Re: Nazi-skinheds imat li po4va sred nassssssssssssss...........
Аз за разлика от теб пиша на правилен български език. Плюс това е смехотворно да наричаш вещерство вярата на предците ни. Говори най-малкото зле за самия/самата теб. Християнството никога не е имало общо с предците ни, но и те като повечето народи по онова време са направили грешката да го приемат.
Аве пич , тва че имам правописни грешки не ознсчава нищо , и земи се разрови малко и виж за какво става на въпрос , Кубрат е пребивавал в Константинопол от малък , израстнал е в семеиството на тогавашния император и е бил приятел с престонаследника на трона , били са в мир до смъртта си , тои е бил християнин , Тервел е бил погребан по християнски на4ин има негови монети в които е изразен като икона , това говори ли ти че и Аспарух е бил християнин !! и да изповядвали са вещерство !!!! Ти се оповаваш на учебници отдавна не вярни , написани от комунистиеска гледна точка .Виждам че ти си много навътре в нещата и всяко твое мнение е в защита на скинхеад движението , пищес се патриот , и имаш сигорно татуирана тангра някуде по себе си !!! прав ли съм ????