Re: Kakво мислите за The Offprisng
който иска да гледа offspring август месец в Гърция...
Не сте логнати. Моля логнете се или се регистрирайте.
който иска да гледа offspring август месец в Гърция...
Харесвах Офспринг,когато бях доста по-малка,сега пак си ги уважавам,но моя вкус се измени доста.Падам си по онова по-старото пънк звучене,класиката...Iggy,Pistols...и мн по-различни от тях неща.Но при полложение,че са оставили траен спомен във всеки от нас,значи все пак си имат онази запомняща се нотка,но времето и славата променят всичко,оставам си с доброто старо впечатление,когато не са били зависими... ;]
защо да мислим от гледната точка на славата, нека мислим от гледната точка на добите спомени ) няма нищо вечно..
дай малко инфо за Гърция аз мисля да отскоча
Ами отначало чух за август. Но то ще е съвсем скоро. На 8 юли ще свирят на Rockwave Festival в Атина. И изглежда ще е много яко, защото освен тях ще има и други, дори по мое мнение по-интересни неща...
http://www.rockwavefestival.gr/
http://www.terravibe.gr/
8 юли:
The Offspring
Siouxsie
dEUS
The Gossip
Marky Ramone
Flogging Molly
9 юли:
Judas Priest
Within Temptation
Cavalera Conspiracy
Opeth
Morbid Angel
Carcass
Innerwish
10 юли:
Manu Chao/Radio Bemba Sound System
Patti Smith
Loco Mondo
Schooligans
ami specialno tqh kato gi 4uq i ot u6ite mi poti4a gnoi i kat sprat da mi naduvat glavata s gluposti mi spira i kruvloizliva ot nosa mislq 4e iam nqkakva alergiq kam tqh ne sam siguren moje i muzikata im da podtikva tqloto mi kam takiva otvratitelni ne6ta ne sam to4no siguren ta tva e i pri4inata da ne mi haresvat
moje bi problema ti e che si si naumil da imash mennie za vsqka grupa. ili ti dopada ili ne. ti si v grafata - kult ili otricanie.
Re']ami specialno tqh kato gi 4uq i ot u6ite mi poti4a gnoi i kat sprat da mi naduvat glavata s gluposti mi spira i kruvloizliva ot nosa mislq
ХАхахахахаа! лелел, кви изказвания могат да се прочетат у тоя форум
moje bi problema ti e che si si naumil da imash mennie za vsqka grupa. ili ti dopada ili ne. ti si v grafata - kult ili otricanie.
pi4 az problem si nqqm zaglavieto na temata ne be6e li:
KAKVO MISLITE ZA THE OFFSPRING ??? emi sry ma tva e moito mnenie ne bih si krivil du6ata ... ne me kefqt tva e i po gore poso4enite ne6ta koito sam izbroil 4e mi se slu4vat dokato gi slu6am NE SA LUJA !
Last edited by SkaC[o]Re (2008-07-04 11:17:06)
Offspring sa ot bandite s dobri 1vi album i nasrani sledva6ti, imam v predvid 4e osven ignition drugo ka4estveno nqma.. mojebi i smash. Do den dne6en o6te dori si se kefq na ignition, moje bi za6toto do golqma stepen izrastnah s toq album.
I o6te ne6to, neznam dali ste slu6ali noviq album, az o6te ne sym, no 4uh dosta otricatelni mneniq... dori mu slagat label - alternative.
Има пиано. Иначе албумът в никакъв случай не е слаб, има дори три-четири песни, които биха могли доста да ми харесат, ако се постарая. И не го критикувам заради поп-стила, всеки трябва да свири каквото си иска, на мен просто ми звучи безличен.
Пианото ли определя дали стилът е алтърнатив?
Не, разбира се, а и в албума няма абсолютно нищо алтърнатив.
Да бе, аз питам сериозно. В смисъл, кое му е алтернативното на алтърнатив стила, след като според мен всичко, което не е мейнстрийм, е алтернативно и алтърнатив.
Last edited by Judy (2008-07-07 12:23:04)
Аlternative като, ъм, алтернативен e горе-долу както indie като нeзависим - групите и стиловете, определяни като такива периодично стават доста популярни и значението на думата вече не е буквалното, а етикет за този стил. А и, както при всеки друг, се появяват нови и нови течения, които вече са алтернативни на алтърнатив стила, те на свой ред стават популярни и т.н....
Много са интересни ранните им сингъли, които са от средата на 80те.
аааа тея пичове с тях почнах и стигнах до тук ;ДД мн си ги харесвам макар че вече не ги слушам мн често ;]
до къде стигна?
Къв ти е проблема на теб уе? Кво са заяждаш навсякъде,а?
Почнах от по лекото и стигнах до по-тежкото.... Преди любимата ми група беше Офспринг ся е Агностик ... голяма разлика има немислиш ли???
Мн обичаш да са заяждаш май?Добре тогава...
Е такъв съм си аз,един заядлив калпазанчо...
Хмм и аз мога да бъда такава... ;]
Ама какъв е смисъла да се заяждаме....
хаха по тежкото
Ей ше умра някой ден от такива изказвания. За 13 годишните пънкарки има два вида пънк - лек пънк и тежък пънк Лекия пънк са грийн дей офспринг и блинк, а тежкия са .. хмм "по тежки неща" И се води като някакъв вид "еволюция" ли ? "Вече слушам 3 групи повече" Олеле майко
Ееми не всеки се е родил научен!
На простосмъртните обикновено им трябва време да еволюират.
Е, някои си оставаме на 13 за цял живот де хахаха
Има ли средно тежък пънк ? А диетичен пънк?
аз заради offspring започнах да слушам пънк,а сега мога да кажа ,че пънка е моя живот и даже 1 ден не мога без него!Наистина трябва да им кажа едно голямо благодаря
Page [ 4 of 5 ] Posts [ 76 to 100 of 113 ]