FACE FIXXA

Re: Трябва или нетрябва музиката да е безплатна?

Попитах я жената

помислих че за твойта жена става дума  8)

в какъв смисъл сме се зели? аз съм непълнолетен,а тя ми е учителка по "свят и личност"

tongue
а какви са тея учителки по свят и личност ?!?!?!?
аз неам такава lol 

Какво ти е отношението към жените? Те за теб другарки ли са или обект на желание? Купувал ли си подарък на жена ? На мама за осми март? Ходите ли с баща си на битака до Кауфланд? Има ли интересни неща?
Пускат ли те сам вечер ? Имаш ли приятели пред блока?
Кой ти е любимия компот ? Като пърдиш, за какво си мислиш?
Разкажи, тръпна от желание да те опозная.

Интересни въпроси за опознаване,но аз съм сигурна от сега какви ще са предполагаемите отговори,но ще замълча нека го чуем.
8)

"...дупката е без дъно и всички ви ще побере ... "

IvailoTonchev

аз съм сигурна от сега какви ще са предполагаемите отговори,но ще замълча нека го чуем.
8) [/b]

Направете място за истинските хора, драга.  8)
Не гадайте за отговорите, те ще ни смажат всеки момент, в цялата им суровост и непреклонна красота. lol

vestimir

съветвам ви да се върнете мало по темата за музиката, държави не измисляме и училищен форум все още нямаме.

Dwelling the lie of freedom,
Just another straw pulled at random

Arkangel_bloodlust

тя темата отдавна е ясна ама не мисля , че едно непълнолетно момче може да обори цял форум  , вмомента само се заяждате , xNIKOLANx ти не разбра ли че не си прав ,няма как просто музиката да не се продава , представи си че дисковете в магазина са безплатни ти мислиш , че ще можеш да се наредиш на опашката и все пак да вземеш нещо , така поне аз нямам пари ти си след мен взимаш го аз те проклинам ама ако е както ти казваш ще трябва да се стига до спречквания и подобни не лицеприятни моменти , нема смисал брат

A Light Bearer , Nothing on earth is like him, One made without fear. He looks on everything that is high, He is king over all the sons of pride !!

malloADHC

абе как се изнервям, ш НИКОЛАНЕ, земи се стегни малко и спри с глупостите, че просто нещата които пишеш са АБСУРДНИ !!!, и съм почти 100 % сигурен че си на 15.Ти сам каза , че годините нямат значение, е в случая май имат, а ако нямат - толквоа по лошо.Направи група, извади албум, тениски, значки, всичко както подобава, организирай концерт, вложи доста пари и там, и после пусни всичко безплатно.Прото не виждам как ще стане това, просто като въобще не си наясно с нещата в тая сцена замълчи, че направо налях! бахти и деазнам, егоистично и тъпо детско мнение е това за мен и нищо повече ...  :evil:

1912.

houseofpain

значи да ви кажа аз малко по темата. Преди това писах конкретно за музиката - сега ще пиша малко и за фен артикулите. Аз съм склонен да си подарявам музиката - продажби на мен не ме греят много...
  Аз лично предпочитам някой да си купи тениска или значка, или плакат или каквото и да е на групата в която свиря, защото честно казано, когато бях на 14 и слушах slayer съм чакал сестра ми да се прибере от София, където беше студентка, за да донесе да речем някакво супер неиздавано EP. А освен това плакат. Или да си купя наготово от стрелбищата снимчица на Europe.
   Мисля си за ученик (ка) от гимназиите в Асеновград, Пловдив или където и да е. Идва на наш концерт и си купува да речем тениска. Той влага себе си в тази тениска разбираш ли, влага това, че ТОЙ Е ЛИЧНОСТ И ИМА ПРАВО НА ИЗБОР. Избора му сме ние. Диск - 10 лева, тениска - 10 лева, човек, когото си зарадвал чрез изкуството си - БЕЗЦЕННО!

Не си мисли Николай, че всичко сега е както едно време. Не wink В последно време музиката се прави за това  какво ще кажат феновете а не какво ще кажат музикантските сърца.

поздрави.

vestimir

Мега добро попадение от Иво, както винаги. Значи и аз да кажа имайки честта да съм спомагал на няколко бг-банди, макар и не в пънк/хк-стила. Артикулите или Мърча како сега е фешън да се казва са много важни, това ти е живата реклама smile Обаче според моя милост винаги е по-добре да си купиш диска на бандата (а пък ако става въпрос за демо или ЕП според мене е задълже, по горе казах защо) и чак тогава фланелката. Просто не мога да разбера упоритостта на Николан, по-съм склонен да смятам че става въпрос по-скоро за тийн инат да се примириш с доводите на разбиращите, отколкото на това че той сам вярва на думите си.

Dwelling the lie of freedom,
Just another straw pulled at random

justinsfhc

tuka ne6to ne zacepvam kvo se slu4va ama neise.
@roycorp ne znam s kvo to4no sum ti kriv, 6toto situaciqta e slednata - idvam 100% navreme za sre6ta, koqto ti pravi6 - kudeto i kogato kaje6, usmihvam se, kazvam zdrasti, sled kato sum iz4akal 25 minuti zakusnenie, za koeto ne mi dreme. ti ne kazva6 ni6to osven "5 leva e nali", podava6 parite i se obru6ta6 s grub da si govori6 s priqtelite ti, a az gledam tupo...
basi maikata...i az sum superstar i az sum bil balu4e i naduvka pak.. ne6to ne razbiram moje verno az dum kriv, lud ili autist ili ne znam kakuv ama tva e paradoks brat4e..
anyway. 6tom vpe4atleniqta ti sa takiva ok, jalko, no ok. sori 4e sum te zasegnal..
a drugoto deto nqkoi vtoi 4ovek bil kazal 4e me 4ul da razpravqm "napravete mqsto za istinskite hora" e ve4e vurha na nai-sme6noto ne6to koeto sum 4uval. az v meleto po4ti ne vlizam, osven ako ne e super rehavo.
kvoto i da napravi 4ovek vse e kriv na nqkogo, vseki znae da plqmpa bez da poznava 4oveka i da si izmislq da mu slaga glupoisti v ustata. nedeite, 6toto e grozno. pak 6e ti kaja. ako verno sum te zasegnal i ne6to moje da ne sum precenil rabotata, koi znae moje stoikata mi da te e izdraznila brat4e..neznam ve4e vsi4ko moga da o4akvam. ama ne sum iskal. deeba...

kur za 'sichki

Puncho

аз пък искам безплатна храна, дрога за народа, никакви сметки и данъци!
николане оправи ми проблема! моля те спешно е!  tongue   lol
моето мнение за музиката съвпада с това на другите...сиреч всеки труд се цени и да си музикант си е професия...една от най-старите  при това! и не всеки може да я работи wink

Who Stand On Funeral Pyres

IvailoTonchev

Предлагам да наблегнем на безплатното плюскане и пиене, ако може и секс да има, твърдо безплатен.
Само да не е D.I.Y., че ръцете ни трябват да пишем по форуми.

malloADHC

Ивайло, евала АХАХАХАХАХАХАХахх  big_smile отдавна нещо не ме беше расмивало така аххахаха  big_smile  big_smile  big_smile

1912.

xNIKOLANx

При това, също плащана от теб, но на други хора, интернет-доставчиците.

ако наистина четеше мненията ми щеше да си наясно,че не плащам за интернет  wink

към всички разумномислещи да припомня каква ми е беше идеята.не става дума затова дали трябва да се забрани продажбата на музика или не,а дали е правилно да се продава музиката.Аз мисля че нее..

Вместо да разсъждаваш за глупости, защо не научиш, че нее не е нее, а е  не е.

Г-н правописна грешка,ако щесе заяждаш за шибаната граматика,виж първо ти колко правописни грешки направи досега,и после гледай мен.При мен поне са умишлени wink
а и впрочем обърнах се към разумномислещите,къде се месиш немога да разбера.

Може да има важни последствия върху професионалната ти реализация.

господине слезте на земята ,аз не съм като вас.

Кой да забрани продажбата на музиката? И защо?

Ето още едно доказателство,че вие не четете какво пиша.Не мисля,че трябва да сезабранява.става дума за това,че нее правилно.

Правилно е да се продава музика

не нее.

от какво живеят музикантите, Никалайчик?

можеби сте лишени от фантазия,Ивайлчик?

От концерти? В ъндърграунда? В България?

прекалено мн въпроси на които знаете отговора.

Ти ако работиш нещо, ще искаш ли да ти се плаща?

зависи господине,ако е доброволна и безвъзмездна работа,не няма да искам.  wink

Продажник ли си??

не не съм.а вие такъв ли сте?

Обирал съм музиканти...бла бла бла оОоо велики богове какво престъпление,та аз съм престъпник така ли? А вие престъпник ли сте,като не плащате на държавата ДДС? Данък Добавена стойност говори ли ви нещо?Май вие сте престъпник господин Тончев.

Послепис:
Какво ти е отношението към жените? Те за теб другарки ли са или обект на желание? Купувал ли си подарък  на жена ? На мама за осми март? Ходите ли с баща си на битака до Кауфланд? Има ли интересни неща?

ееееее басси дългия послепис.чесно.Не мисля ,че има връзка с темата,но ще отговоря.Отношението ми към жените нее никакво.Отношението ми към мъжете също.Мразя мъжете и жените.Поради една съществено важна причина.Те са възрастни.А аз мразя възрастните.А какво е възрастен за мен?Възрастен е чисто и просто казано човек който мисли,чее порастнал и вече нее дете.Какво е дете? Човек който не сее променил никога и си е останал дете за винаги.Познавам един вдетенен дядо на около 90 години източник на огромен респект!Обичам това дърто копеле!той може да е стар,но е истински,и никога не си е променил възгледите,и е останал дете завинаги.Това е пример за това че годините не са от значение ,дали ще си възрастен или дете.Това е личен избор.Тези които са избрали да останат деца завинаги и да не порастват имат моя дълбок респект!И Винаги ще го имат!

Те за теб другарки ли са или обект на желание?

мисля че въпроса е излишен.но все пак да отговоря(да не се почувствате пренебрегнат) за мен те не са нито обект на желание,нито другарки(как само се изразихте).

Купувал ли си подарък  на жена ? На мама за осми март?

не,на момиче съм купувал подарък.Но не и зареди някаква шибана традиция.Против принципите ми е да празнувам и спазвам традициите.традициите са нещо чудовищно тъпо,което винаги мее отвращавало.бях на не повече от 5годинки като видях как заклаха прасе пред очите ми.това се случваше доста често на една и съща дата.Защо?Зареди традицията.убийства зареди традицията.преди около хиляда години инките са пренасяли и хора,майте и т.н. също.Ако вие не виждате проблем в това аз виждам,и то сериозен.самата идея да правиш нещо само защото така трябва е тъпа.

Ходите ли с баща си на битака до Кауфланд? Има ли интересни неща?

хахахахаха вие имате психични проблеми.
не баща ми не ходи на битака до кауфланд.Интересни неща там няма.в целия град няма нищо интересно(да ви спестя бъдещи въпроси),но ако толкова ви кефи елате и разглеждате града.Има една дискотека.енерджи се казва,поогледйте около нея вечерта след 21:00-22:00 някъде,ако искате можете и да влезете вътре.надявам се ви остане траен спомен от този град.аз лично не бих влязал никога,но на вас ви я препоръчвам.ще ви хареса.сигурен съм  tongue

Пускат ли те сам вечер ?

хаахха да ест,че ме пускат,а и не виждам как биха могли да ме спрат,но ви съветвам да посетите най-скоро време психолог.мога да ви препоръчам,познавам такива.

Имаш ли приятели пред блока?

не живея в блок имам малко приятели,но са истински.тук нее като старазагора.къщите са повече от блоковете ;]

не обичам компоти и не изпущам анални газове.Вие за какво мислите докато се изхождате или когато демонстрирате ексхибиционизъм в гората където убивате животни? Зоофил ли сте? Животните говорят..

================================================

тя темата отдавна е ясна ама не мисля , че едно непълнолетно момче може да обори цял форум  , вмомента само се заяждате , xNIKOLANx ти не разбра ли че не си прав ,няма как просто музиката да не се продава , представи си че дисковете в магазина са безплатни ти мислиш , че ще можеш да се наредиш на опашката и все пак да вземеш нещо , така поне аз нямам пари ти си след мен взимаш го аз те проклинам ама ако е както ти казваш ще трябва да се стига до спречквания и подобни не лицеприятни моменти , нема смисал брат

Може,само гледай.Иначе радвам се че има някой като теб които мислят за темата.Малко хора пишат по темата,благодаря.Ами ако музиката се разпространяваше безплатно не мисля,че щеше да се стигне до такива опашки и спречвания.все пак замисли се колко магазини има в страната(ако там се разпространява).достатчно за да поемат феновете.Ако не са достатчно ще се отворят още.. пък и има алтернативи.може да се направят онлайн сървъри от който може да се поемат на веднъж(едновременно за единица време 1 момент,миг) милиони трансфери на милиони потребители..не говоря за mp3,a за CD/DVD image на цели дискове.с единтично с оригинала  качество,без 'компресия със загуба на качеството' и т.н.Всичко е въпрос на желание.но хора като ивайло тончев не искат това да стане,защото ще останат без работа.Искам да кажа,че ако музиката е безплатна,едвали ще се стига до такива неприятни проблеми като тези за които говориш.Замислисе и ще се съгласиш smile

@houseofpain нее ли малко неетично,да правиш това което се търси от феновете, а не това което искат музикантските сърца?
разбирам ,чее хубаво да не разочароваш феновете,но да разочароваш себе си,също нее хубаво.Вашите сърца са по-важни.Името ми нее николай, и се надявам думите ми не са ви засегнали.просто изразявам мнение.

Поздрави и от мен.

http://i85.photobucket.com/albums/k51/angiex5/sxe/XBBPXBACKcopy.jpg

FACE FIXXA

tuka ne6to ne zacepvam kvo se slu4va ama neise.
@roycorp ne znam s kvo to4no sum ti kriv, 6toto situaciqta e slednata - idvam 100% navreme za sre6ta, koqto ti pravi6 - kudeto i kogato kaje6, usmihvam se, kazvam zdrasti, sled kato sum iz4akal 25 minuti zakusnenie, za koeto ne mi dreme. ti ne kazva6 ni6to osven "5 leva e nali", podava6 parite i se obru6ta6 s grub da si govori6 s priqtelite ti, a az gledam tupo...
basi maikata...i az sum superstar i az sum bil balu4e i naduvka pak.. ne6to ne razbiram moje verno az dum kriv, lud ili autist ili ne znam kakuv ama tva e paradoks brat4e..
anyway. 6tom vpe4atleniqta ti sa takiva ok, jalko, no ok. sori 4e sum te zasegnal..
a drugoto deto nqkoi vtoi 4ovek bil kazal 4e me 4ul da razpravqm "napravete mqsto za istinskite hora" e ve4e vurha na nai-sme6noto ne6to koeto sum 4uval. az v meleto po4ti ne vlizam, osven ako ne e super rehavo.
kvoto i da napravi 4ovek vse e kriv na nqkogo, vseki znae da plqmpa bez da poznava 4oveka i da si izmislq da mu slaga glupoisti v ustata. nedeite, 6toto e grozno. pak 6e ti kaja. ako verno sum te zasegnal i ne6to moje da ne sum precenil rabotata, koi znae moje stoikata mi da te e izdraznila brat4e..neznam ve4e vsi4ko moga da o4akvam. ama ne sum iskal. deeba...

не съм се засегнала по никъв начин просто нещо отношението ти като цяло не ми хареса,както и да е.
за другата история не вярвам че чорапеца ще тръгне да си измисля разни работи ако дори не те познава.и не мисля че говореше за моша
както и да е.
важно е отношението.а то не е на ниво.

justinsfhc

mi gledai sa poprincip moite priqteli (kompaniq) i kompaniqta na 4orapa ne sa v 100% prekrasni otno6eniq po red pri4ini koito sa si na6a rabota. ne znam za kvo ide re4 i pri kakvo polojenie 6tom izob6to ne se poznavame li4no tva se komentira, no moga da ti kaja 4e tva e smehotvorno. 6toto moga da ti kaja 4e kakto za men, taka i za po4ti vsi4ki ostanali hora neprekusnato nqkoi plqmpa nqkvi ne6ta i si izmislq kvo li ne, 4ul nedo4ul...ako nqkoga se usetq dori da si mislq podobno ne6to, kamoli da go kaja, 6e si prereja krakata s noj za maslo i 6e se samoprovuzglasq za nai golemiq palq4o. problema tuka e 4e vseki slaga dumi v ustata na drugite i gi prepredava i se polu4ava ne razvalen telefon a napravo maikata si ebalo. nito mu e negova rabota da me raznasq, nito moq da go komentiram. ama az takova ne6to posmurtno ne moga da izpleskam 6toto e mega sme6no. kvi sa tiq istinski hora i koi za kuv se misli nqkak si ne mi stava qsno...
i ne znam kakvo to4no za otno6enieto mi ne e nared. idvam navreme, usmihvam se kazvam zdrasti suobrazqvam se, ti ne me pozdravqva6, obru6ta6 grub i sled tva me hrani6 vuv forum, 4estno ti kazvam 4e bqh leko 6okiran kato go vidqh tva.
ama pak ti kazvam, moje verno az da sum kriv ne6to i da sum napravil ne6to, koeto ne e ok, ama dori i da e taka kakto kazah ne ebilo umi6leno i kum pet puti se izvinih. dori i da ne e nujno...budete jivi i zdravi

kur za 'sichki

justinsfhc

setih se za kvo ide re4 btw hahah
na festa oktomvri mesec za sofiiskite grupi koito ne sviriha na uniona predi edin breakdown part kazah na mikrofona "osvobodete mqsto za horata koito iskat da pokajat kakvo mogat". koe to4no e ne nared v tva? mda....ta kakto kazah - vseki 4ul nedo4ul raznasq drugite....i pak da ste jivi i zdravi

kur za 'sichki

pavelludiq

xNIKOLANx Вече сериозно се мисля дали не се правиш на пиш ми яжката и шап ми дръжката з-а да ме разсмиваш с тезите си и още повече със аргументите си big_smile Като ти изчетох мнението разбрах че прякора ми Павел лудия който спечелих заради идиотския ми хумор който е без конкуренция не е истински заслужен, защото май имам сериозна конкуренция в твое лице в тая област big_smile Особено това за прасето, аз не убивам прасета заради традицията, а защото искам да ям свинско и да си правя наденички и да- обичам да убивам и да гледам смущаващи сцени на разсечени свине.

Ако искам да слушам добре звучаща музика щях да се дрогирам и да слушам техно.

http://i90.photobucket.com/albums/k246/pavelludiq/c3456fd541b02128f2d2b.gif

FACE FIXXA

setih se za kvo ide re4 btw hahah
na festa oktomvri mesec za sofiiskite grupi koito ne sviriha na uniona predi edin breakdown part kazah na mikrofona "osvobodete mqsto za horata koito iskat da pokajat kakvo mogat". koe to4no e ne nared v tva? mda....ta kakto kazah - vseki 4ul nedo4ul raznasq drugite....i pak da ste jivi i zdravi

ми честно казано не знам дали това е историята
а и вече не ме интересува.Тва са някви абсолютни тъпотии.Може би интерпретирах работите зле за което се извинявам,не че тва ще промени нещо.
нема значка,важното е че демото мачка.и смени малко погледа,изглеждаш много мрачен и страшен :twisted:

justinsfhc

emi sigurno si prava...ama az taka si gledam, koeto pravi lo6o vpe4atlenie na horata, samo 4e ne e s taq ideq. 6tqh o6te dosta ne6ta da kaja za tva izkazvane 6toto e izvadeno ot kontekst koeto go pravi na praktika nevuzmojno za da bude razbrano osven ako v toq moment ne si otpred v pit-a, no mislq 4e e izli6no.
radvam se 4e se razbrahme i se nadqvam da opravq nepriqtnite vpe4atleniq, 6toto ne sa umi6leni. a i radvam se 4e demoto ti haresva. tva e nai-vajnoto...

kur za 'sichki

FACE FIXXA

а да и още нещо.знам че не е мястото и времето,но не сте ли мислили за някои по-бързи и енергични парчета?.Не че не се кефя на метълкор но..сеш се ква ми е умисълта . 8)  8)

houseofpain

разбирам ,чее хубаво да не разочароваш феновете,но да разочароваш себе си,също нее хубаво.Вашите сърца са по-важни.

да но замисли се - тези фенове не са даденост. Те са станали такива. Каква е причината. Просто. Ние самите. Тогава ?? Феновете са барометъра, пътеводната светлина за това какъв е бил музиканта за да ги спечели. И те му вярват. А той не трябва да ги разочарова. Музикален алтруизъм.

поздрави.

malloADHC

XNIKOLANX, браот отоговори ми на следните въпроси. Казваш , че цд=та двд-та трябва да се пускат безплатно
1.Тия които са прекарлаи дни в студиото кой ще им плаит за труда?
2. Дори да го правят без да искат да им се плаща, какво ще консумират тия хора, как ше живеят въобще
3. по твойте логики не трябва да има професионални музиканти , така ли ?!?
4. Значи всички музиканти не трябва да си вадят хляба с музика, а със сервитиор в заведение?!?
%. Дори и да не отговориш знам тъпия отговор, бахит злето. аз НАЛЯХ !!! повече няма д апиша в тая тема ЛОМ майна ЛОМ !

1912.

xNIKOLANx

разбирам ,чее хубаво да не разочароваш феновете,но да разочароваш себе си,също нее хубаво.Вашите сърца са по-важни.

да но замисли се - тези фенове не са даденост. Те са станали такива. Каква е причината. Просто. Ние самите. Тогава ?? Феновете са барометъра, пътеводната светлина за това какъв е бил музиканта за да ги спечели. И те му вярват. А той не трябва да ги разочарова. Музикален алтруизъм.

поздрави.

Прав си ,че не са даденост,и не трябва да ги разочаровате и,че именно вие сте причината.И точно в това е същественото.Ако вие се промените...ще ги разочаровате.А ако следвате сърцата на феновете непременно ще се промените,защото техния вкус се променя.идват нови фенове,стари си отиват,вкусовете на почти всички се сменят..и ако постоянно се съобразавате с всички(или повечето) вие ще се измените..ще се промените..А с промяната идва и разочарованието,на тези фенове които не са си променили музикалния вкус.най-верните ви фенове..

мисля ,че алтруизма е нещо гадно.ако си алтруист значи,че не обичаш себе си.А хората рано или късно осъзнават ,че не могат да обичат,нещо,което не обича себе си.И идва разочарованието..
Най-важното за да обичаш някого е той самия да обича себе си.Затова останете истински и не се променяйте според феновете.нека хората ви харесват,защото го правете зареди вашите сърца,а не зареди техните.така ще натрупате само истински фенове.

поздрави

XNIKOLANX, браот отоговори ми на следните въпроси. Казваш , че цд=та двд-та трябва да се пускат безплатно
1.Тия които са прекарлаи дни в студиото кой ще им плаит за труда?
2. Дори да го правят без да искат да им се плаща, какво ще консумират тия хора, как ше живеят въобще
3. по твойте логики не трябва да има професионални музиканти , така ли ?!?
4. Значи всички музиканти не трябва да си вадят хляба с музика, а със сервитиор в заведение?!?
%. Дори и да не отговориш знам тъпия отговор, бахит злето. аз НАЛЯХ !!! повече няма д апиша в тая тема ЛОМ майна ЛОМ !

смятам,че музиката трябва да се прави за удоволствие,а не за заплащане.и не съм толкова против заплащането на концертите,значките,плакатите и т.н. колкото до заплащането на самата музика.приемам музиката за изкуство,а не мисля,че то трябва да се продава.трябва да е свободно,за да му се насладят всички на които им харесва.Има хора които нямат достъчно пари.А професионалните музиканти,нее необходимо да работят платено.

мисля ,че това отговаря на всичките ти въпроси.

http://i85.photobucket.com/albums/k51/angiex5/sxe/XBBPXBACKcopy.jpg

justinsfhc

а да и още нещо.знам че не е мястото и времето,но не сте ли мислили за някои по-бързи и енергични парчета?.Не че не се кефя на метълкор но..сеш се ква ми е умисълта . 8)  8)

ami v pove4eto pesni imame burza 4ast, oba4e to4no trite koito izbrahme za demoto nqmat takava. umi6leno. golqma 4ast ot bulgarskite hc grupi svirqt po-burzi ne6ta, koito sa qki. na nas ni haresva da nablqgame na po-bavni i po-nase4eni. hubavo e da ima raznoobrazie, edna grupa sviri edno, druga drugo, za vseki po ne6to. koncepciq...kolkoto hubava, tolkova i lo6a duma.  wink  no burzi 4asti ima.

kur za 'sichki

IvailoTonchev

смятам,че музиката трябва да се прави за удоволствие,а не за заплащане.и не съм толкова против заплащането на концертите,значките,плакатите и т.н. колкото до заплащането на самата музика.приемам музиката за изкуство,а не мисля,че то трябва да се продава.трябва да е свободно,за да му се насладят всички на които им харесва.Има хора които нямат достъчно пари.А професионалните музиканти,нее необходимо да работят платено.

И как така, хем не трябва да работят платено, хем не си против това да се плаща за концерт, значка или плакат ?
И още нещо, хората или имат пари или нямат...
Ако нямат, що да купуват значки? Ако имат, защо да не купят и диск?
Аз нямам пари за къща в Драгалевци, което не значи, че трябва да забраня на всички да имат там къща.

зависи господине,ако е доброволна и безвъзмездна работа,не няма да искам.

Ок, лятото ти е  подсигурено.
Нали нямаш нищо против?

Обирал съм музиканти...бла бла бла оОоо велики богове какво престъпление,та аз съм престъпник така ли? А вие престъпник ли сте,като не плащате на държавата ДДС? Данък Добавена стойност говори ли ви нещо?Май вие сте престъпник господин Тончев.

Говориш за данък печалба, батко, за данък печалба.
Декларацията ми е вече подадена, ако обичаш, мога да те запозная със счетоводителят ми, той може да ти даде подробна информация. Имаш ли желание?

Отношението ми към жените нее никакво.Отношението ми към мъжете също.Мразя мъжете и жените.Поради една съществено важна причина.Те са възрастни.А аз мразя възрастните.А какво е възрастен за мен?Възрастен е чисто и просто казано човек който мисли,чее порастнал и вече нее дете.Какво е дете? Човек който не сее променил никога и си е останал дете за винаги.Познавам един вдетенен дядо на около 90 години източник на огромен респект!Обичам това дърто копеле!той може да е стар,но е истински,и никога не си е променил възгледите,и е останал дете завинаги.Това е пример за това че годините не са от значение ,дали ще си възрастен или дете.Това е личен избор.Тези които са избрали да останат деца завинаги и да не порастват имат моя дълбок респект!И Винаги ще го имат!

Да се водиш някъде на отчет? Ако не, скоро ще те разкрият...

.традициите са нещо чудовищно тъпо,което винаги мее отвращавало.бях на не повече от 5годинки като видях как заклаха прасе пред очите ми.това се случваше доста често на една и съща дата.Защо?Зареди традицията.убийства зареди традицията.преди около хиляда години инките са пренасяли и хора,майте и т.н. също.Ако вие не виждате проблем в това аз виждам,и то сериозен.самата идея да правиш нещо само защото така трябва е тъпа.

Някакъв странен довод имаш, откога осми март се свързва с коленето на прасета по коледа, както и с инките и маите?

Интересни неща там няма.в целия град няма нищо

Как бе, ти си там...

не обичам компоти и не изпущам анални газове.

Да не ти е запечено стомахчето? smile

Вие за какво мислите докато се изхождате

За световната революция и за куп още дребни неща. Докато се бърша, намигам на паяка в ъгъла, той ми е приятел.

или когато демонстрирате ексхибиционизъм в гората където убивате животни?

Тогава съм в ерекция и не мисля, нямам кръв и за двете глави.
lol

Зоофил ли сте? Животните говорят..

Обичам животните, но нямам такова домашно. Животните говорят предимно на доктор Дулитъл, засега експериментите на другите учени са се проваляли.
Доволен ли сте от отговорите ми, Николане?
И купихте ли си барабаните? Защо не вземете да ги откраднете, все пак барабаните са изкуство,  не е логично да си давате парите за изкуство, опошлявате го.
Какво ще правите априлската ваканция? Айде на купон да ходим с Вас. wink

FACE FIXXA

Днес получих нечовешкото съобщение.Включи ми се един пичага от полската група LAST BREATH  и ми предложи да ми изпрати демото им.Аз като културен човек викам тва е супер кажи ми само къде да изпратя парите/все пак пощенски разходи,разходи по демото и т.н. и той отговори няма значение че не си от полша - да демо из фор фрий. 8) Но ники тва са некви единични случай  big_smile