max

Topic: Nazi-skinheds imat li po4va sred nassssssssssssss...........

Onq den na koncerta na Toasters be6e pulno s nazita, pitam se za6to gi tolerirame.Teq sa pulni idioti.......... A i pitam se za6to v Bulgariq gi tolerirat.............Za6to pri nas golemite HARDCORE grupi tolerirat nazi-skinheds........Tova e fakt

Rostislav

Re: Nazi-skinheds imat li po4va sred nassssssssssssss...........

пълно?
аз май не съм видял
важно е веселба да има... smile

max

to veselba ima6e,no oniq tupaci razvalqha koncerta.... Moje da ne si zabelqzal no ima6e nazita,na ska tova e ebati tunqta............A be kvo da ti kaja izmet sa fa6ugite...

dms_dee

Be i az ne vidqh nikoi da ti kaja....xaxaxaax ..te 4oek na ska nai-ve4e hodqt...za6to si misli6 4e sprqha ska partitata v Stroeja?!!?!?!?!?!?
Mi az bqh onaq ve4er det be6e poslednoto party i samo 6ti kaja 4e tam ima6e pone 30 4oeka i to ne govorim za malkite pi6lemeta  a za Ka4o ma4o bla bla....
Te i na metal partitata v Alkohol hodqt ti za ska...smilesmilesmilesmile
vypreki 4e ne mislq 4e gi tolerirame..prosto ne sme maloumni kat tqh!!! I prosto nikoi ne im kazva ni6to kat idvat na tez partita i koncerti..ma nie ako otiden na Kravai 6te ni spukat glavite...

OLDSCHOOL HARDCORE!!!

Hardcore is Punk..Punk is O!....O! is  Hardcore...!!!!!

F_o_G

Абе не знам, аз мисля, че е добре да се издаде закон като в Германия за нацизма, фашизма и сичките тия расистки лайна ...
Аз съм си казал, че наци сам по улицата ако видя, ще има кръв от последния път, когато ми зеха шапката ...
Келеши !

http://www.spirit-of-metal.com/les%20goupes/N/Nasty/pics/logo.jpg

dms_dee

xaxa pojelavam ti kasmet..6tot trudno 6te vidi6 sam nazi na ulicata ne za dr.....men takav kasmet ne mi se e slu4val...ako znae6 na men kolko mi e kef da sritam ne4ii nazi zadniiiiiiiiik,...ne e istina...

OLDSCHOOL HARDCORE!!!

F_o_G

Абе аз съм виждал ... ама ние сме пичове, не му се напраихме ... сега ме е много яд

max

Jalko 4e ste go ostavili,da se izmukneeeeeeee....

Undead Dude

Е, де.

И аз не се кефя на некви крайни нацита и фашаги... ама си падам малко расист. Не точно де. В смисъл- мразя не циганите, а циганията, независимо от цвета на кожата. Турците не ми се нравят, ама тва е заради историята и тоя педал, ахмет дуган.

Иначе... мен нацита са ми правили веднъж проблем заради косата(беше по-дълга и с някъв странен бретон), ама нищо не ми направиха. Пък по концертите... пф, спомням си на One Day Overground имаше някъв напръщел скин в погото и мачкаше наред... докато не го налазихме с 2ма приятели big_smile

Kosta_ot_Sliven

Щом ги виждаме по концертите, явно имат почва ''сред нас'' big_smile

I'll take vengeance upon society!
Hate Fuck Fight Kill!

Kosta_ot_Sliven

roll  big_smile

Hate Fuck Fight Kill!

F_o_G

мда е тряаше да го остаиме на място ...
ма беше с мацка и решихме да не му праиме мръсно ... балачета сме  lol
а иначе като бях с дредлокса ме заляха с бира веднъж, а веднъж бягах от 5има по Витошка с пица в ръка  lol и пицата ми беше с последните пари иначе щех да ги наритам там пред сички ... ама уви

dms_dee

xaxaxaxax....sq se setih kade sam vijdala sam nazi skin..xaxaxaxaxaxax...mi ima 1 kontrolior nazi...xixixiixi....i znam 4e baq boi e ql pokrai tazi negova profesiq...moi friendove sa go ritali nqkolko pati po spirkite..axxaxaax...smqh..
Az sega mng silno se nadqvam na Toy dolls da ne e full ot nazita 4e 6e si ebe maikata....kat se setq kak mina koncerta na UK Subs i mi staa lo6o...

OLDSCHOOL HARDCORE!!!

justinsfhc

Абе не знам, аз мисля, че е добре да се издаде закон като в Германия за нацизма, фашизма и сичките тия расистки лайна ...
Аз съм си казал, че наци сам по улицата ако видя, ще има кръв от последния път, когато ми зеха шапката ...
Келеши !

suglasen sum ako sus su6tiq zakon se zakleimqva i otkritoto afi6irane na komunisti4eski i drugi kraino levi idei.

kur za 'sichki

dms_dee

Келеши !

suglasen sum ako sus su6tiq zakon se zakleimqva i otkritoto afi6irane na komunisti4eski i drugi kraino levi idei.

xaxaxax de da moje6e....no vse pak sme v BG...tuka nikoi ne misli za teq ne6ta...seki si gleda negovoto i ne go ebe za dr taka...ne mislq 4e tva nqkoga 6te se slu4i...

OLDSCHOOL HARDCORE!!!

F_o_G

Естествено, че няма да се случи ... Те ше ни остаят да се избиеме с нацитата и няма и да го забележат ...

max

Естествено, че няма да се случи ... Те ше ни остаят да се избиеме с нацитата и няма и да го забележат ...

Проблема е че не се бием с тях,а ги толерираме.......
Ако ги биехме нямаше да са сред нас...........
Проблема е че ги толерират и голями Български хардкор групи........Няма да споменавам имена.......
Но на концерта на Агностик Фронт успяха да разделят публиката на две..........с репликата .........
За мойте прители от ЦСКА.........
Сете те се кои бяха .............
Лубима банда......

justinsfhc

abe poprincip tva 4e edin 4ovek ot grupata kazva takova ne6to ne zna4i 4e 100% vsi4ki ostanali go mislqt, tva ti go garantiram. V kraina smetka vseki moje da si plqmpa kvoto si iska ot scenata kakto i vseki moje da reagira na kazanoto kakto preceni. az primerno sum levskar i to zdravo no podobni pozdravi ne mogat po nikakuv na4in da mi povliqqt na mnenieto za nqkogo kato 4ovek, muzikant i t.n. i da vzema da si kaja "ebati tupata grupa" 6toto sum ot drug otbor smile tva nqma nikvo zna4enie...

kur za 'sichki

max

Може би......

pudes

на концерта на Integrity влязоха двама нацисти в погото и след 3 минути бяха изхвърлени от клуба lol но има няколко нацита дето си ходят на концерти от години и няма проблеми с тях.
Моите очаквания са че на Toy Dolls ще стане мазало roll

F_o_G

Носете си кубинки tongue

Tolimir

Много силно съм "За" прокарването на закони против екстремизма във всички негови форми, обаче знам че няма да стане поради самата концепция на нашата псевдодемокарация. Като замисъл идеологиите (и "бяла" и "червена") са пълни лайна, обаче все пак е имало хора които са им вярвали...
По проблема за самотните наци-скинари.... ами онези глупаци са пълни шубелии и няма да се решат да правят каквото и да е самостоятелно. Освен това мозъчният им капацитет е малко по-малко от косата в/у главите им. (Тук не става въпрос за всични бръснати, аз самия се стрижа до кожа, ама това е по други причини lol . Също така не става въпрос и за всички с бели връзки, защото не всички са нацита)
Физическата саморазправа само ще налее още малсо в огъня, не искам да кажа че не трябва да се съсипва от бой тази проказа (иба'а ма'аму к'ви изрази :shock: ) просто трябва да се прави интелигенто и с финес, както казват французите  big_smile  .
Според мен ние не ги толерираме, глупаците просто виждат че при нас е по-яко и се опитват да се вместят, ама докато са такива каквито са .... НЯМА МЯСТО.

P.S. Аз не съм наци, просто съм патриот :!:

Did you call my name and I didn't hear? Did you call my name and think I didn't care?
Did you call our names and we didn't hear? Did you call our names and think we did not care?

http://fc02.deviantart.com/fs16/f/2007/178/8/7/UV_Id_by_Agarvaen.jpg http://www.sambarforpins.com/thumbnails/ER509_sniper_pin.gif

Arkangel_bloodlust

по принцип има много тъпи копелета скинове особенно в София , да месят се навсякъде и много дразнят , но благодарете се приятели че нямате толкова голямо съприкосновение с цигани ,щото аз сум имал и от тях имам 3 шева на носа а един мои приятел лежа в болницата наръган чак до белия дроп операции и глупости , друг мои човек беще подут кат тиква , ско4иха ни на 5 човека цялото племе цигани около 25 маимуни деца маики и такива , за една минута ни ебаха маиките , и наи странното след тва около един месец ни наблюдаваха куките да не им скочим  а пък навсякъде имаще цигански патрули , и жие ми казвате 4е имате проблеми с скинове , тва не са проблеми  , та нали hardcore феновете трябжа да сме обединени , защо тогава влизат по концертите и правят мизерии ми няма да има даваме има ли не6то по лесно от това цялата зала да стане и да ги изрине ????

A Light Bearer , Nothing on earth is like him, One made without fear. He looks on everything that is high, He is king over all the sons of pride !!

warrior86

mislq 4e temata dali trqbva da tolerirame naziskinheads e napulno izli6na.ne zabravqite otkude idvame vsi4ki i kakuv e smisula na hardcora-a kato cqlo.za da zapazim ideqta i za v bude6te molqvi ne ni natovarvaite s takiva vuprosi a pomislete za bude6teto i razvitieto na liubimata na vsi4ki nas muzika...

don't forget tha struggle don't tha streets!!!

Kosta_ot_Sliven

Warrior 86 е напълно прав!!!

Hate Fuck Fight Kill!