О да, пренаселен е, но не поради друго, а щото всеки идва да си търси късмета тук.
Аз знам за два случая на пловдивчани, които учат тук във ВИАС и в УНСС. Нали си знаем, че майните изначално ни мразят (поради което и ние тях, въпреки че като се изключи това, че между самите градове има конкуренция, хората са яки) - тия двамата имат наглостта да ми обиждат града, но стоят тук и пълнят Студентския.......да си стоят в Пловдив като толкова им знаят устите, там имат университет
Колкото до мръсотията, така е; да не говорим, че общинските служби за боклука са пълна скръб, а доброволци за почистване на паркове няма. Пък и възпитанието в днешно време се среща рядко, както си знаем всички.
Аз съм била във Варна веднъж само и наистина много ми хареса. Но да не забравяме, че това е курортен град! Отделен въпрос е дали управниците ще се случат да са достойни хора (какъвто е примерът с Каварна ,хехе)
Хората извън София са научени да пазят онова, което имат като градско наследство. Но тук повече се руши, отколкото да се изгражда.
И все пак си зависи и от квартала, ахахахха
Last edited by Judy (2008-01-26 10:12:25)