с звучене и лирика !!!!
Не сте логнати. Моля логнете се или се регистрирайте.
какво мислите за тази групичка , не е от наи популярните , но на мен ми допада доста с звучене и лирика !!!!
mnogo sa mi prisurtse ot dosta vreme nasam
ot kakto sa s joe hardcore ne e su6toto..
libimata mi banda!!!si4ko tqhno si me kefi na max,vkliu4itelno i s Joe HXC
ima ne6to takova purvite raboti nosqt suvsem razli4na emociq ne moje da se sburka , sega pak sa mnogo dobri , no .....
Една много,много добра гупа Имат много готино звучене!
Бе чувал съм ги ама преди време и са нямам никфи спомени за кфо стаа въпрос ...
ti ne znaesh za kvo stava vupros poprincip ...
SHATTERED REALM СА ЗАКОН !!!
Възможно е възможно е ... аз сеа ги дърпам айде накажете ме хаха
Osven che ne znaesh za kvo stava vupros poprincip - mnogo neshta ne sa ti qsni ...
haresvat li ti SR?
Братле, ако ти кажа " Ми да бате супер зверски са яко се разбивам ! " тфойта реакция ше е " Б*си тъпия позьор, тоя му се напраи една забележка и почна 'а се мазни ! "
Принципно се кефя на beatdown но не съм слушал достатъчно SR, за да ти кажа мнение ...
А иначе... да, разбивам се хехе
hahah ebavam se be
seki si slusha kvoto si iska i haresva
ne iskam da naricham nikoi pozior i da suda po postovete mu
nqma i da se zaqjdam samo se ebavah
hahah ebavam se be
seki si slusha kvoto si iska i haresva
ne iskam da naricham nikoi pozior i da suda po postovete mu
nqma i da se zaqjdam samo se ebavah
6to taka nalazva6 4oveka be viktore spoko
iskam i az da buda gotin hater
хах като видях разговора и се сетих едно време като баях доста по малък и с едни мои приятели имахме една любима група(няма да споменавам коя е )и бяхме бясните фенове и като видехме някои друг с тениска или не6то подобно ни ставаше нешо направо един пич го бяхме налазили само с психо атаки и тои момчето мноо се спари , че теи де и сега ми се струва абсолютната глупост да се праиш на някои заради музика , аз лично давам музика на които ми поиска а тои ако се зариби 6те слуша а има и варянт при които няма да му е интересно и няма да го слуща аз ли4но нокого не искам да зарибявам никого не искам да отказвам от hardcore специално !!!
nali se seshtash che ne se zimam na seriozno
i ne se karam s nikoi zaradi muzika ili specialno
zaradi nqkoia grupa
Викторе, ти направи 18 и стана закачливко хахах
ще кажа на sami gravano
Викторе, ти направи 18 и стана закачливко хахах
ще кажа на sami gravano
ей , шуменско гевезе!
demoto i broken ties...spoken lies ne mogat da budat opisani s dumi ot moya strana.izsiram si chervata ot kef,tukmo sega.
Ооо яки са, но от скоро ги слушам от 1/2 година. Съвсем случайно ги намерих в една директория на друга група в нета и без да искам ги дръпнах и мноо ми допаднаха
koga da ochakvame noviq album?!nqkoi znae li !?
edna ot lubimite mi grupi.Vyrha sa !!
Page [ 1 of 2 ] Posts [ 1 to 25 of 28 ]