Re: Nazi-skinheds imat li po4va sred nassssssssssssss...........
Проблема не е в желанието, парите или вярата. За да научиш нещо ново, както ти каза, не е достатъчно просто някой да ти каже за него - точно така се появяват позите.
Мисълта ми е,че ако разполагаш с достатъчно информация ,щеш -нещеш се научаваш да мислиш,най-малкото се замисляш по кой от всичките пътища искаш да поемеш! И тук не става дума за научаване,а за раздаване на информация.Няма как да науча нещо,ако някой не си направи труда да ми го покаже!Всички тук имат претенции за приемственост,но как да я има тази приемственост,като няма какво да се приемства,примерно.Но какво да си говорим,и аз виждам,и с хора съм говорила-сцената ни е толкова нищожна(не говоря за хардкора),че нямам думи.Пък после ходи подкрепяй the local scene;подкрепяй нещо,дето го няма едва ли не.
А ако ти се покаже и ти се обясни поне в общи линии и ти си достатъчно тъп ,за да не го осмислиш и да не си направиш съответните изводи,тогава си не поза,а олигофрен.
Аа,и още нещо,Некфа-Никфа беше казала ,че малките са надъхани и готови да ти скочат,ако така им повелява моделът на поведение на по-големите и по-улегналите.Тва е абсолютно вярно ,и аз съм на мнение,че с хората с повече опит можеш да се разбереш напълно човешки ,че дори да си спечелиш уважението им по някакъв начин,така че да не те закачат повече.
И последно-като казах "майспейс" по-горе:чудя им се на тия младежи как пропагандират сляпо и без да влагат мисъл, просто са смешни. Да не говорим,че профилите на повечето са публични,което е адски малоумно.И кво,ако видиш някой майспейс скин(или скинарка,че те са по-суетни) на улицата ,кво?Няма да стоят и да ти крещят Antifa или White power, а ще избягат веднага,убедена съм. И на такава крехка възраст да се ангажираш с толкова сложни неща....слушай си музиката,забавлявай се но преди това си създай ВСЕ някакъв мироглед,бее !!!