cuka6t

Re: Защо по-голямата част от младото поколение избира чалгата?

tazi taka nare4ena "muzika" se sustoi v tova, 4e edin klo6ar izliza na scenata(kazana) zapo4wa da se drusa kato podpla6en kon... i izdava ubiistweni krqsuci i vikove!!! tova trqbva da se sloji v bg wikipedia za definiciq na metal!
i ne zabravqite 6-ta to4ka: nqma da si istinski metul ako ne se drogirva6!!!

Judy

Ххахха, иска ми се авторът да бъде нахранен лично от мен, ама не искам да си давам псувните на непознати!!

Last edited by Judy (2008-01-02 20:30:24)

http://www.punkrockshop.com/img/links/vibrators.jpg

vestimir

Аз осъществих кореспонденция със страшилището на българксата чалга, екзекуторката на метъла, състезателката в категория 100 процентова тъпота - Аааааааааандреаааа___

Но нещо не захапа както трябваше sad изгледайте и клипчетата в Вибокса. Аз лично научих много нови неща за себе си и моите приятели. ДрогирВал съм се, а явно според небългарите всички метъли са по същество блек-метъли.

PLUQ NA METULITE BE DEBA VA6TA MAIKA IZTRE6TELA SKAPANI OTREPKI NEVIJDATE LI KVI STE 4ORLQVI BE LAINARI TVA VA6TO MUZIKA LI E BE BAX PO DOBRE PO DOBRE NA OPERA DA XODA PAK 6E E PO DOBRE SRAVNENIE SUS VA6TE LAINA NE 4ALGARITE A VIE DA MRETE SKAPANQCI

Dwelling the lie of freedom,
Just another straw pulled at random

BlindVictim

Хахахаха... подобни клипчета не заслужават повече от насмешлива усмивка.

vestimir

Е стига де аз бая се забавлявах, е почувствах се и малко обиден ама това е по-скоро на тема блек...

Dwelling the lie of freedom,
Just another straw pulled at random

Viktor

veliko

cuka6t

wsi4kite ot poredicata na pop folk momi4enci sa super qki i sa mnogo po zabavni ot teq deto pluqt 4algata.

Viktor

relefa e nai-golemiq!

Viktor

relefa - liceto na 2007ma
http://vbox7.com/play:0e7fc9f7

Judy

Кой е пък тоя,бе? Един хубав бОй! ще го оправи

http://www.punkrockshop.com/img/links/vibrators.jpg

Arkangel_bloodlust

бях потресен от нещата които видях , ма релефа RULEZ  !!!!

A Light Bearer , Nothing on earth is like him, One made without fear. He looks on everything that is high, He is king over all the sons of pride !!

F_o_G

Тва клипче дето Веско го пусна искрено ме забавляваше вчера smile

http://www.spirit-of-metal.com/les%20goupes/N/Nasty/pics/logo.jpg

Tolimir

Хахахахахахахахахаахаха-ха. Много яко. Е сигурно по-гот щеше да бъде ако беше на кирилица и нямаше правописни грешки от типа на:

...poTpla6en..., ...drogiVam...

и т.н. Ама наистина провокира. Харесва ми. Обичам градивна критика и от утре преставам да бъда метъл. Режа си коста, ще си игоря всички черни кожени дрехи, и се премествам в КАЗАН(лък) tongue.
Хареса ми, много искам много лично и изкрено да поздравя аФторЪ на клипчето. Ще бъде градивно преживяване, за мен де, за него ще е деструктивно.

Did you call my name and I didn't hear? Did you call my name and think I didn't care?
Did you call our names and we didn't hear? Did you call our names and think we did not care?

http://fc02.deviantart.com/fs16/f/2007/178/8/7/UV_Id_by_Agarvaen.jpg http://www.sambarforpins.com/thumbnails/ER509_sniper_pin.gif

Viktor

"...drogiVam..."te horata taka si govorat kat im vidish stila na pisane big_smile
sigurno sa ot nqkoe neznaino selo

malloADHC

по-добре да слушам опера, ебахти "чорлявите" метали ахаахах

1912.

RYKERS

защотото българиа от едно 10 години има сериозен проблем с така нареченето
изтичане на мозаци и сега се отразяво сас страшна сила а и чалгата е убила толкова мозачни клетки и е крала от сърбия(предимно) че процеса е необратим
мозачна клетка доколкот знам не се възтановява въпреки че два пъти сам бил на поправки по биология това маи го знам на българина щом му харесва му харесва да има 6 без 10 и да зяпа през терасата с цел попиване на информация за седянката ! ако се чудете защо българина избира чалгата погледнете в какво обшество живеем и какви са уруспите на по 16-17 години даже и това им е малко и какво се предлага като музика и информаця по телвизята и сами ше си отговорите .липсата на морални цености водят до изграждане на такива по модела на общо приетите не се разбрах какво казах ма прозву4а умно smile

kukite ni biqt bez da imame vina i vinagi sa pravi a nie nikoga ...

nekfa-nikfa

Еми не знам колко малоумен олигофрен трябва да си, за да направиш такъв клип, но той така или иначе е един от многото.. (само напишете в зазз-а "анти метъл" и гледайте big_smile )
А защо младите прибягват към чалга ли - защото е лесно достъпна, на хората им живее, купонясва, там се пее за любов, бла-бла. За мен лично музиката не е стойностна, "хитовете" се сменят от седмица на седмица, текстовете са бозави... но нямам предрасъдъци към "изрусените чалгарчета", все ми е тая! Верно че има някакви много надути и противни, но навсякъде има "гъзари", смея да твърдя и в хардкор средите.. Някой дето да е по-велик от другия едва ли не..

В моя клас всеки слуша чалга но аз нямам отношение към вкусовете им. Пък и познавам точни хорица, които посмъртно не слушат (и едва ли някога ще слушат) твърда музика. И все пак са ми приятели, държат се яко с мен, не ме питат що така и що иначе, има толерантност и уважение между нас. Защото все пак първо сме хора (после сме различни tongue )
Междудругото напоследък когато съучениците ми пуснат мазна чалга на телефоните си (а те го правят винаги) ме питат дали случайно им преча, или като вляза в стаята си намалят музиката big_smile Много драго ми става, а те не се плашат от мене.. Просто явно има респект.

ИМА ХОРА И ХОРА. Има прости хора, има умни хора, има толерантни хора, има ограничени хора...
И те са навсякъде, независимо каква музика слушат. Да не забравяме че простотията се тачи. И тук е момента и да спомена за онова тъпо клипче, че не само  метълите поркат и друсат, ами и доста party boys & party girls друсат като ненормални. Но не мисля че зависи от музиката, хората са (сме) различни... Отрепки и простаци винаги ще има! Аз например харесвам пънк (мога да кажа че го преоткривам), но не мога да си мълча, и ето казвам! Половината пънкари които познавам за мен са едни лайна и не искам да имам нищо общо с просташкия им начин на живот! Сори ако е много грубо, ама така е. Не ми се дават конкретни примери.
Факт е много ограничени същества - пример за това е създателката на тъпия клип с многото правописни грешки (ебах културата аз!). Та оставете простите хора да си простеят, те наистина сами се излагат. Иначе не ме боли каква музика слушат. Важното е душата им да не е чалга - пък има такива, глупави, прости хора, ограничени, дето като те видят ти се подиграват. Но положението не е трагично, поне аз не пискам да ме ритат. Все пак унижения не съм претърпявала, освен единични случаи... И междудругото много ме дразнят някакви дето само пищят колко били "различни", все лаят по другите, а не осъзнават че сами си го правят тва. И аз мога да заяда първата бонбонена фешънка с руса коса, ама знам ли я дали не е добро човече inside? И откъде накъде да очаквам да ме хареса, след като я нападам.. Мисля че това се спомена съвсем в началото на темата, като се визираха "емотата" и "метъленцата", които дискриминират чалгарите и ги обиждат за няма и нищо... Така че... кръга се върти. Прости хора винаги ще има, винаги ще има и ограничени.
Опознавайте хората като цяло, после ги плюйте. Аз просто седя далеч от глупаци, които нямат и капчица мозък, за да проумеят съвсем елементарни неща. Всички дето се имат за голямата работа са в коша за мене, и тва то.. И без да ми пука много много какво харесват. Всичко е ОК, стига да не виждам пренебрежение в очите на ближния, независимо къв е...

И да съм куха кат' китара, не е чак такъв проблем.. Щом ме мразите, oкей, но не струвате повече от мен!

cuka6t

много морални ценности имате като не слушате чалга Браво!

x karameleno momche x

polovinata ot xorata, koito imat obshto s tui narechenata underground scena i v chastnost hardcore scenata v bulgaria sushto sa chalgari. i tfa ne e muzikata,koqto slushat ,selskite odejdi ,koito si navlichat ili tfa, che luskat bastuna na planeta...tfa e mantaliteta im,nachina im na mislene i suotvetno nachina im na deistvie.
za tfa nema nujda ot taq tema,shtoto taka ili inache neshtata sa qsni po neq.

RYKERS

x karameleno momche x wrote:

polovinata ot xorata, koito imat obshto s tui narechenata underground scena i v chastnost hardcore scenata v bulgaria sushto sa chalgari. i tfa ne e muzikata,koqto slushat ,selskite odejdi ,koito si navlichat ili tfa, che luskat bastuna na planeta...tfa e mantaliteta im,nachina im na mislene i suotvetno nachina im na deistvie.
za tfa nema nujda ot taq tema,shtoto taka ili inache neshtata sa qsni po neq.

мене пък лично много ме кефи да лъскам на преслава ьаьа

chaosbs

ти лъскаш на нея,ама тя мастурбира на мен

so what the fuck are we living for
give us a future

RYKERS

да ама сам се снимал с галена в ваната ьаьа

TKL

Култура ми Янко. Затва.

chefdamachine

За чалгата мога само да кажа, че е богата работа smile особено шуменските ъндърграунд-сватба-оркестри. Относно певиците .. има само 2-3, които имат нещо общо с музиката ... другото е спам хаха .. виж да лъскане на бастуна стават повечето, но все пак предпочитам прайват спайс за сега.

Rostislav

chefdamachine wrote:

особено шуменските ъндърграунд-сватба-оркестри.

Да си дойдем на думата smile
Орк. Аско шен!