Topic: Kakво мислите за The Offprisng
????????????????????????????????????????????????
Не сте логнати. Моля логнете се или се регистрирайте.
????????????????????????????????????????????????
:X
kakво трябва да значи това ?
The OffSpring правят гаден кавър на "I wanna be sedated"!!! Гаден!
10х
някой друг
просто ме помолиха да искам различни мнения за групата , за да направят незнам си кво ... бла бла .....
Last edited by syrma_v_mraka (2007-12-30 01:12:56)
mnogo hubava tema si napravila
da ne e s cel sociologichesko prouchvane ?
хммм надявам се , че темата наистина ви харесва , а не просто отново да ми се подигравата ; емиии общо взето проучване
ааааам ако можете да подчертавате какво по точно ви харесва и не ви харесва в групата , ще съм ви адски благодарна ![]()
![]()
Last edited by syrma_v_mraka (2007-12-30 01:48:57)
слушах ги като бях 6-и клас... сега не ми харесват и като ги чуя ме изкарва на диария
Никога не съм ги харесвал особено :-Х
Любима група от детските години. Все още мисля, че албуми като Ignition, Smash и донякъде Ixnay са много силни, притежават в себе си много енергия, емоция, хъс, но все пак това се случи преди 10-15 години, хората бяха млади.
Сега чакам да издадат албум през 2008, но без големи очаквания. Последните албуми са типа музика, която да слушаш вкъщи или в колата, няма я вече силата и мощта.
Last edited by yasss (2007-12-30 08:16:47)
За Офспринг или добро или нищо. Хахахахаха...
Smash им е култов албум. Тия двата преди него също не са лоши, ама аз съм си израстнал със Smash. Тая група винаги си е била върл комерс и се е водела по модните течения, но имат и добри попадения. Ixnay и Americana също имат яки песни, след това спрях да им следя кариерата.
Емблематична пънк група,мега яки!!!!
Абе имат някои песни, които наистна са яки, не може да се отрече; вече съм им позабравила имената, имаше една , Spare me the details, тя ми е любимата тяхна. Не ги слушам от няколко години ![]()
don't fuck with the hui beacause the hui will fuck with you... ![]()
като цяло супер яка банда, едно време ми бяха суепр любими, но и сега, зависи от настроението, но пак ги слушам понякога!
И те са ми крайно противни ...
Едно време с тях и Грийн Дей прослушах пънк, ама т'ва беше доста отдавна. Албумите им след Американа станаха няк'ви гадни, а и аз се поотдалечих от тая музика. Иначе, старите неща си остават значими в тоя жанр и не са за извърляне, по мое мнение ![]()
Само първите неща .... и то преди много много години .... когато нямаше голям избор ... в някакво интервю от преди отдавна един от групата беше казал, че не се вижда да свири пънк след 10 години ....
... е 10-те години минаха ... всъщност винаги съм бил предубеден към това което идва от онази част на света .... особена след появата на гръндж'а
)))
И те са ми крайно противни ...
eto i ti pochna da se uchish na loshoto ![]()
Винаги ме е кефил най-много най-МТВ албума им - Americana...
The OffSpring правят гаден кавър на "I wanna be sedated"!!! Гаден!
кавъра даже си е много добър ![]()
един як клип
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=omTzhGcAtCk[/youtube]
Last edited by FACE FIXXA (2007-12-30 15:14:16)
E т'ва е, е т'ва е от моя албум!!!
Най-се кефя като излиза един от гъза на мацката...
F_o_G wrote:И те са ми крайно противни ...
eto i ti pochna da se uchish na loshoto
Аз съм за бой... ![]()
Как може бе- повече мнения за Декстър, отколкото за Шейн!!!
Page [ 1 of 5 ] Posts [ 1 to 25 of 113 ]