Topic: Schizma
Някой чувал ли ги е? А на някой да са му харесали ? Мен лично сууупер много ме радват Даже си танцувам като оня пич от клипчето
Не сте логнати. Моля логнете се или се регистрирайте.
Някой чувал ли ги е? А на някой да са му харесали ? Мен лично сууупер много ме радват Даже си танцувам като оня пич от клипчето
Чак сега ли ги чуваш?!
Иначе с великолепни, даже нов албум са пуснали, трябва да се разтърся да го чуя.
Ми не от доста време ги знам, просто днес се вдъхнових
любимци са ми от дълго време
Интервю със Schizma в първия брой на старозагорския True Love Pure Hate Fanzine, където ще има интервю с тях. http://myspace.com/xtlphx
edinstvenata polska hardcore grupa koyato mi haresva e Bloodstained,chuyte gi.a po povod polskiya hardcore,eto nyakolko grupi - No heaven awaits us,Blood is the harvest,1125,koito sa edin vid legendi tam.
p.p. malko e oftopik toya post ama schizma opredeleno ne mi dopadat i nyama kvo da kazha
edinstvenata polska hardcore grupa koyato mi haresva e Bloodstained,chuyte gi.a po povod polskiya hardcore,eto nyakolko grupi - No heaven awaits us,Blood is the harvest,1125,koito sa edin vid legendi tam.
p.p. malko e oftopik toya post ama schizma opredeleno ne mi dopadat i nyama kvo da kazha
Schizma са мн яки.. има и други полски групи които много радват.
no heaven awaits us също..EYE FOR AN EYE ми е чудно че не споменахте..
HMDM,HARD WORK ..PRESHRUNK
tiya det gi kaza sigurno sa oldskool i yako underground
ми кажи речи да
имам един пълен списък с полските банди и техните майспейси,ако има заинтересовани нека се свържат с мен.Има много яки полски банди.Съмнявам се че само bloodstained ще ти харесат,иво има мноооого други
e i no heaven awaits us ne sa zle,ama po dobre ot belgiyskata i nemskata stsena nyama :!:
Schizma са една от наи известните банди от Полша но има изклу4ително брутални банди които нямат популярнота на shиzma примерно street terror,1125
face of reallity,SHACKLED DOWN ,eye for an eye,coalition,intesity и личните ми фаворити pain runs deep
DEAD INFECTION-е те т'ва са полските класици...
EYE FOR AN EYE
bloodstained otgore na sichki
Абе то е ясно, че Schizma не са единствената хардкор банда от Полша, ама темата е за тях
EYE FOR AN EYE
Last edited by NUKLEAR (2008-05-23 07:48:27)
Oт EASTHAMPTON,
United States
Това пише в MySpace-a им ( на Swear 2 god )
Last edited by SashoSFHC (2008-03-28 13:19:52)
еми просто не е особено обективно да се споменава една банда при положевните че поляците имат доста прилична сцена пък и е неизбежно да се споменават други банди освен горе споменатите Schizma
Nice to see that you know and like our polish bands. If you want to find more just ask
For now just maybe check this
www.spookrecords.com
www.myspace.com/xspookrecordsx
Take care and cheers from Poland !!
spooky can you tell me something about shackeld down ?
http://www.myspace.com/xshackleddownx
Cool band but since 2 years they hadn't play any show because drummer went to UK
the rest infos on their myspace btw I have few copies of CD in my distro ;D
http://www.spookrecords.sklepna5.pl/pok
?idprod=54
Take care bro. !!
yea you have cool stuffs . have you got some merchs of russian bands i mean 5 yglov i couldnt find nowhere shirts of them i think they disappeard when they broke up many years ago.
аз имам оригинален суичар на 5 ъглов можем да напраивим някаква трампа иначе много трудно се намират даже в росия в много ограничен брой са и не са нищо особено кат лого имам в предвид на вапросния суичар пише само 5 ългов нищо повече иначе за schizma много са яки мене поне ме кефят не че сам особен капацитет де
off topic.
gorilla biscuits evala za podpisa, kafka bqha strahotni!!! sega noviqt im proekt, stalker, shte izdavat album...
mislih 4e ne se zanimavat ve4e s hardcore nov album taka li ?
Page [ 1 of 2 ] Posts [ 1 to 25 of 26 ]