Попитах я жената.обясних и всичко,а тя отговори,че си тъп,закостенял,ограничен,консервативен сноб..споделям това мнение;]
вие за тва ста са зели.нищо лично 8)
Сцената в България има нужда от всеква помощ и ако ти все още мечтаеш да ти подаряват дискове/"само защото така музиката не е продажна'/ то тогава няма да имаш много сидита.
в какъв смисъл сме се зели? аз съм непълнолетен,а тя ми е учителка по "свят и личност".хаха не четеш какво пише IvailoTonchev,a си съгласна с него..Това говори много;] конформизъм.
вече имам много CD/DVD-та
Попитах я жената.обясних и всичко,а тя отговори,че си тъп,закостенял,ограничен,консервативен сноб..споделям това мнение;]
Попитал си жената ли? Че могат ли гумените кукли да говорят?
какво намекваш ,че учителката ми по 'свят и личност' е гумена кукла?ха..след като вярваш,че имам учителка по "свят и личност" ,би следвало,да вярваш,че тя е човек.Можели гумена кукла да е част от образователната система,като ми е учителка,или това е лична нападка към нея?
Всъщност, ако говорим сериозно, тя за теб може би е "жената", но тя е пропуснала да те научи, че ако водиш спор, коментирай темата на спора, а не изпадай в лични нападки.
Това нее по нейния предмет,такаче нищо не е пропуснала.Не изпадам в лични нападки,това е нейно мнение,което аз просто споделям.Ти ми каза да я попитам;]
Пък и да, сноб съм, при това консервативен.
Е значи е познала,ще кажа на съучениците които играят еврофутбол да се консултират с нея.А аз ще поискам числата за тотофишовете от всички игри,където печалбата е повече.Явно има талант и и се отдава
аз не съм властник,а безвластник.ако зависи от мен държава няма да има.
Много ме кефиш! Винаги съм се чудил, че в алтернативните култури в БГ има всякакви чешити.
Лично аз те слагам някъде около един мой познат от 80те, който беше метъл, но понеже нямаше касетофон, не слушаше музика, а преписваше текстове. Имаше 10 дебели тетрадки и там преписваше като луд, пълни /за тогава/ дискографии на Металика, Менуор, Мейдън...
Нещо в него се счупи, когато го светнаха, че има и ксерокс вече и залудо се е хабил да преписва цели томове...
Пусна си брада, купи си касетофон, въобще, отчая се...
Той беше дете на други години. Та викаш, езвластник...
Кажи още нещо...
нещо.Още нещо-да живее пиратството и пиратите!И още нещо: да живее свободата!
//
към всички разумномислещи да припомня каква ми е беше идеята.не става дума затова дали трябва да се забрани продажбата на музика или не,а дали е правилно да се продава музиката.Аз мисля че нее..