malloADHC

Topic: Турците И Циганите в Бългaрия !

http://www.clip4e.com/play.php?id=45143&

1912.

BornInChaos

Re: Турците И Циганите в Бългaрия !

Краят идва, братя и сестри!

Last edited by BornInChaos (2008-03-15 10:54:27)

Ragnos

BornInChaos wrote:

Краят идва, братя и сестри!
Мало я сподели, вие имате ли много турци и цигани в Асеновград? А по HC концерти идват ли? А FTT слушат ли?

Не е повод за смях това, приятелю. Нито за ирония. Това е действителността, а тя никак не е забавна - поне за мен. И истината е (и клипчето го показва), че действителността за българите вече е достатъчно лоша. И ще става по-лоша. За съжаление малко може да се направи, особено когато т.нар. "български" народни представители са завряни в гъза на Доган. Не знам какво друго да кажа...

Hey kid, who you looking at? Why you standin' all up in my face like that?
You ain't never seen a baseball bat? A maniac, knocking on your baseball cap?
You better step about 10 paces back, or you be layin' where your shoelaces at.
Go do what your momma told you! And don't be actin' like a punk, thinkin' you're a soldier!

Moritz

Действителността е лоша, а живота е еднакво тежък и за хората в този край, затова и стават лесна жертва на манипулации от страна на разни "активисти", така стана и в Македония... нека, неуважаемите господа управници се потрудят поне веднъж да защитят интересите на народа, който ги е избрал.

Иначе за клипчето- тенденциозно е направено и може да донесе единствено омраза на етническа основа...

Viktor

evala za klipcheto!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ima li patrioti tuka?!

Ragnos

Moritz wrote:

тенденциозно е направено и може да донесе единствено омраза на етническа основа...

Може би не това е целта на клипчето, просто показва действителни събития. Както и да го направят, не знам какви други чувства би предизвикало. Относно направата - могат да го сложат да изглежда или популистко, или пропагандно. И в двата случая реалността си е реалност, просто гледната точка ще е различна. В крайна сметка зрителят решава как да го тълкува.

Go do what your momma told you! And don't be actin' like a punk, thinkin' you're a soldier!

Moritz

Реалността е сбор от гледни точки, ако покажат и живота на тези хора ще е различно и защо толкова лесно се подават на манипулация...
А и нека се прави разлика между цигани и турци, защото едните са паразити, а другите са си трудолюбиви хора, повечето от които отглеждат тютюн и са преебани точно от ДПС... но никой реално не защитава интересите им, а само разни фанатици ходят да пропагандират абсурдни идеи.

Rostislav

Viktor wrote:

ima li patrioti tuka?!

Шегаджии има май.

xNETZx

toq forum ve4e oficiqlno e nazi spirit te tva e

kolko ste be ?!

FrozenEyes

punkicha, умник си ти! Разбираш ги нещата много, но истината е, че ДПС са тези, които промиват мозъците на българите да приемат всичко със свалени гащи. Турците иначе също са с промити от ДПС мозъци, но опитай се да им го обясниш? smile

Ragnos

Moritz wrote:

А и нека се прави разлика между цигани и турци, защото едните са паразити, а другите са си трудолюбиви хора, повечето от които отглеждат тютюн и са преебани точно от ДПС... но никой реално не защитава интересите им, а само разни фанатици ходят да пропагандират абсурдни идеи.

Турците отдавна не са просто "трудолюбиви хорица, които отглеждат тютюн". Още по време на комунизма, когато са ги гонели от страната или са ги карали да си сменят имената с наставки -ов, -ев и т.н. манталитетът им доста се е изменил. За съжаление, обратният ефект на режима е озлобил тези същите граждани до такава степен, че те виждат в българите източника на проблемите си и стават, както ти сам каза, лесна плячка на Догановата адженда и манипулация.
Ако имаше правна система в България, Доган и останалите костюмирани терористи отдавна трябваше да са изправини пред съда и осъдени. Аз това си го обяснявам както с малодушието на управляващите, така и с това на народа. Макар че сега, когато щетата е сторена, не знам как ще има нормални междуетнически взаимоотношения занапред.

xNETZx, откога да се интересуваш от проблемите на страната си е нацизъм? Понятието ли не са ти обяснили или някой ти е пълнил главата с глупости?

zigitup

mnogo qsno, che da se interesyvash ot problemite na stranata si ne e nacizum, no tochno v takyv iskat da go prevyrnat maloumnici kato volen siderov...toi e tipichen primer za "psevdopatriot", nagajdach i pr. i koito mu se vryzva e po-maloumen i ot nego. a klip4eto moje da e realno, no celta mu e dolna i gnusna, a imenno - da manipulira nesposobnite da vidqt prozrachnostta mu...gonqt se interesi v tazi igra i vseki trezvo mislesht bi go prozrql tva.
(otdelen e vyprosa, che spored men tva syvsem ne e tema za forumite na hc spirit, no tva si go precenqwa admin-a)

Droogies don't pick it up.
We kick and scream!

punkicha

Верно вместо да се занимаваме с това да се хванем и да подгреем за концертчето на Last Hope в "Black Box" тази вечер!

Moritz

Абе, Рагнос е прав...
Аз си го говоря и с колеги, които са турци и са били в България и казват, че са усетили много омраза и спрямо тях от страна на българите, и спрямо българите от българските етнически турци. Общо взето принципа разделяй и владей е налице и дава възможност на ДПС и Доган чрез манипулация от доста години да са в управлението на държавата като коалиционен партньор и така да не бъдат закачани техни бизнес интереси...

Arkangel_bloodlust

Sodom - Napalm In The Morning поздравче по темата !!

A Light Bearer , Nothing on earth is like him, One made without fear. He looks on everything that is high, He is king over all the sons of pride !!

Arkangel_bloodlust

sad wrote:

sqka naziq si e zaslujila polojenieto v koeto jivee,za6toto sama si go e naprawila takowa

Приятел , ти  история учил ли си  ?? След освобождението знаеш ли какви хора заемат управленчески позиции на държавни постове , същите лакоми идиоти каквито  са и днес , и не хората и народа разпокъсва България , и не хората или които и да е от нас прави цените непосилни . За комунистите да имаш нещо да кажеш ? Вмомента ни оправляват последните поробители на България , комунисти и турци !!!
НОВОТО РОБСТВО !!

A Light Bearer , Nothing on earth is like him, One made without fear. He looks on everything that is high, He is king over all the sons of pride !!

xIvelinx

zigitup wrote:

mnogo qsno, che da se interesyvash ot problemite na stranata si ne e nacizum, no tochno v takyv iskat da go prevyrnat maloumnici kato volen siderov...toi e tipichen primer za "psevdopatriot", nagajdach i pr. i koito mu se vryzva e po-maloumen i ot nego. a klip4eto moje da e realno, no celta mu e dolna i gnusna, a imenno - da manipulira nesposobnite da vidqt prozrachnostta mu...gonqt se interesi v tazi igra i vseki trezvo mislesht bi go prozrql tva.
(otdelen e vyprosa, che spored men tva syvsem ne e tema za forumite na hc spirit, no tva si go precenqwa admin-a)

po toya nachin gi vizhdam i az neshtata

vsichki znaem che mayka ti pikae prava,vsicki znaem che bashta ti pikae kleknal zashto togava ne mozhesh da se setish na kogo si se metnal?

xNETZx

Ragnos wrote:

Хайде! Аз отивам да връщам България на българите, пък ти се връщай в училище да научиш какво е нацист. И да внимаваш в часовете по история. wink
Невежите да не говорят глупости, пък тогава и аз ще помълча и няма да се занимавам с тях. wink

Bate ne si ti 4oweka koito 6te mi obqsnqva 4e ne znam kakvo e nacist aaiii ako znae6e za6to sum go napisal tova 6te6e da mul4i6 6toto mn burza6 da se zaqjda6 i da mi se pravi6 na kompetenten xD

Last edited by xNETZx (2008-03-16 12:44:41)

kolko ste be ?!

Ragnos

xNETZx wrote:
Ragnos wrote:

Хайде! Аз отивам да връщам България на българите, пък ти се връщай в училище да научиш какво е нацист. И да внимаваш в часовете по история. wink
Невежите да не говорят глупости, пък тогава и аз ще помълча и няма да се занимавам с тях. wink

Bate ne si ti 4oweka koito 6te mi obqsnqva 4e ne znam kakvo e nacist aaiii ako znae6e za6to sum go napisal tova 6te6e da mul4i6 sopol 6toto mn burza6 da se zaqjda6 i da mi se pravi6 na kompetenten xD smeh bate

Кажи бате що си го написал и веднага ти се извинявам. Ма като ме нападаш с разни думички (забележи) "тупан", "сопол" lol и се нервираш излишно, друго впечатление оставяш у мен. Айде няма да ти се правя повече на компетентен, че гледам още малко и ще ме набиеш. big_smile

Last edited by Ragnos (2008-03-17 16:36:04)

refused

В 21 век просто не върви политиката на една страна да е основана на расизъм и етническа омраза, а и е абсолютно невъзможно. Т'ва важи и за двете страни разбира се. Т'ва, което пропагандират уж националистическите ни партии не създава нищо освен конфликти между обикновението хора в страната. Факт е обаче, че ни управляват турци, за което в голяма степен сме си виновни ние, заради страхотната практика турците и циганите в страната ни да гласуват повече от самите нас.

Лично според мен, трябва да има толерантност между всички в страната. По принцип не би трябвало и да е проблем да има сред управляващите хора от други етнически групи, но при положение, че те видимо защитават други интереси вместо тези на страната... абсолютно нямат място там. А и в крайна сметка по конституция нямат право да бъдат формирани партии на етническа основа. Има си нужда от промяна. Шибанийката е, че не са се родили все още хората, които да мислят за интересите на България преди личните си такива или преди интересите на тъпото си племе. Няма за какво да изпадате в безсмислени караници и спорове, защото общо взето само доказваме, че никой тук не го ебе за страната му повече отколкото го ебе за левия му ташак.

Шоколад

най много ме хвана яд, че турчин каза България че не е никаква държава, че турците са и дали името, ще
плюят Родината, а защо живеят тук е този въпрос не го чух никъде?

и да България няма да се оправи докато още се бием българи с българи и се определяме антифи и нацисти и като мислите, че изметта на страната е нацизма и фашизма, по добре се сдържайте от коментари, надявам се всички видяхте клипчето!

Помислете си...

Tolimir

Имам питане, отправено по-скоро към людете от Пловдив и А-град. Колко от вас са виждали онази много стряскаща и тъжна плоча в Централна ЖП Гара Пловдив на която пише долу-горе следното: "На това място на тази и тази дата (съжалявам не мога да си спомня) 1985г. след взрив на бомба загина българската гражданка (и името ми се губи, делва), поредната жертва на турския тероризъм в България." Нямам нищо против българо-мохамеданите, дори във фирмата в която работя има двама, но те се самооопределят, не като турци а като българи, които изповядват мюсюлманската вяра. Да ми казват, обаче някакви си там, че България дължи името си на турците... Шоколад трябва да внимаваш с тези си въпроси, на косовари сигурно някой им е задал такъв въпрос по някое време и ето ти резултата. Скоро може да има и нова ислямска държава Родопия (пепел ми на езика).

П.С. Паметната плоча се намира точно под информационното табло, на стената разделяща централната чакалня и кафето преди касите за челните коловози. Идети и я вижте.

Did you call my name and I didn't hear? Did you call my name and think I didn't care?
Did you call our names and we didn't hear? Did you call our names and think we did not care?

http://fc02.deviantart.com/fs16/f/2007/178/8/7/UV_Id_by_Agarvaen.jpg http://www.sambarforpins.com/thumbnails/ER509_sniper_pin.gif

fallacy

Радвам се, че повечето от вас мислят трезвено. Или май просто че сме на едно мнение :)

Псевдо-националистическите групировки вършат същата работа като църквата (институцията, не религията) - улесняват управляващите да продължават да си правят каквото си искат. Скинари да ми говорят за обединение, след като всичко, което те правят, е да разделят и озверяват хората допълнително, е смешно.

Last edited by fallacy (2008-03-17 11:24:08)

To sin by silence when we should protest makes cowards out of men.

Leny

Факт е, че гадовете се множат повече от нас. След няколко годинки още българите ще сме МАЛЦИНСТВОТО!

Come to Leny! Come to Me!

nekfa-nikfa

За цялото това положение сме си виновни и ние (държавата сме НИЕ), както и лайнарчетата които ни управляват... На мен не ми се струва нормално да имаш 2 гражданства... Що за работа? Линка в темата не го отворих но мисля че съм го гледала и на първото преглеждане бая вдъхнови, но се усеща някаква гнилост в направата му и в целта му като цяло... манипулативно и пораждащо омраза. Аз съм си патриотка де, но не съм крайна, даже толерантна (сигурно не се връзва мноо но боли ме..).. И да погледнем реалността, поне през моите очи - не симпатизирам много на роми и турци, но не заради етноса им, а просто защото са нагли (свестните са дефицит, но не ги слагам под общ знаменател)... Нямат място в България някакви необразовани, небългоговорящи индивидчета, които живеят на гърба на държавата и не бачкат, и са непрекъснато поощрявани. Ама и ние си мълчим.. Но след като и в Конституцията пише че традиционния език на България е българския защо просто не го научат? Във Франиця е задължително да можеш да говориш езика им, ако ще живееш в държавата и ще я "използваш"..  Не мисля че всички сме равни - на мен пък ми писна да гледам боклуци по улицата със златни обици дето все не им стигали парите "за хляб". Мойта сестра пък ми е разправяла че познава турци дето живеят от бая време в БГ но не могат да говорят езика, и се налага да си приказва с тях на английски и не знам си какво.. Не знам що го давам тоя пример, но тя лятото движеше с такива типове (дискотеки мистокети.. няма да я науча нея на музка но да не се отплесвам).. Хайде да ги оставим турците, но все пак не мисля че е допустимо да живееш в една държава, да имаш две гражданства, да не знаеш езика, да не се чувстваш бъларин и да нахалстваш все за джамии, повече права и не знам си какво... На който не му харесва защо не се изнесе? Ами някои пък въобще не бачкат.. Пример са повечето роми, които живеят "мизерно" в някви гета и движат на глутници и грабят, и рушат и правят престъпления.. не че няма и българи хулигани, но много ми дреме.. утайките вън от БГ! (независимо дали са таджикистанци, индианци, българи или прочие все пак тук съм безкомпромисна)
Принципно аз съм за НЕ на разединението, не на расизма. Омразата подтиква омраза, и не можем да очакваме да ни обичат след като и ние не се отнасяме с тях като с човеци, но просто ако ще седят безполезни как да ги приемаме...
ДПС няма да ги коментирам...
Но в другите страни правят ли се чак толкова поощрения за турците и ромите? (турците са all around in the world big_smile ) Просто в Бъглария положението е някво изкривено... Всичко е една фалшива толерантност, и се събира омраза и напрежение с/у българи и останалите.. И то как няма де? След като съществуват анти български партии, или след като в Родопите ни викат "гявури", а в Кърджали е ебати зора да докопаш жителство... Поробване отвътре му е майката, така е, който е с неочертани граници и търпи като тъпа ОФЦА. Просто нямаме един свестен управник и по-горе в темата се каза. Никой не гледа интересите на народа, но и ние не си ги отстояваме а само мрънкаме. Не че се разтрисам от ярост когато видя няква отрепка да прости пари за поредната кутия цигари, но ме е грижа за България и бъдещето й, а то може да бъде добро ако се оправят нещата...
Не знам какво да кажа повече, може и да не съм права. Не слагам всички под общ знаменател, защото познавам готини турчета, но важното е омраза да няма. Но как да я няма, когато е малко несправедливо спрямо нас.. И после ни се сърдят че ги гледаме криво и има някакво напрежение....

И да съм куха кат' китара, не е чак такъв проблем.. Щом ме мразите, oкей, но не струвате повече от мен!