Re: Защо по-голямата част от младото поколение избира чалгата?
pavelludiq леко да не заколи6 някои
![]()
а темата за май ве4е се е из4ерпала ама и аз да напи6а не6то .Зна4и както 4алгарите са еднакви така и пове4ето пънкари,кораджии,емота,расти и всякакви други .Тфа за парите пък на кой давали мама и тате не се отнася само за 4алгарите .КФо зна4и майка му на някой няма му даде пари 6тото е мн хардкор тай лине ми се вярва пък и като си малък и няма как да изкара6 кфо пре4и да ти дадат някои лев.Стига с тоя хейт и на мене не ми харесват ама както има идиоти при тях и при нас има и ло6ото е 4е всеки се има за по-по-най тру и върлия кораджия 6тото като отиде на концерт и се блъска като невидял нали уж да прави мо6инга
![]()
ло6о е 4е го казвам ма това е типи4но българска 4ерта да се има6 за няй-големия да няма6 увайения към никои![]()
тфа е от мене и без ло6и 4увства ако сам обидил някои
Ти маи не разбра темата , или не си чел по-нагоре , работата е там , че точно те гореспоменатите "чалгари" не уважават никои и си мислят че са най-добрите и че това което правят е правилно , а ние сме заблудени "метали" които ходят по концерти и ДА блъскат се и не знаят за кво става въпрос !!! мен не ми пречат стига да не ми стоят на пътя !! И да не ми се правят на ние сме хората които сме по силни шот сме баровци , и нас куките не на закачат , щот изглеждаме по нормално , а всщност друсаме повече от Колумбиици !! Щот това е горчивата истина , знаите ли колко дилъри в моито градче станаха гъзарчета с прическите , да спрат да ги джобят , и наи странното успяха !!!!