Topic: back in sofia?
Toasters пак щели да идват.
Интересно ми е дали пак ще се гърчим в суинга или тоя път ще се гърчим в 8балл хаха
Не сте логнати. Моля логнете се или се регистрирайте.
Pages: 1
Toasters пак щели да идват.
Интересно ми е дали пак ще се гърчим в суинга или тоя път ще се гърчим в 8балл хаха
Пак ще е в клуб, най-вероятно "Backstage", но има вероятност и за "8th Ball".
Ако групата пак дойде, ще съм изключително благодарна.
И, ако бъдат в Суингин Хол, ще съм още по-благодарна.
"Backstage" определено е по-добре за подобни концерти отколкото "Swingin' Hall".
Просто на мен Суингин ми е страшно близо, това е цялата ми скромна философия. Детството ми.....хахахах.
А Централни Хали примерно ги мразя от където и да ги погледна.
Суйнга и на мен ми е по-близо, а "Backstage" обаче е до паметника на Левски. Малко по-добро е като местоположение, а освен това има повече място от което се вижда сцената и пространството отпред е по-широко. И да не забравяме, че сцената е много по-подходяща за група с брас секция, няма колони като на суйнга.
8th Ball обаче не беше ли някъде около Халите? Или аз съм толкова зле А кой беше клубът на Три Уши (един единствен път отидох до ОЧЗ и то не бях сама, иначе никога нямаше да я намеря тая улица изобщо)? Хич ме няма с тия неща.
Все едно, аз си знам Алкохол (при Кристал),Fans.....и Суингин.
Имаше някъде тема за клубовете, а осмата топка е до халите, но скоро може би няма да е там...
В три уши май вече не се правят такива лайфове. И за алкохол скоро не се е чувало.
Ще бъде малоумно ако не е в Backstage .. всички други вариянти ще е мега гърч и ще е много тясно.
В 8бол ще е некъв ужас
Posts [ 10 ]
Pages: 1