Topic: Безумие
Попаднах на въпросната идиотщина в един анархистки сайт:
http://images16.snimka.bg/002702331-big.jpg
Моля, ако някой може да каже нещо да го направи. Аз лично нямам думи колко прости са тези хора! :x
Не сте логнати. Моля логнете се или се регистрирайте.
Pages: 1
Попаднах на въпросната идиотщина в един анархистки сайт:
http://images16.snimka.bg/002702331-big.jpg
Моля, ако някой може да каже нещо да го направи. Аз лично нямам думи колко прости са тези хора! :x
FrozenEyes нима това те очудва?Не е първата,нито ше е последната подобна изцепка.Гениална идея,родена в главата на някой утвърден 15годишен анархист...сигурно цялата прочетена от него анархистка литература се изчерпва с годишния абонамент за "Свободна мисъл"...
Еднакво жалки са ми и невръстни скинчета,за които национал-социализма е равен на "Циганите на сапун!" и подобни палячовци...същите промити мозъци!
P.s. Свободна мисъл...е само заглавие!
Да, аз определено се кефя на подобни работи, просто забележете невероятния артисцизъм и символизъм в рисунката на този абстрактен обект който в съзнанието на автора трябва да е пънкар с гребен, такофлажни къси гащи и знаме с анархия на него Какъв финес, какво майсторство на четката
Просто забележете дълбочината на израза на невероятната усмивка на обекта, каква емоция само, какво чувство, авторът е вложил сърцето и дуаха си в този израз отразен върху хартията.
А сега сериозно, според мен анархисктката философия и каквото и да е друго нещо написано не бива да се приема буквално и винаги ама винаги трябва да се чете между редовете и преди да реши човек да прай такива творби на световното изкуство трябва да му прележат идеите в задната част на главата едно няколко години докато го разбере кво точно значи та да не се изцепват така пишлеметата
пп Споре мене тва е правено от някой симпатизант на атака, за да злепостави конкуренцията Тва е провокация, не се потдавайте на фашистката антипропаганда другари и другарки!
Ако искам да слушам добре звучаща музика щях да се дрогирам и да слушам техно.
http://a-bg.net/new/index.php?option=co ;Itemid=63
Това имат да кажат хората от ФАб за тези работи.
sq podrobnosti,4e e bezumie ama pafkata e prav-kakvo izpipvane s 4etkata ,ama imam zabelejka-perspektivata im ne e vqrna
taka,4e koito i da go e narisuval 6te mu kaja:'pi4,purvo zavur6i hudojestvenata i togava mi,risuvai anarhistskite si idei!'pozdravi na vs (luf ya Do**)
Ще кажа само едно за тея - ТЪПАНАРИ!!! 8) да не ви дреме кой кво иска да си пише и да си лепи по стените - на тея неща надали некой се връзва (вече) след като вкарахме Волен в парламента.
Ми чесно да ти кажа...предпочитам Волен много повече от другите същества...
А аз листовката си личи от всякаде че е нацистка измишлиотина..
Абе кво се впрягате, бахти глупостта е тва ахаха
Да. Склонен съм да вярвам вече, че е нечия провокация :? Ебаси идиотите, но какво да се прави. На страницата на ФАБ има официално опровержение!
По ме кефят разлепените из София лозунги - "Нямя да дупча билет" пак на съюза на анархистите - сигурно сте ги виждали... Тях напълно стриктно ги изпълнявам
Posts [ 10 ]
Pages: 1