Re: Най-великата Punk банда
sex pishtols са поп. а истинки пунк е DooM
Не сте логнати. Моля логнете се или се регистрирайте.
sex pishtols са поп. а истинки пунк е DooM
Не знам какво е "пунк", но определено The Sex Pistols са пънк
А да ли са първите...може и да не са...не знам :?
Als ich den Punk erfand,
da war das alles unerschlossenes Land.
Am Feuer saßen die Leute und brieten ihre Beute,
und wuschen sich mit Sand - bis ich den Punk erfand.
Und ohne Punk gäb's auch kein Dosenpfand,
denn Bier in freier Natur, das ist Punkrock pur,
und auch höchst extravagant - weil ich den Punk erfand.
Mann, was bin ich für 'ne crazy cunt,
und neben dem Bier ist auch als Wertpapier,
der Punk höchst interessant.
Am Neuen Markt entwickelt er sich rasant.
Und eins, das muss man ihm gönnen,
was drei Akkorde so können,
ist wirklich exorbitant.
Ein Glück, dass ich den Punk erfand!
Als ich den Punk erfand,
da habe ich eines leider nicht erkannt,
Skrupellose Exporteure verkaufen für ein paar Ore,
den Punk auch ans Feindesland.
Und die Gefahr ist wirklich eklatant,
um nicht zu sagen hochbrisant.
Am besten ich schaffe eine Abwehrwaffe,
gewaltig und imposant.
In mühsamen Forschungsstunden,
zum Schutz der Gemeinde und gegen alle Feinde,
habe ich den Jazz erfunden.
Jazz! Lebe Jazz! Lebe!
За мен най-добрите групи са с женските вокали... ии разбира се топ 3 са ми: The Distillers, The Lunachicks, Tsunami Bomb... а вече за най-велика пънк банда мога да номинирам The Ramones и The Clash!
az sam za doom i purvite discharge ,flux of pink indians sashto sa mogat da vlqzat v klasacqta ,varukers ma te sa si po hardcore ina4e flux of pink indians podkrepete de i subs si zaslujava warhead warhead warhead
флукса, който имам е с ужасно качество...
за дисчардж и варюкърс съм адски ЗА, но нищо не може да се сравни с Anti nowhere league..
е те сичките са с лошо качеството шот са underground сеш ли са
има и доста по-ъндърграунд групи, които успяват да запишат нещо, което да се чува...
Mnogo interesni mneniq bih kazal... pyrvo na pyrvo, kak moje da se govori za nai-velika punk banda? Vidqh i dosta pop zaglaviq, deto ne sa tolkova punk-kolkoto mtv...
бай дъ уей сичкото жълтур - Сичкуто пункар...
Discharge в началото, Disorder, Varukers, Vice Squad...
ForwardArea
Iggy Pop е началото
И,ако Секс Пистълс са поп,то какво остава за онези гореспоменати групи като Съм 41 и Грийн Дей?А също така пистълс съвсем не са първият пънк.Иги Поп и Дъ Стууджис са така наречения първи пънк(ако има такава датировка),известни с това,че не са били особено навити да правят такава музика,но поради огромното желание на Иги и неговото "приластяване" чрез това,че им е давал хероин,а в замяна те са свирили,малко по-късно бъдещият мениджър на Пистълс е донесал идеята на американеца в Британия.И тъй като там Секс Пистълс се възползвали от идеята и заедно с нея направили и една политическа пропаганда,се прочули с това,ето защо всички си мислят,че са началото,но не са,просто са най-известното от "началото"
И,ако Секс Пистълс са поп,то какво остава за онези гореспоменати групи като Съм 41 и Грийн Дей?А също така пистълс съвсем не са първият пънк.Иги Поп и Дъ Стууджис са така наречения първи пънк(ако има такава датировка),известни с това,че не са били особено навити да правят такава музика,но поради огромното желание на Иги и неговото "приластяване" чрез това,че им е давал хероин,а в замяна те са свирили,малко по-късно бъдещият мениджър на Пистълс е донесал идеята на американеца в Британия.И тъй като там Секс Пистълс се възползвали от идеята и заедно с нея направили и една политическа пропаганда,се прочули с това,ето защо всички си мислят,че са началото,но не са,просто са най-известното от "началото"
Aide da ne citirame wikipedia vikam az... teq leineta ot sex pistols izob6to ne mi razpravqi 4e sa punk ili puk KAMOLI PYRVITE, tova vaji i za iggy... poslu6aite malko muzika predi da sipvate gluposti v razni forumi.
Last edited by Guest (2008-07-05 12:27:45)
Utre sigurno nqkoi 6te napi6e, 4e ako ne bqha blink, nqma6e da ima bob marly.
hatecore spri se sus tiq nazistki grupi . tfa e nai dobra punk grupa ne NAZI PUNK.
foke one ti si mnogo prav sex pistols ne sa nikuf punk.
a nai dobrata punk grupa e NAPALM DEATH - Punk is a Rotting Corpse ep (1982)
Last edited by Guest (2008-07-05 12:59:20)
Криза
Добре,че беше Иги да раздава хероин,та в замяна Stooges да посвирят малко пънк,да го ева...
Те тва е готина сделка - наркотици срещу инструментали!
foke one скара се на децата,че не знаят,сега разкажи малко за да разберат каква е истината.
Mislq 4e ne sym kvalificiran dostaty4no da govorq za istoriq na punka. Pyk i ne me vylnuva.
oiter тва punk is a rotting corpse не е тяхно, а на някаква неизвестна банда. иначе napalm death вярно са жестоки
Аз не давах пример за най-велика група,защото просто смятам,че не може да се определи.Споменах Иги,защото имаше спорове относно началото,това съм го чела много пъти и затова го казах,като не сте съгласни,кажете според вас с кого се дава началото
с мен!аз съм началото и краят в едно.
Не разбирам много от пънк, но мен си ме кефят The Casualties
ми уж са Exploited ама според мен има и по добри А относно дали се развива пънка в България...не особено .Напоследък като чели не се твори истински Пънк като цяло
[лично мнение] ;]
Page [ 3 of 5 ] Posts [ 51 to 75 of 118 ]