Re: Metalcore corner
super a za6to re6i da spodeli6 ?
Не сте логнати. Моля логнете се или се регистрирайте.
super a za6to re6i da spodeli6 ?
аз се кефя на емотата дето се имат за металурзи или металкораджии
тази тема ми пълни душата ;р
еми както сте тръгнали, да взема и аз да споделя групите, които са ми на сърце ;D
Haste The Day, Killswitch Engage, As I Lay Dying, Poison The Well, Caliban, Heaven Shall Burn, All That Remains, August Burns Red, I Killed The Prom Queen, The Bled и последните ги слушам от години - Atreyu и 36 Crazyfistsи до колкото знам са метълкор ;р
тази тема ми пълни душата ;р
еми както сте тръгнали, да взема и аз да споделя групите, които са ми на сърце ;D
Haste The Day, Killswitch Engage, As I Lay Dying, Poison The Well, Caliban, Heaven Shall Burn, All That Remains, August Burns Red, I Killed The Prom Queen, The Bled и последните ги слушам от години - Atreyu и 36 Crazyfistsи до колкото знам са метълкор ;р
тези групи не мога да ги приема като метълкор
struggle wrote:тази тема ми пълни душата ;р
Haste The Day, Killswitch Engage, As I Lay Dying, Poison The Well, Caliban, Heaven Shall Burn, All That Remains, August Burns Red, I Killed The Prom Queen, The Bled и последните ги слушам от години - Atreyu и 36 Crazyfistsи до колкото знам са метълкор ;ртези групи не мога да ги приема като метълкор
Aми като какво ???
Metalcore търсете при групите свирили в периода от 93-та до 2002-ра година.
Защо се изтриха постовете?
Disrespect wrote:struggle wrote:тази тема ми пълни душата ;р
Haste The Day, Killswitch Engage, As I Lay Dying, Poison The Well, Caliban, Heaven Shall Burn, All That Remains, August Burns Red, I Killed The Prom Queen, The Bled и последните ги слушам от години - Atreyu и 36 Crazyfistsи до колкото знам са метълкор ;ртези групи не мога да ги приема като метълкор
Aми като какво ???
гей-метълкор
вокалите са толкова МЪЖКИ че няма накъде повече...отвратително е
освен Killswitch...те ми харесват
Cataract ми харесват като метълкор...много
a studio waste ne sa li gey metalcore?
shte me susipete ot ostroumen humor
те ли пяха "you are so beautiful beautiful beautiful" който я пее тая песен е велик!!!
Къде видя хумор?
kakuv tumor?
Disrespect нали се сещаш че има , metalcore и metalcore , като едните гореспоменатите са метали с hXc влияние , а тези които ти "приемаш" като metalcore , са си hXc групи с метал влияние !!!!
Нищо ве бро просто за оточнение !!!
И кои повече ви допадат? Метъл с hXc привкус или обратното?
Едно време metalcore си бяха Integrity,Hatebreed,Congress,Arkangel,Throwdown,Stampin' Ground,
All Out War...и не беше толкова "модерен" тоя етикет!
Сега като гледам,го лепвате на всяка втора новоизлюпена бандичка,която се чуди,къде точно се намира и вие на умряло върху,иначе перфектно изсвирени дет метъл рифчета взети назаем от някоя Шведска банда!
А хардкора изобщо не го и чувам (може би нещо в стила на обличане,де да знам)?!?
Съгласен съм за по-старичките групи, обаче стила се развива.
В IKTPQ, Parkway Drive, Norma Jean и Evergreen Terrace не чуваш ли и hc?
Едно време metalcore си бяха Integrity,Hatebreed,Congress,Arkangel,Throwdown,Stampin' Ground,
All Out War...и не беше толкова "модерен" тоя етикет!
Сега като гледам,го лепвате на всяка втора новоизлюпена бандичка,която се чуди,къде точно се намира и вие на умряло върху,иначе перфектно изсвирени дет метъл рифчета взети назаем от някоя Шведска банда!
А хардкора изобщо не го и чувам (може би нещо в стила на обличане,де да знам)?!?
Ей това е приказка.
Converge, Unearth, Darkest Hour, All That Remains
Съгласен съм за по-старичките групи, обаче стила се развива.
В IKTPQ, Parkway Drive, Norma Jean и Evergreen Terrace не чуваш ли и hc?
Може да звучи малко ограничено,но избягвам повечето групи от т.нар.NWOf...еди к'во си!Точно да се заслушам в някое парче и от някъде дочувам някакъв неприятен вой,който съсипва досегашното впечатление,а всъщност такъв "вой" се чуваше още при Earth Crisis i Throwdown напр.,но се преживяваше!За поведение и визия няма к'во да кажа просто,то не са ЕМОции,то не е чудо!!!
Дано не съм се престарал в излишните обяснения,ама така ми дойде...
Аз пък обичам Redline & Irate :]]
такам ми да почнем с тва darkest hour,unearth,all that remains,omeo must die,heaven shall burn,hatesphere,everytime i die,walls of jericho (вокала направи кърти мивки много ме кефи) chimaira сигурно забравям още много ама ко а се прави остарявам
Page [ 5 of 6 ] Posts [ 101 to 125 of 133 ]