Topic: last hope,envy & death squad
28.06.07(chetvyrtak)
club : blackbox
vhod : 6lv.
nachalo : 20:00h
Не сте логнати. Моля логнете се или се регистрирайте.
28.06.07(chetvyrtak)
club : blackbox
vhod : 6lv.
nachalo : 20:00h
Супер!Там съм!
И аз
Супер!Там съм!
tam sme site
tofu_x a 6to ne se zaribi da doide6 i taq ve4er be
Бъдете готови за поголовната сеч!!!
Нямам търпение вече!Но то и не остана много време до тогава!
Да бе и аз мисля да се занеса ако има кеш 8)
Аз на следващия ден съм на изпит и май ше хоа почупен на него
Чудя се дали да ходя,ама по-възможно е да си остана в Бургас и да си запазя парите за Ой феста
Иначе съм сигурен че ще е голяма размазвация!Приятно прекарване :twisted:
Чудя се дали да ходя,ама по-възможно е да си остана в Бургас и да си запазя парите за Ой феста
умно решение 8) .ще се видиме във Варна сигурно.
Аз няма да ходя на ЛХ,ДС,Енви щот ми пуснаха оферта да карам безплатно 3 дена сърф и мисля че горе изброените мога да ги гледам и на есен
qko e tva sus surfa leko zavijdam, sigurno 6toto ima o6te vreme dokato hvana putq za moreto. jelaem podhodq6t vqtur i vulnenie.
гледай само да не се удавиш
dnes na koncerta shte ima teniski
toa pa vednaga pusna
гледай само да не се удавиш
сърфа се размина,но на блек бокс нема да му се размине.
ИДЕМ
оооохххххххххх беше баси мазалото... падна ми флеша баси нееемаше такоа просто а и Шута като поздрави мене и брат ми напрао се чуствах готин
Имаше някои метълски образчета в моша дето адски много дразнеха, но без тях няма как
Аз пък си намерих флеш вчера Абе ти дане беше некъв с дълга коса гол до кръста, щтот шута поздрави некъв такъв... Иначе беше мееега смазващо напраил съм към 30 stage-а от които 10 ме изпуснаха
Енви бяха готини да !
Аз пък си намерих флеш вчера Абе ти дане беше некъв с дълга коса гол до кръста, щтот шута поздрави некъв такъв... Иначе беше мееега смазващо напраил съм към 30 stage-а от които 10 ме изпуснаха
хахахах ми не аз съм близнака на тоя с дългата коса и аз праих мноо стейдж
аз бях един с къса коса (гребен, който не се личи), фанелка хардкор, на дясното ухо черен флеш, на лявото бял и две обеци по устната ( от които сега едната е много изкривена зарад мелето вчера хахаха ) и почти постоянно в меленцето
хахахах ми не аз съм близнака на тоя с дългата коса и аз праих мноо стейдж
аз бях един с къса коса (гребен, който не се личи), фанелка хардкор, на дясното ухо черен флеш, на лявото бял и две обеци по устната ( от които сега едната е много изкривена зарад мелето вчера хахаха ) и почти постоянно в меленцето
Абе ти френда на тачката ли си бе?
Дет запивахме пред универсиада?
Иначе беше си лудница,аз се убих да скачам и мен на няколко пъти ме изпуснаха ма отпред имаше некви лабилни типове и не можеше да се разчита много много на тях.
Като се изключи че врата ме боли зверски и устата ми е разбита .. всичко е наред
Page [ 1 of 3 ] Posts [ 1 to 25 of 54 ]