Re: новини за x-mass 2007
лололололол
ragnos priqteliu moga da ti susipq hipotezite do osnovi za okolo 15 sekundi s 400 000 primera za 100% hardcore grupi na koito "ne moje6 da im razbere6 kakvo peqt", tva edno na ruka, vtoro hardcore e ob6irno ponqtie oba4e edno ne6to koeto uj obedinqva vsi4ki grupi e tolerantnostta, koqto v dumata "protivno" otsustva na 100%. da ne spomenavam fakta 4e ima6 baner4e 4e si sXe a na b4b vsi4kite par4eta sa we're going down the bar da tresnem 15 litra bira, koeto na praktika direktno te pravi absoliuten palq4o. nito edna grupa koqto sviri v4era ne e nito emo, nito screamo, nito puk metalcore. peto/6esto/sedmo/osmo v Bulgaria za hardcore ot masata se priema edinstveno tva, koeto se e svirilo na zapad i v 6tatite predi 10-15 godini. vsi4ko ostanalo e kofti 6toto e razli4no i iziskva malko mozu4no usilie da bude vuzprieto. bas lovq 4e ne si 4uval absoliutno ni6to za 100% hardcore bandi kato Foot Clan, Strength for a reason, Folsom i t.n. t.n. na koito ako im kaje6 "pi4ove az slu6am hardcore i go razli4avam ot drugite laina po tva 4e razbiram kvo se pee" 6te se zadavqt ot smqh. deseto/dvanaisto/petnaisto kato slu6a6 hardcore i ne te kefi vre6teneto kude be6e trugnal na death metal koncert na prokaza i staro zlo? puska6 si MTV ili nai-dobre otiva6 na karaoke party 6toto tam daje i izpisvat teksta ta ako slu4aino prefinenite ti u6enca ne razberat ne6to pone 6e go pro4ete6, ako moje6. sedemnaisto mejdu vre6tene/gruhtene/drane razlikata e ot nebeto do zemqta. vre6tq kogato liubimiqt mi otbor vkara gol ili kogato si pusna waking the cadaver i se podmokrq ot kef. dvesta i peto, kato ti gledam profila v last.fm mai pozaslu6va6 Vader i Devil Driver, koito ako bqh drebnavo lekence 6tqh te popitam kolko to4no hardcore sa i vre6tqt li? 4akai da porazgledame o6te malko, q, Pro-pain i Knuckledust li vijdam? te i te sa izlqzli ot curkovnata akapela mai...? super dobre ti shvanah misulta o6te purviq put i gram ne se opitvam da te ubejdavam da slu6a6 kvoto i da e, uvajavam muzikalnite vkusove na vsi4ki, no kato upotrebqva6 epiteta "protivno" bez da si bil provokiran samo za da se napravi6 na mnogo svej mladej moje6 da mi duhne6 leko pod opa6leto. tvoqta poroda vinagi 6te q ima, otiva na koncert4e, po4va da obsujda, na drugiq den purva pista vuv foruma i to ne za da kaje "tiq bqha mnogo qki" a za da nasere po drug. predi X godini si otkril hatebreed i si re6il 4e sa mnogo qki, posle si se izkefil na ideqta da si sXe, nqkoi priqtel ti e kazal 4e b4b sa mnogo hardcore i ve4e si qko true i okomplektovan. sled dve godini 6e ti pisne i 6te proslu6a6 komers. jiv i zdrav.
Last edited by justinsfhc (2007-12-30 04:23:08)