Възприятията ми за музиката са си повече от подредени,като за разлика от редица други хора аз не си променям вкусовете и позициите спрямо това,което стане модерно на субкултурно ниво. 
Съжалявам,че не пускам теми,в които след няколкоседмичен конкурс и усилено гласуване да бъде коронясан/а "пънкар/ка на форума".Просто някак си ми се струва тъпо и не ме влече...пък и вече си има такова място.
Не виждам защо приемаш толкова буквално и сериозно тема,която няма за цел нищо повече от това,да задейства леко и неангажиращо фантазията.Но пък щом държиш да звучим научно и логично...
Сам казваш,че не знаеш доколко би бил успешен подобен проект...което автоматично означава,че не би могъл да бъдеш убеден и в обратното.А наличието на (поне) теоретична възможност е необходимо и достатъчно условие за хипотетични разсъждения.
И не...не се замислям относно тва дали имат нещо общо,дали могат да се сработят и дали би имало смисъл(въпреки че не се съмнявам в нито едно от трите),просто защото тва няма никво значение и отношение към идеята ми.Която не е да събирам група,а именно да разсъждавам чисто хипотетично и да си представям.Ако тва представлява някакъв проблем за теб и е причина за емоционален дискомфорт...еми съжалявам,прости ми. 
Целият ти проблем идва от там,че не различаваш намерение от фантазия.А да обсъждаш и да анализираш едното,когато става въпрос за другото(и особено когато първото изобщо не присъства по никакъв начин) е най-малкото неуместно и смешно...
Един простичък пример за да ти го онагледя - някой носи в главата си някакъв идеализиран образ на перфектната жена.Замисли се колко нелепо би било някой друг да се хване за тва и да създаде списък с антропологични изследвания и факти,опровергаващи възможността за реалното й съществуване. 
Last edited by chaosbs (2008-06-03 00:28:42)
so what the fuck are we living for
give us a future