Re: piercing, plugs etc.
А да ви питам трябва ми спешно студио в софия за татуировки ама където няма да има нужда да съм на 18 (на 16 години съм)
Не сте логнати. Моля логнете се или се регистрирайте.
А да ви питам трябва ми спешно студио в софия за татуировки ама където няма да има нужда да съм на 18 (на 16 години съм)
probvai tuk www.tattooza16godi6ni.com
Аз вярно цъкнах на тоя линк хахахахаах
Иначе по темата, мразя да ме боли... Никакъв емоционален кор човек не съм така е... Особено пък да ме боли от некви неща дето вонят... Аз ушите не се кефя да си чистя, те да съм ги бил дупчил...
Не на епилацията хахахах
Не на модификациите
http://2girls1cup.com/
tuk godini ne iskat
purvo klipcheto vijte obache
Е па това е само за ценители !!!
идвай в А-Д да те дупчат нелегално хаахахахах
Еми имам лабрет, сега ще си правя и индъстриъл, така че очевидно ми харесват. Въпреки това едва ли ще си направя трети, има хора, многото пиърсинги не са за всеки.. Същото е и с татуировките, но не бих си направил преди да съм сигурен, че идеята ми е достатъчно добра и че ще има кой да я изпълни така, че да съм доволен..
Еми имам лабрет
тва доста ме радва... някой ден и аз може да си направя...хах...
макар че за себе си харесвам само по ушите пиърсинги...на два пъти си разширявах едното ухо и за флеш, ама не стигнах поече от 9 мм...хаха...
а татус.. след някви години - 100%, ама ше има доста време да обмислям какво точно...
na inplanti hi4 nese kefa dup4il sum si samo ezika i super mnogo iska tatoos ama ima vreme
Само да се похваля - направих си на дясното ухо 30ка и нося капачка от кока-кола, скоро и лявото ще бъде същото
Аз пък добавих един индъстриъл преди две-три седмици. Сега на всеки концерт му се разказва играта и не може да зарасне както трябва.
Само да се похваля - направих си на дясното ухо 30ка и нося капачка от кока-кола, скоро и лявото ще бъде същото
Вижда ли му се края , ти на тея уши им еба маиката !!!
Аз почнах и дясната ръка надявам се до другата година и там да няма място ,
Piercinga zaribqva... Az imam na qko komersialno mqsto, no na koi mu puka sled kato pochti godina go iskah i nai-nakraq mi go napraviha... Dosta iskam da probiq i drugi mesta, ama smqtam da pochakam che posle da ne sujalq :]
Mejdudrugoto az vse si mislq che tatuirovka na intimnite mesta e strahotna ideq poneje ti shte si q znaesh, shte ti q napravqt strahotno i samo specialni hora shte q vijdat... ama vsyshnost na koeto i da e bilo mqsto tatuirovkite sa si super :] samo deto az naistina sym prekaleno malka! Zasega ne bih si napravila kakvoto i da e drugo neshto osven ushite mi (za pierc govorq), zashtoto vse idvat nqkakvi idei, a posle drugi.. tu iskam vejda, tu pak na ustnata ne znam.. i ne se znae koga shte doide treti akyl... Inache me radvat hora, koito smelo se draskat i pochti nqmat prazno mestence - izglejda godino no na nqkoi ne im otiva ;] Sega az sym vijdala snimki na nqkvi izrodi deto sa i po liceto daje nashareni, i tva za men veche e nqkvo mentalno otklonenie, osobeno ako e i nqkva grozna tatuirovka samo kolkoto da ne se vijda normalen cvqt na kojata.. ne znam
Za implantite... Mi i te ne mi dopadat chestno kazano, kofti sa. Kuv e smisyla da si slagash boxove mejdu cicite ili nqkvi topcheta po gurba.. Lichno moe mnenie...
Vseki ima nqkakvo razlichen vkus koe e estetichno i koe ne e, ama za men tva e grozno prosto..
Last edited by nekfa-nikfa (2008-04-21 15:20:42)
Мен лично ме радват всякакви пиерсинги, татоси дори и инплантите (но не всички)
F_o_G wrote:Само да се похваля - направих си на дясното ухо 30ка и нося капачка от кока-кола, скоро и лявото ще бъде същото
Вижда ли му се края , ти на тея уши им еба маиката !!!
Аз почнах и дясната ръка надявам се до другата година и там да няма място ,
Еми края е близо - 30 ми е целта
Аз смятам да си слагам флешове скоро, и татуу искам да си направя ама не мога да се реша. Колебая се между Hardcore Pride, Pride написано по дължина на ръката от вътрешната страна, и железен кръст на врата
Направи ги всичките!
Хехе, не давай идеи, че ще взема да го направя
na tvoe mqsto bih si tatuiral rusalka ot vutre na rukata
az puk 32 gona 80 mnogo sum krasiv taka na6te sa gordi s men ne6to kato patriot sum
Абе тука по рано съм писал, че не бих си правил пиърсинги и татоси, а са имам няколко
Хахаха. Сподели какви
tatuirovkite sa nai qkoto ne6to samo 4e naistina vie ne razbirate moje bi samo 1 4ovek ot vsi4ki deto pi6at tuka gledam 4e e v 4as
Page [ 3 of 5 ] Posts [ 51 to 75 of 122 ]