Ragnos

Re: новини за x-mass 2007

Докато Каталист свиреха наблюдавах две мацки, които така доста закачливо си играеха. Далеч по-интересни от "Къци"-лист.
А Енви ми бяха противни, както обикновенно - тва врещене никога не ми е харесвало. Иначе като инструменталисти...

С4 за мен се представиха най-силно - погото беше най-брутално, всички отпред пеехме с групата, веднъж на бис и мейджър фистс ъп! След тях разбира се B.F.D.M. Щях да си счупя крака.

Hey kid, who you looking at? Why you standin' all up in my face like that?
You ain't never seen a baseball bat? A maniac, knocking on your baseball cap?
You better step about 10 paces back, or you be layin' where your shoelaces at.
Go do what your momma told you! And don't be actin' like a punk, thinkin' you're a soldier!

refused

Първите две групи ги пропуснах и мога да каже от третата нататък, че слабо нямаше. Особено с / след изпълнението на Melekh като се отприщи тоя ми ти народ... А Envy... Envy са животни!!! Тъпо беше само, че хората не можаха да си направят як танц за сметка на някакъв псевдо метълски мош...

Брутален фест. Дано жертвите от Missing The Point се върнат бързо в играта!

justinsfhc

Ragnos wrote:

А Енви ми бяха противни, както обикновенно - тва врещене никога не ми е харесвало. Иначе като инструменталисти...

lol chuvstvoto chovek s avatar na b4b da mi kaje, che sam mu protiven e izkliuchitelno priqtno, v takuv moment useshtash, che tova koeto pravish ima smisal lol

p.s. piis i unity bratq, snoshti za vseki imashe po neshto spored men taka che daite da oburnem poveche vnimanie na tova na koi kakvo mu haresa wink

Last edited by justinsfhc (2007-12-29 15:37:34)

kur za 'sichki

Rostislav

justinsfhc wrote:

daite da oburnem poveche vnimanie na tova na koi kakvo mu haresa wink

Афтърпартито smile

NUKLEAR

никой не каза нищо за кавара на слапшот

nema rados bez grados

justinsfhc

mom4il prezident

kur za 'sichki

Ragnos

justinsfhc wrote:
Ragnos wrote:

lol chuvstvoto chovek s avatar na b4b da mi kaje, che sam mu protiven e izkliuchitelno priqtno, v takuv moment useshtash, che tova koeto pravish ima smisal lol

Ако бях с аватар на Токио Хотел по-другояче ли щеше да се чувстваш? Разни хора, разни вкусове, братко. Пийс, както сам каза.

Go do what your momma told you! And don't be actin' like a punk, thinkin' you're a soldier!

xStalkerx

А кавърът на Start Today, който направиха Резервен План, a? Тоя на Slapshot няма к'во да го обсъждаме. Момчил президент... second that!
Кавърът на Sick of it all също ме изненада доста прияно smile

Last edited by xStalkerx (2007-12-29 16:17:35)

justinsfhc

Ragnos wrote:
justinsfhc wrote:
Ragnos wrote:

Ако бях с аватар на Токио Хотел по-другояче ли щеше да се чувстваш? Разни хора, разни вкусове, братко. Пийс, както сам каза.

ne, poprincip ako beshe s avatar na tokio hotel 6te6e da mi e kofti...seriozno lol
Razni hora, razni vkusove i az tva kazvam smile

kur za 'sichki

pavelludiq

нз ама мене най много ме изкефи че след като си откраднах едно плакатче на мейдън сле малко още 2-3 бяха поизчезначи big_smile

Ако искам да слушам добре звучаща музика щях да се дрогирам и да слушам техно.

http://i90.photobucket.com/albums/k246/pavelludiq/c3456fd541b02128f2d2b.gif

avenger

melekh отново най-добри(за мен )
като цяло хубав xmas
envy.......невероятни!!

Can we learn to forgive and forget and leave the past behind.
And begin to live our lives without any regrets.

refused

NUKLEAR wrote:

никой не каза нищо за кавара на слапшот

K'во да им коментираш на Last Hope... то тяхното е нечовешко...

Ollllllllldddddd timeeeeeee hardcoooooore

F_o_G

Koй е пял Sick Of It All бе ???

http://www.spirit-of-metal.com/les%20goupes/N/Nasty/pics/logo.jpg

xNETZx

Ragnos wrote:
justinsfhc wrote:
Ragnos wrote:

molq te sloji si awatar na tokyo hotel

kolko ste be ?!

Viktor

kato ne haresvash "vreshtene" zashto otide na festa?
zashto slushash hardcore?

refused

Ей нападнаха, чиляка задето реши да прояви вкус и да бъде различен smile

ДЕ-МО-КРА-ЦИ-Я!!!!

И факт е, не се римува с думи като Адолф.

Log In

Envy са добри инструменталисти, но с това врещене  и не разбиране... какво се пее - не кефат, иначе разни хора.... много идеали smile

refused

Такава музика дето й разбираш вокалите въобще не ми я хвали... big_smile

xNETZx

Log In wrote:

Envy са добри инструменталисти, но с това врещене  и не разбиране... какво се пее - не кефат, иначе разни хора.... много идеали smile

ako justin timberlake im be6e vokal vsi4ko 6te6e da e nared spored mene

kolko ste be ?!

Log In

Хаха, важното е да си модерен и да слушаш хардкор... - мани ебавката яки групи, но лично мнение е моето, без да се обиждат яки музиканти... само врещене не ме кефи. Иначе успех занапред на младежите. Сега ще си пусна малко чалга да ги разбера за какво пеят - пари, сеХ и жени smile

refused

Няма да обиждаш на чалга, ей! Поп фолк се казва wink

xNETZx, е те си имат Justin ве big_smile

DIETRYING!!!

justin e ot nai dobrite

Ragnos

Viktor wrote:

kato ne haresvash "vreshtene" zashto otide na festa?
zashto slushash hardcore?

лол, прави моля ти се разика между врещене и харш вокали. Отидох на феста, защо харесвам групите от сорта на Another Day, Delate, B.F.D.M, C4, Brothers In Blood, Death Squat, Last Hope (за да съм комерсиален) etc. Правиш ли разлика сега между тези дето изброих и тези дето ги пропуснах? Слушам хардкор, не някви скиймо / метълкор / eмокор разклонения. Ако се кефех на врещене щях да се обърна към блек метъла, на тях поне си им е запазена марка. Но офенс...

П.С. Който попита - кавъра на SOIA го изпяха Мелек, песента Build To Last.

Last edited by Ragnos (2007-12-30 01:18:56)

Viktor

dobre big_smile spirame dotuk
grupite koito ti propusna ot snoshti sa samo
"скиймо / метълкор / eмокор"
ok big_smile

paranoia

Супер злото беше.
От групите една не понасям - Catalyst, кво да се прави...и те се стараха, ама не са ми по вкуса просто smile
Доста се надявах и на някоя друга сръбска група, но доколкото разбрах ся им е по-трудно да идват заради Еуропейския съюз..хахах, тегаво, дам..
абе, евала, евала, хич не съжалявам за 15-те лв... smile