Еми не знам колко малоумен олигофрен трябва да си, за да направиш такъв клип, но той така или иначе е един от многото.. (само напишете в зазз-а "анти метъл" и гледайте
)
А защо младите прибягват към чалга ли - защото е лесно достъпна, на хората им живее, купонясва, там се пее за любов, бла-бла. За мен лично музиката не е стойностна, "хитовете" се сменят от седмица на седмица, текстовете са бозави... но нямам предрасъдъци към "изрусените чалгарчета", все ми е тая! Верно че има някакви много надути и противни, но навсякъде има "гъзари", смея да твърдя и в хардкор средите.. Някой дето да е по-велик от другия едва ли не..
В моя клас всеки слуша чалга но аз нямам отношение към вкусовете им. Пък и познавам точни хорица, които посмъртно не слушат (и едва ли някога ще слушат) твърда музика. И все пак са ми приятели, държат се яко с мен, не ме питат що така и що иначе, има толерантност и уважение между нас. Защото все пак първо сме хора (после сме различни
)
Междудругото напоследък когато съучениците ми пуснат мазна чалга на телефоните си (а те го правят винаги) ме питат дали случайно им преча, или като вляза в стаята си намалят музиката
Много драго ми става, а те не се плашат от мене.. Просто явно има респект.
ИМА ХОРА И ХОРА. Има прости хора, има умни хора, има толерантни хора, има ограничени хора...
И те са навсякъде, независимо каква музика слушат. Да не забравяме че простотията се тачи. И тук е момента и да спомена за онова тъпо клипче, че не само метълите поркат и друсат, ами и доста party boys & party girls друсат като ненормални. Но не мисля че зависи от музиката, хората са (сме) различни... Отрепки и простаци винаги ще има! Аз например харесвам пънк (мога да кажа че го преоткривам), но не мога да си мълча, и ето казвам! Половината пънкари които познавам за мен са едни лайна и не искам да имам нищо общо с просташкия им начин на живот! Сори ако е много грубо, ама така е. Не ми се дават конкретни примери.
Факт е много ограничени същества - пример за това е създателката на тъпия клип с многото правописни грешки (ебах културата аз!). Та оставете простите хора да си простеят, те наистина сами се излагат. Иначе не ме боли каква музика слушат. Важното е душата им да не е чалга - пък има такива, глупави, прости хора, ограничени, дето като те видят ти се подиграват. Но положението не е трагично, поне аз не пискам да ме ритат. Все пак унижения не съм претърпявала, освен единични случаи... И междудругото много ме дразнят някакви дето само пищят колко били "различни", все лаят по другите, а не осъзнават че сами си го правят тва. И аз мога да заяда първата бонбонена фешънка с руса коса, ама знам ли я дали не е добро човече inside? И откъде накъде да очаквам да ме хареса, след като я нападам.. Мисля че това се спомена съвсем в началото на темата, като се визираха "емотата" и "метъленцата", които дискриминират чалгарите и ги обиждат за няма и нищо... Така че... кръга се върти. Прости хора винаги ще има, винаги ще има и ограничени.
Опознавайте хората като цяло, после ги плюйте. Аз просто седя далеч от глупаци, които нямат и капчица мозък, за да проумеят съвсем елементарни неща. Всички дето се имат за голямата работа са в коша за мене, и тва то.. И без да ми пука много много какво харесват. Всичко е ОК, стига да не виждам пренебрежение в очите на ближния, независимо къв е...
И да съм куха кат' китара, не е чак такъв проблем.. Щом ме мразите, oкей, но не струвате повече от мен!