FACE FIXXA

Re: Не на полицейския произвол

HAHAHAHAHHAHAHAAHHAHAHAHAHHAHAHAAHHAHAHAHAHHAHAHAAH
Ама някои са доста нереално дори и за полицейската глупост хахах

"...дупката е без дъно и всички ви ще побере ... "

DollEyes

"Ако от някой не става човек ..то той ще стане полицай" ..

Фуцк ъоу

Не бива да се обобщава така smile
Вярно има доста некадърни полицай, но има и доста кадърни. А специално до случката най-вероятно е нямало да се стигне ако Христо Христов просто е позволил на полицайте да го претърсят независимо, че е имал право да откаже обиска. Мен полицай ме е спасявал от скиновете, а и ме е пускал да си "вървя", въпреки че съм под 18 и съм бил навъм след 10 часа smile
Така че има и свестни хора в тая професия...

soldado

о о о ушев на кафево.......

piss off

montey

Бате тука в София куките са 95% боклуци, които си превишават правата. В провинцията мисля, че ушев е доста по-добре настроен към нормалните хора, ама тука си е ебало майката. Всеки от нас сигурен съмн може да разкаже подобна случка. Представете си това какво прави...

Няма големи и малки... има достойни и жалки!

south

montey wrote:

В провинцията мисля, че ушев е доста по-добре настроен към нормалните хора, ама тука си е ебало майката.

В Стара Загора също...

kickrage

http://youtube.com/watch?v=0_c2ihRA84M

http://youtube.com/watch?v=AKK9EjEEG_Q
( тука зимат лошо мрусните боклуци )

http://youtube.com/watch?v=vJ2wqz5jFns& … re=related
( тоа черниа му праи главата на баница бате...)

http://youtube.com/watch?v=k6BsZUuZmr4& … re=related

http://youtube.com/watch?v=DLTos7N4gSM& … re=related
( ченгета газат с кола човек и го бият...нема смисъл...)

http://youtube.com/watch?v=bxiQ4H37cHA& … re=related

Last edited by kickrage (2008-05-10 14:36:35)

се таа...

Dancho

armed with a mind.

These are the only crowded rooms
where I'm not all alone.

Arkangel_bloodlust

Мен редовно ме заковават на капака на патрулката , и в своя защита мога само да кажа че ми се случва от около 4 години насам и никога не са оправдавали по някъкав начин обиските си и да и тук в ПРОВИНЦИЯТА са боклуци !!!!

A Light Bearer , Nothing on earth is like him, One made without fear. He looks on everything that is high, He is king over all the sons of pride !!

shitlicker

DooM - police bastard

music is the total fuckin shit system

nekfa-nikfa

Това ме отврати neutral Но нищо чудно. Ченгетата са охранени свине боклуци, на сичкото отгоре си позволяват всичко. Сички ченгета са копелета! Корумпирани и надути свине. Така става и като баща ми кара кола, Я ще измислят нещо и казват \\\"И ся кво правим?\\\" демек как да се уговорим че да му платиш на свинята и да не те пишат. Тъжно положение и съжалявам за момчето.. Как може да си позволяват да унижават така хората... о.0
Как спат тия хора изобщо?

И понеже MalloADHC каза че заради дрехите спирали хората.. ами нормално е да им изглеждаме по-странно, но  не мисля че са прави. Наркоманка ли ме прави панталона ми чувал. Егати глупаците. Ама мангали не спират дето толкова криминално кръжат около дамите с големи чанти и т.н

ПП. Абе позволено ли е на куките да удрят шамари?

И да съм куха кат' китара, не е чак такъв проблем.. Щом ме мразите, oкей, но не струвате повече от мен!

Arkangel_bloodlust

по принцип не ама мен са ми били щото ме чуха да има викам тъпи куки !! big_smile

A Light Bearer , Nothing on earth is like him, One made without fear. He looks on everything that is high, He is king over all the sons of pride !!

fallacy

Вчера един полицай опита да спре едно Порше, което караше с превишена скорост. После дори се качи на колата и тръгна след него. Още съм потресен от тази случка. smile

To sin by silence when we should protest makes cowards out of men.

GrimReaperHC

Arkangel_bloodlust wrote:

по принцип не ама мен са ми били щото ме чуха да има викам тъпи куки !! big_smile

Трябва да пробвам big_smile

Сега сериозно. Доста често ми се случва да ме спират куките посред бял ден и да искат да се легитимирам, и да дам пълна информация от къде съм, къде отивам, кво ще правя и други такива работи. До сега не са ме били куки, въпреки че съм ги псувал, и в доста от случаите са ме чували. За сега минаваме само с караници ( с тия дето се ежат), а иначе има и пичове, които те спират само около 12, поглеждат ти личната карта и ти казват да се прибираш без нищо друго. Понякога даже като не я носиш не те питат и за 3те имена.

Last edited by GrimReaperHC (2008-05-12 10:51:52)

http://img88.imageshack.us/img88/7415/6611526847136aq.png
Shit, I spent my whole life around the violence so I planted seeds of hate oh I let my habits grow I slept with the homeless, I copped with the fiends Lost the love inside my heart, I even forgot what it means Seen the ripest nights turn into the rottenest schemes But through it all I have never forgotten my dreams

kickrage

абе сички ченгета на мезета... псувал съм ги - били са ме. Псувал съм ги - не са...кои квот оцели бате..

се таа...

xIvelinx

mashala,evala,ashkolsun,aferim

vsichki znaem che mayka ti pikae prava,vsicki znaem che bashta ti pikae kleknal zashto togava ne mozhesh da se setish na kogo si se metnal?

xITSOx

Историйката за сега е с хепи енд. След случката се свързах с един приятел адвокат, който е имал подобни случаи. Първо заведохме дело, за да обжалваме заповедта ми за задържане, която беше 100% незаконна и необоснована. След повече от половин година размотаване по съдилищата, спечелихме делото. На последното заседание едната кука дето нещо ме дърпаше и се ебаваше с мен беше призован за разпит и бая се изложи. Опита се да завирти нещата в друга посока, че уж е можело да нося пистолет и бла бла бла, но нещо не се получи. После полицията трябваше да покрие разходите по делото. С моя човек-адвоката бяхме сключили договор, че ще ме представлява срещу сумата от 350 лв, но се разбрахме нищо да не му плащам, а в случай, че спечелим, ще се почерпим с парите. Освен тези 350 лв. полицията трябваше да плати и още към 50 лв. котио трябваше да платя за завеждане на дело , за призоваване на свидетел и тн. Предполагам, че шефът на 4-то РПУ не е бил особено щастлив да плаща тази сума (колкото и малка да е) заради произвола на неговия служител, и вероятно му е удържал 13-тата заплата (тъй като делото завърши в началото на декември). Та исакам да ви кажа: и аз като някои от вас (по-долу писалите)  по-едно време почнах да съжелявам, че съм се захванал с това дело и може би наистина е било по-добре да оставя да ме джобят. Съдебната система е супер тромава и в повечето случаи МЕНТЕ, но сега резултатът си струваше разкатаването по съдилищата. Ако всеки действа по такъв начин рано или късно полицейският произвол ще спре, защото по този начин освен, че плащат разни глоби, куките биват занимавани с допълнителна работа, разкарвания до съда, писане н апротоколи, обяснения и тн. (а те не обичат това), също е вероятно след получаване на няколко оплаквания или дела срещу 1 полицаи - той да бъде отсранен от длъжност и така нататък. Най-доброто, което всеки може д анаправи е да се информира какви са правата и задълженията му според конституцията и следователно да ги отстоява. нека не позволяваме живота ни да се превърне като онзи кошмар от романа на Оруел - "1984." Колкото и да е трудно, промяна може да бъде постигната, но това зависи от нас самите. Аре със здраве и умната wink
ПС. още не съм получил известие с глобата по акта, който ми писаха. Ако го получа, ще ми се отдаде втора изключителна възможност да осъдя полицията tongue (след като обявиха задържането ми за незаконно, то следователно и акта, който ми писаха ще отпадне, но ще трябва да се заведе ново дело, защото системата мамата си джаса)

Last edited by xITSOx (2008-05-27 06:47:51)

fallacy

Хубаво е и че си завел дело, и че си спечелил, но само бих искал да отбележа, че сега освен че плащаме заплата на тъпото прасе, сме му платили и глобата с данъците, които ни одържат.

GrimReaperHC

А след това да си имал някакви заплахи или такива работи ?

http://img88.imageshack.us/img88/7415/6611526847136aq.png
Shit, I spent my whole life around the violence so I planted seeds of hate oh I let my habits grow I slept with the homeless, I copped with the fiends Lost the love inside my heart, I even forgot what it means Seen the ripest nights turn into the rottenest schemes But through it all I have never forgotten my dreams

xITSOx

fallacy, мисля, че много неуместно влизаш с тази забележка. Ухапал те комар тебе, че са ти удържали пари под формата на данъци и тн, заради моето дело в съда. В тази държава за какви ли не неща удържат пари от данъците на хората, че моя случай надали те е ощетил много, а ако е - искерно съжелявам. Но в случая проблемът с тези удръжки надали е в мен, а е свързан с цялостното устройство на системата, я която живеем.
GrimReaperHC - нямал съм проблеми след спечелването на делото. вероятно ако моя приятел в синьо ме види ще му се иска да ми стъжни живота, но тази вероятност е много малка smile

fallacy

Не виждам какво е неуместното... Не критикувам теб, а системата, и е очевидно, че "комар те е ухапал" е неуместно, защото това е типичен пример за това как се харчат парите от данъци, не е никакво изключение, а правило. Дори казах, че си направил правилния избор.

kickrage

xITSOx wrote:

fallacy, мисля, че много неуместно влизаш с тази забележка. Ухапал те комар тебе, че са ти удържали пари под формата на данъци и тн, заради моето дело в съда. В тази държава за какви ли не неща удържат пари от данъците на хората, че моя случай надали те е ощетил много, а ако е - искерно съжелявам. Но в случая проблемът с тези удръжки надали е в мен, а е свързан с цялостното устройство на системата, я която живеем.
GrimReaperHC - нямал съм проблеми след спечелването на делото. вероятно ако моя приятел в синьо ме види ще му се иска да ми стъжни живота, но тази вероятност е много малка smile

до  Fallacy :  След като те боли за данъците които си платил за да осъди тоа пич тъпаците..ок жалваи се обаче тогава и аз плащам за подкупите им и за това, че ме мотаят по улиците като крадец...което вече е мои проблем и проблем на повечето тук предполагам... предпочитам да дам 2-3 стотинки ( щото сигурно и по-малко струва това на глава от населението) и тъпата свиня да си помисли следващия път, отколкото да дам 10лв за да ме пусне или да ме прави на боклук пред хората по улиците..дори само пред себе си искам да бъда достоен човек, а не да се чувствам като измет...Помисли си по този въпрос пич smile

а на тебе ще ти кажа: Евалата брато, че си се навил и си си отделил от времето за да ги съдиш тия боклуци! По този начин единствено можем да ги накараме да се замислят...
Евалата пак и честито!
А от тия 350 кинта мое черпиш по бира не се праи хахаsmilesmilesmile бъзикам се мноо ясно!

Last edited by kickrage (2008-05-27 14:33:28)

се таа...

refused

Аз си мисля, че е пълно с тинейджъри тука, пък вие и данъци плащате. Евала.

kickrage

refused wrote:

Аз си мисля, че е пълно с тинейджъри тука, пък вие и данъци плащате. Евала.

xaxa и аз тва си мислех ама как да е wink

се таа...

montey

Абе това няма кой знае какво значение, сега данъците ги плащат нашите родители след време ще си ги плащаме сами, разликата не е голяма wink

Няма големи и малки... има достойни и жалки!