Re: Най-великата Punk банда
МмммМммММ аз се кефя на Кокоша глава , Нови цветя , Rancid , Exploited , Pennysiwe и може би Bad religion
Не сте логнати. Моля логнете се или се регистрирайте.
МмммМммММ аз се кефя на Кокоша глава , Нови цветя , Rancid , Exploited , Pennysiwe и може би Bad religion
Ramones.
И пънка в БГ.. мн ясно, че има развитие
DooM
LEFT BEHIND YOUR SHITTY CLUBS
AND PHONY ROCK N' ROLL
NO MORE TWO BIT ROCK STARS
a punk v bg samo DDT
най-великите пънкари разбира се са първите тоест Sex Pistols ,но в момента според мен най-велики са абе за мен са NOFX мн ясно,ама попринцип най-известните пънкари сега са Green Day щото мн хора ги харесват не че мн супер мн ме кефат,ма не са лоши
най-великите пънкари разбира се са първите тоест Sex Pistols ,но в момента според мен най-велики са абе за мен са NOFX мн ясно,ама попринцип най-известните пънкари сега са Green Day щото мн хора ги харесват не че мн супер мн ме кефат,ма не са лоши
Божееее... накъде отива тоя свят.
youngpunker edna punk banda ne e kazal
Pennywise, Ignite, Murphy's Law, Millencolin, Blink 182, Sum 41;
A от БГ бандите, мисля, че имаме добри попадения в лицето на групи като Plastic Bo., Crowfish, Waste Of Time, C4, T.B.Y(rip), и Switchstance (RIP).
В тая тема е голяма мъка.
А-а-а-ахахаха-ХА-ХА.....EXTREME NOISE TERROR са най-добрите форевер...!!!
MINOR THREAT
drunk 182 i clit 45 sa nai qkite..... a ako stava vypros za punk nai dobrite sa DRILLER KILLER
Ооох,ако трябва да отговаряяям......ще минат векове,преди да си кажа всичко,което имам по въпроса!
Като за начало много искам да споделя, че съм влюбена в Ramones,те са ми дали толкова много и се радвам,че успях да вникна в техния смисъл.Но стига толкова за тях. Понякога се чудя дали Clash не са ми по-любими.Ама двете банди ми оставят тоолкова различни едни от други впечатления,че...
Голяяма слабост са ми The Vibrators.И ,всъщност,мога да си изброявам до безкрайност.Затова ще се огранича и ще напиша,че Clash и Ramones са най-великите за мен.
DISHARGE ! I DOOM
В тая тема е голяма мъка.
indeed
DISCHARGE ! anti cimex ili varukers една от трите трябва да е или crass hahaha
Sex Pistols са първите, така че не може и тях да не включим...
А иначе няма най-велика ;-) Почти всяка група си има нещо уникално и мн хубаво. На мен NoFX и The Exploited много ми харесват ))
За българска група определено - С4 и Plastic Bo.
Last edited by Guest (2008-04-14 19:07:58)
pistols не са пъревите имало е много банди които са свирили почти сащия стил в които и Pistols просто са били по популярни от други свирищи доло горе по сащото време така че е тъпо да кажищ пистолс са първите мога да ти кажа примерно че една от малкото останали банди от 70 -са the adicts така че не подминаваи факта и банди като the clash toy dolls ,ramones всичките доло горе са забивали по едно и сащо време тои долс даже са били продуцирани отначало от mclaren тва и е продуцента на Pistols прави разлика между извсестни и велики !
lurkers sa golqma banda ! glasuvam za tqx s dvete ruce
abe stiff little fingers posledno !
CONFLICT
Отговора е ясен просто sex pistols и еxploited
sex pistols i exploited ne e punk
hahahahahahahahahha blink i sum 41 !!!! lele leleee
sex pistols i exploited ne e punk
интересно твърдение
Направо е покъртително. Любопитно ми е коя група в такъв случай е?
Page [ 2 of 5 ] Posts [ 26 to 50 of 118 ]