xNIKOLANx

Re: Nazi-skinheds imat li po4va sred nassssssssssssss...........

ti useshtash li kato nyakoy se bazik ili da pisha LOL sled vsyaka duma? wink

понякога е трудно да се прецени шега ли е или сериозно

http://i85.photobucket.com/albums/k51/angiex5/sxe/XBBPXBACKcopy.jpg

Rostislav

пълно?
аз май не съм видял
важно е веселба да има... smile

тоа па хипар  lol

ти си ме учил на хипария  big_smile

николане, не знам за лагери и нищо, знам само че е имало в редиците на природозащитниците някви анархисти и подобни...

Moritz

Всички тук бият, колят и бесят, ама на улицата и по концертите ни бият... факт

Tolimir

Имам едно предложение. Нека за да се прави разлика между Фашагите и останалите skinheads (rash, sharp, green и т.н.) първите (т.е. онези лайнари дето се изживяват като последователи на някви откачени диктатори) да се преименуват (доброворлно или не) на shitheads. Според мен ще им отива повече, пък и да си отиват и те!
P.S. Както каза една мацка от Пловдив:
"You still think swastika looks cool...
In the fourth reich Ypu'll be the first to go!"

Did you call my name and I didn't hear? Did you call my name and think I didn't care?
Did you call our names and we didn't hear? Did you call our names and think we did not care?

http://fc02.deviantart.com/fs16/f/2007/178/8/7/UV_Id_by_Agarvaen.jpg http://www.sambarforpins.com/thumbnails/ER509_sniper_pin.gif

Moritz

моето предложение е да им го кажеш... smile

а и не виждам проблем да има десни скинове, при положение, че има и леви...
номера е какви са действията им... wink

DollEyes

Moritz wrote:

Малко трудно един bonehead би проумял каквото и да е било ... а още по-малко информация дошла от "противоположния лагер"...

Tolimir

Мoritz, прав си човече. И за двете неща. Работата е там че мен ме приемат някой от десните shitheads, което малко ме озадачава. Казвал съм им го под формата на ирония, маргинализация и всякакви други словестни способи, ама поечето от тях дори не се и опитват да разберат. Наистина няма лошо в това човек да има определена политическа ориентация и да отстоява идеите си, но повечето от тях са станали такива само защото могат да : "пребиват хора". Има и политически грамотни люде сред shitheads, но са отчайващо малко и с тях може да се спори и воденето на полемика върху политиката е едва ли не удоволствие.
И в заключение да кажа, че е убаво да има политическо многообразие, но всеки трябва да е наясно какво изразява всяка идея, а не да я следва сляпо.

Did you call my name and I didn't hear? Did you call my name and think I didn't care?
Did you call our names and we didn't hear? Did you call our names and think we did not care?

http://fc02.deviantart.com/fs16/f/2007/178/8/7/UV_Id_by_Agarvaen.jpg http://www.sambarforpins.com/thumbnails/ER509_sniper_pin.gif

dms_dee

xaaxaaxaxaxaaxxaxa..mi te zatva sa boneheads...xaaxaxxaax:D

Em te horata sa si go kazali..axxaax i to ne koi da e!!
http://youtube.com/watch?v=ELkY_qXUAnU

http://youtube.com/watch?v=ufKb5M9Uj4E

ihuuuuuuuuuuuuu:lol:

OLDSCHOOL HARDCORE!!!

Hardcore is Punk..Punk is O!....O! is  Hardcore...!!!!!

DIY-OR-DIE

Някой кефи ли се на Gorilla Biscuits... big_smile

Gorilla Biscuits - Degradation

Tell me who's pure.
Tell me who's right.
Tell me the last time you fought a fair fight.
A loser's way to find some friends,
you look like a skin but that's where it ends.
True, they're always at our shows,
it doesn't mean we fit in with their hatred and racism shit.
They ruin our name, you know what i mean.
Racial supremicists degrade our scene.
You know you can kiss my ass before i read your zine.
There's no good side to this white power scene.
Kids beat down for standing up.
Your turn will come because we've all had enough.
You look like kids we know.
You're not welcome here.
You don't like music and we don't like fear.
I guess it's your right to be proud that you're white.
Are you here for music or just to pick fights.
Don't fool yourself cause you don't fool me.
It's not just blacks you hate, it's everyone you see.
Rich, poor, young and old, whoever's in your way.
What a boring life, hating every day.
You've got nothing but hatred!

d-beat spirit

Moritz

има един въпрос:

Готов ли си да умреш за своите идеали??

всеки човек изповядващ дадена идеология да си го зададе сам на себе си и честно да си признае, а не да се самозаблуждава...

F_o_G

А аз имам един въпрос, който е тясно свързан с темата... Някой пие ли Astika ?

http://www.spirit-of-metal.com/les%20goupes/N/Nasty/pics/logo.jpg

Moritz

F_o_G wrote:

А аз имам един въпрос, който е тясно свързан с темата... Някой пие ли Astika ?

Гадна е...

пием само Ариана smile и Щурменско, ако няма Ариана...

vologez

DollEyes wrote:
Moritz wrote:

Малко трудно един bonehead би проумял каквото и да е било ... а още по-малко информация дошла от "противоположния лагер"...

Само дето точно такива като теб дървени глави са истинските boneheads, които много по трудно схващат, че сами с поведението си предизвикват скандали и интриги smile

dms_dee, boneheads ама къде ги видиш им се подмазваш smile Тъйче тишина, моля те! Лицемерието е порок!

Moritz-Вили, ти нямаш право да говориш за десни skinheads, boneheads и прочие, защото само за последния 1 месец са те пожалили има няма 4 пъти smile Тъйче....да не чувам и от теб квичене tongue

stonesoul

Нацистите поналазиха 8 ball, a? Ама мадафака риъл хардкор антифа фром дъ стрийтс разорават земята с погледи около тях. Нацитата са единствената истинска субкултура в България, защото са единствените, които важат на улицата

MURDER

vologez само така!! радваш

Everyone shouts out the edge kids! Well this one is for the non-edge kids! I used to go see judge with beer on my breath!

pudes

stonesoul wrote:

Нацистите поналазиха 8 ball, a? Ама мадафака риъл хардкор антифа фром дъ стрийтс разорават земята с погледи около тях. Нацитата са единствената истинска субкултура в България, защото са единствените, които важат на улицата

какво е ставало в 8 ball ?

:)

Нищо не е станало,просто отидохме на концерта,а то стана,че музикантите и феновете си тръгна,доста нетолерантно от тяхна страна.

Last edited by Guest (2007-09-27 13:00:35)

Arkangel_bloodlust

Moritz wrote:

има един въпрос:

Готов ли си да умреш за своите идеали??

всеки човек изповядващ дадена идеология да си го зададе сам на себе си и честно да си признае, а не да се самозаблуждава...

Вие всики защитавате някакви идеали които се свеждат до музика концерти , посещения на концерти какво се случило там и какво трябва да се прави по въпроса , и в краина сметка пак ядете к**а щото в форума е лесно , и да обърнеш една улична култура по скоро в клубна , е повече от отвратително , да бих умрял не за хардкора , като да защитавам някакъв стил , ще умра за идеалите които тои е създал в мен , ще умра за приятелите ми за семеиството ми , за по добър свят около мен . Не се заблуждавам с глупостите като това как някакви псевдо националисти , ще се появят  и ще ми пръснат г**а  от бои защото колкото и да са " bonehead" някои от тях имат доста повече акъл от някои хора тука .Така че единствения начин да си решите проблема е не да имате X-ове по ръцете или да сте налули тениска с култва hardcore група и да си мислите че сте hardcore , не тези неща правят живота такъв , такъв го правят идеалите които са приятели "семеиство" , винаги зад гърба ти , и ето точно тогава Скинхеад ще бъдат респектирани по някъкав начин ,  съвсем друго е да видиш 20 30 човека да стоят " като един " !!!

Last edited by Arkangel_bloodlust (2007-09-28 13:26:30)

A Light Bearer , Nothing on earth is like him, One made without fear. He looks on everything that is high, He is king over all the sons of pride !!

i.defy.you.x

stonesoul wrote:

и аз се чудя докога това ша е така..докато убият някой от бой?
трябва да има съпротива..

F_o_G

А какво всъщност е станало в 8ball ?

F_o_G

Аз лично нямам проблеми с тях, ама като наскачат 50 чоека, задето си с обеци ( ?! ), ходи обеснявай, че нямаш проблеми ...

:)

Ще ми кажеш ли скорошен случай от близките 3-4 години за подобен случай,където 50 човека скачат на бой щото си с обица или нещо подобно?
Нека си се дерат с мафака антифа и факама Фа,половината групи нали все възпяват свинщините,ама като стане всеки почва да мрънка.

DollEyes

vologez wrote:
DollEyes wrote:
Moritz wrote:

Само дето точно такива като теб дървени глави са истинските boneheads, които много по трудно схващат, че сами с поведението си предизвикват скандали и интриги smile

Радвам се ,че така мислиш и ме забъркваш в "интригите" със фашагите ...
big_smile Може да съм а-политична и да съм против безумните действия на точно този skinheads ,но имам такива приятели ,така че,не аз създавам интригите ...

TERRESTRIAL

Arkangel_bloodlust wrote:

съвсем друго е да видиш 20 30 човека да стоят " като един " !!!

... което не се вижда в този форум в който по принцип трябва да са събрани хора с общи интереси

а по темата какво да кажа
моите принципи са изградени на базата на уважение и добро отношение с всяко живо същество търпимост и солидарност
по тази причина нацисти и фашисти не ме кефят щото те имат точно обратните принципи
въпреки това заради моите принципи аз не ги мразя
естествено ако обаче въпросните глави нарушат личната свобода на мен или на някой друг близък до мен бих се защитил
но каквото и да си говорим по-добре би било без тях

F_o_G

Това беше метафора... но се е случвало да ям кюфтеч, шот ме помислиха за пънкар ... бяха 5ма, а аз най- кротичко си седях в тролея и се прибирах ....