Ragnos

Topic: Dropkick Murphys - The Meanest of Times

Албумът е излязъл отдавна, но гледам че няма тема. Каже какво мислите за него, познато ли ви е творчеството на групата, и ако да, как го намирате? smile

Hey kid, who you looking at? Why you standin' all up in my face like that?
You ain't never seen a baseball bat? A maniac, knocking on your baseball cap?
You better step about 10 paces back, or you be layin' where your shoelaces at.
Go do what your momma told you! And don't be actin' like a punk, thinkin' you're a soldier!

xStalkerx

Re: Dropkick Murphys - The Meanest of Times

Едно време ми бяха много присърце, но вече не ги слушам и дори наскоро ги изтрих от компа smile
От един момент нататък ми станаха много еднообразни и поне по мое мнение се превърнаха повече в продукт, отколкото в група.

DIY-OR-DIE

Нямам намерение да го чуя този нов албум. Съгласен съм със Сталкър. Има много други банди, които свирят подобен тип пънк рок с ирландски мотиви и са много по-добри от DKM.

d-beat spirit

Judy

Не, мисля че го нямам този албум. Лично за мен Blackout е най- добрият им, макар че съм казвала и преди и това го твърдя вече в продължение на няколко месеца, Upstarts and broken hearts (The gang's all here) е моята песен. При всички положения има някои супер емблематични песни, които като такива не могат никога да омръзнат заради съдържанието си. Като цяло DKM са наистина яки, макар че аз съм си фен на The Pogues (и на The Mahones също) и те това е.

http://www.punkrockshop.com/img/links/vibrators.jpg

jjfreeman

DKM!Бих казал че някой от любимите ми песнти техни са : Never Alone,In The Streets Of Boston,Im shipping up to Boston и още някои за които просто не се сещам в момента.

Judy

jjfreeman wrote:

Never Alone

е именно една от песните, които визирах и аз в своя пост

Moritz

за мен са противоречива група...
харесвам само няколко техни песни, но като цяло не искам и да си изтрия другите...

любими песни: the gauntlet, a few good men и още няколко

лично аз предпочитам the Macc Ladds (не, че са подобни, но са очарователни простаци)

xStalkerx

Да, аз не отричам, че имат някои хубави песни, макар че за мен те се намираха предимно в старите албуми. Сплитът с The Business също е готин, но от един момент нататък ми станаха еднообразни и скучни.
Що се отнася до Macc Ladds, хахах... добра формулировка! big_smile

Judy

xStalkerx wrote:

Да, аз не отричам, че имат някои хубави песни, макар че за мен те се намираха предимно в старите албуми. Сплитът с The Business също е готин, но от един момент нататък ми станаха еднообразни и скучни.

Може би като нововъведение са супер интересни и позитивни, поне когато аз ги слушах първите един -два месеца ми се струваха мн различни от онова, което познавах до конкретния момент. Но има нещо вярно, че после ти се струват еднообразни. Докато при Pogues не е така, а кои са  Macc Ladds, изобщо не ги знам?

Moritz

Macc Ladds ще гледам до края на седмицата да ги кача в каталога...

Относно Дропкик- точно това е... малко са еднообразни и в даден момент ти се струват почти всичките им песни еднакви...

ПП. xStalkerx на теб не ти харесват, защото много кръчмарски звучат.. LOL

DIY-OR-DIE

Който не знае Macc Lads изтърва една емблематична английска банда. Върхът на простащината, нещо като английските Хиподил хаха Не че съм фен, дори ме дразнят, но са скандална банда - многократно цензурирани хаха

http://youtube.com/watch?v=oPK467F4Z-E

d-beat spirit

jjfreeman

http://www.dailymotion.com/relevance/se … p-to_music
Аие поздрав!

xStalkerx

Moritz wrote:

ПП. xStalkerx на теб не ти харесват, защото много кръчмарски звучат.. LOL

Истина е, ама реших да не го казвам... big_smile

chaosbs

Да сравниш Хиподил с Macc Lads е престъпление бе...

so what the fuck are we living for
give us a future

Ragnos

Доколкото виждам, никой от вас не им е чул новия албум, хаха. Голяма грешка, бих казал. Не го споменах в началото, за да не ви провокирам, но сега ще си го кажа. The Meanest Of Times определено е най-доброто, което са вадили, откакто са на бял свят. Точно този елемент на доскучаване и странно-близка идентичност в песните, бих казал, е зад гърба им, след този шедьовър. (за протокола - не придавам хиперболизирано значение на думата "шедьовър").

Албумчето можете да го изтеглите от ТУК.
Има и някоя друга слаба песен, затова ви препоръчвам да започнете със следните:

God Willing (най-живата и мелодична песен от всичките, създава страхотно настроение)
The State of Massachusetts (важи като горната ^ )
Flannigans Ball (eдна от най-силните в албума)
Loyal to No-Оne (запомнящ се текст)
Surrender (най-сериозната песен)
Johnny, I Hardly Knew Ya (най-лигавата lol )
Tomorrow's Industry
Shattered

и т.н. smile

П.П. Не го подминавайте заради предрасъдъци, особено такива, свързани с "кръчми". xStalkerx, и аз съм едж, но пианските песни не ми пречат. wink

Hey kid, who you looking at? Why you standin' all up in my face like that?
You ain't never seen a baseball bat? A maniac, knocking on your baseball cap?
You better step about 10 paces back, or you be layin' where your shoelaces at.
Go do what your momma told you! And don't be actin' like a punk, thinkin' you're a soldier!

xStalkerx

Шегувахме се wink
Много ясно, че не пречат smile

chefdamachine

На мен лично са ми прекалено кръчмарски ... звъчат ми прекалено патриотично ... просто не са ми по вкуса smile

StreetPunkForever

Имат яки неща, ама толкова комерсиални станаха, че направо трагедия!

Приятелство над всичко!