Topic: The Unseen - Internal Salvation 2007
Какво ще кажете за новия албум на Unseen,мене лично страшно ми харесва заедно с State Of Discontent са ми любими албуми и според мен групата страшно много дръпна напоследък,стана ми любима-определено,да!
Не сте логнати. Моля логнете се или се регистрирайте.
Pages: 1
Какво ще кажете за новия албум на Unseen,мене лично страшно ми харесва заедно с State Of Discontent са ми любими албуми и според мен групата страшно много дръпна напоследък,стана ми любима-определено,да!
Яки са и двата албума,но старите им неща са ми много по-присърце.
Пз Unseen - Stand Up And Fight
поздрав с final execution
определено имат мн здрави парчета - scream out ,false hope ,dead weight ,final execution ,we are all that we have..
в новия също имам фаворити - live in fear ,right before your eyes ,at point break
според мен си е типично в техен стил и новия няма някви големи промени във звученето.
Мн добър албум. Обаче тяхната песен, която най ме кефи си остава Scream Out
Ооо, страшна банда! Имат супер яки неща ,не ми се изрежда.......
помня че преди известно време съвсем помежду другото chaosbs ми беше пратил нещо тяхно
А иначе сега са ми супер големи любимци
Lower Class Crucifixion и So This Is Freedom са готините албумите. Другото е поп-пънк боза
Lower Class Crucifixion и So This Is Freedom са готините албумите. Другото е поп-пънк боза
да стейт оф дисконтент си е направо поп..
ти кво каза
поздрав с цунами суисайд
Lower class crucifixion e nai dobriq im album, drugite malko sa bash pop
Група която няма слаби неща! Макар че последните им албуми ме дразнят малко заради прекалено изчистения звук, но все пак са много яки.
Posts [ 10 ]
Pages: 1