При това, също плащана от теб, но на други хора, интернет-доставчиците.
ако наистина четеше мненията ми щеше да си наясно,че не плащам за интернет
към всички разумномислещи да припомня каква ми е беше идеята.не става дума затова дали трябва да се забрани продажбата на музика или не,а дали е правилно да се продава музиката.Аз мисля че нее..
Вместо да разсъждаваш за глупости, защо не научиш, че нее не е нее, а е не е.
Г-н правописна грешка,ако щесе заяждаш за шибаната граматика,виж първо ти колко правописни грешки направи досега,и после гледай мен.При мен поне са умишлени
а и впрочем обърнах се към разумномислещите,къде се месиш немога да разбера.
Може да има важни последствия върху професионалната ти реализация.
господине слезте на земята ,аз не съм като вас.
Кой да забрани продажбата на музиката? И защо?
Ето още едно доказателство,че вие не четете какво пиша.Не мисля,че трябва да сезабранява.става дума за това,че нее правилно.
Правилно е да се продава музика
не нее.
от какво живеят музикантите, Никалайчик?
можеби сте лишени от фантазия,Ивайлчик?
От концерти? В ъндърграунда? В България?
прекалено мн въпроси на които знаете отговора.
Ти ако работиш нещо, ще искаш ли да ти се плаща?
зависи господине,ако е доброволна и безвъзмездна работа,не няма да искам.
не не съм.а вие такъв ли сте?
Обирал съм музиканти...бла бла бла оОоо велики богове какво престъпление,та аз съм престъпник така ли? А вие престъпник ли сте,като не плащате на държавата ДДС? Данък Добавена стойност говори ли ви нещо?Май вие сте престъпник господин Тончев.
Послепис:
Какво ти е отношението към жените? Те за теб другарки ли са или обект на желание? Купувал ли си подарък на жена ? На мама за осми март? Ходите ли с баща си на битака до Кауфланд? Има ли интересни неща?
Пускат ли те сам вечер ? Имаш ли приятели пред блока?
Кой ти е любимия компот ? Като пърдиш, за какво си мислиш?
Разкажи, тръпна от желание да те опозная.
ееееее басси дългия послепис.чесно.Не мисля ,че има връзка с темата,но ще отговоря.Отношението ми към жените нее никакво.Отношението ми към мъжете също.Мразя мъжете и жените.Поради една съществено важна причина.Те са възрастни.А аз мразя възрастните.А какво е възрастен за мен?Възрастен е чисто и просто казано човек който мисли,чее порастнал и вече нее дете.Какво е дете? Човек който не сее променил никога и си е останал дете за винаги.Познавам един вдетенен дядо на около 90 години източник на огромен респект!Обичам това дърто копеле!той може да е стар,но е истински,и никога не си е променил възгледите,и е останал дете завинаги.Това е пример за това че годините не са от значение ,дали ще си възрастен или дете.Това е личен избор.Тези които са избрали да останат деца завинаги и да не порастват имат моя дълбок респект!И Винаги ще го имат!
Те за теб другарки ли са или обект на желание?
мисля че въпроса е излишен.но все пак да отговоря(да не се почувствате пренебрегнат) за мен те не са нито обект на желание,нито другарки(как само се изразихте).
Купувал ли си подарък на жена ? На мама за осми март?
не,на момиче съм купувал подарък.Но не и зареди някаква шибана традиция.Против принципите ми е да празнувам и спазвам традициите.традициите са нещо чудовищно тъпо,което винаги мее отвращавало.бях на не повече от 5годинки като видях как заклаха прасе пред очите ми.това се случваше доста често на една и съща дата.Защо?Зареди традицията.убийства зареди традицията.преди около хиляда години инките са пренасяли и хора,майте и т.н. също.Ако вие не виждате проблем в това аз виждам,и то сериозен.самата идея да правиш нещо само защото така трябва е тъпа.
Ходите ли с баща си на битака до Кауфланд? Има ли интересни неща?
Пускат ли те сам вечер ? Имаш ли приятели пред блока?
хахахахаха вие имате психични проблеми.
не баща ми не ходи на битака до кауфланд.Интересни неща там няма.в целия град няма нищо интересно(да ви спестя бъдещи въпроси),но ако толкова ви кефи елате и разглеждате града.Има една дискотека.енерджи се казва,поогледйте около нея вечерта след 21:00-22:00 някъде,ако искате можете и да влезете вътре.надявам се ви остане траен спомен от този град.аз лично не бих влязал никога,но на вас ви я препоръчвам.ще ви хареса.сигурен съм
хаахха да ест,че ме пускат,а и не виждам как биха могли да ме спрат,но ви съветвам да посетите най-скоро време психолог.мога да ви препоръчам,познавам такива.
Имаш ли приятели пред блока?
не живея в блок имам малко приятели,но са истински.тук нее като старазагора.къщите са повече от блоковете ;]
не обичам компоти и не изпущам анални газове.Вие за какво мислите докато се изхождате или когато демонстрирате ексхибиционизъм в гората където убивате животни? Зоофил ли сте? Животните говорят..
================================================
тя темата отдавна е ясна ама не мисля , че едно непълнолетно момче може да обори цял форум , вмомента само се заяждате , xNIKOLANx ти не разбра ли че не си прав ,няма как просто музиката да не се продава , представи си че дисковете в магазина са безплатни ти мислиш , че ще можеш да се наредиш на опашката и все пак да вземеш нещо , така поне аз нямам пари ти си след мен взимаш го аз те проклинам ама ако е както ти казваш ще трябва да се стига до спречквания и подобни не лицеприятни моменти , нема смисал брат
Може,само гледай.Иначе радвам се че има някой като теб които мислят за темата.Малко хора пишат по темата,благодаря.Ами ако музиката се разпространяваше безплатно не мисля,че щеше да се стигне до такива опашки и спречвания.все пак замисли се колко магазини има в страната(ако там се разпространява).достатчно за да поемат феновете.Ако не са достатчно ще се отворят още.. пък и има алтернативи.може да се направят онлайн сървъри от който може да се поемат на веднъж(едновременно за единица време 1 момент,миг) милиони трансфери на милиони потребители..не говоря за mp3,a за CD/DVD image на цели дискове.с единтично с оригинала качество,без 'компресия със загуба на качеството' и т.н.Всичко е въпрос на желание.но хора като ивайло тончев не искат това да стане,защото ще останат без работа.Искам да кажа,че ако музиката е безплатна,едвали ще се стига до такива неприятни проблеми като тези за които говориш.Замислисе и ще се съгласиш
@houseofpain нее ли малко неетично,да правиш това което се търси от феновете, а не това което искат музикантските сърца?
разбирам ,чее хубаво да не разочароваш феновете,но да разочароваш себе си,също нее хубаво.Вашите сърца са по-важни.Името ми нее николай, и се надявам думите ми не са ви засегнали.просто изразявам мнение.
Поздрави и от мен.