Re: Mayday Fest - 05.05.2008
Що бе, Дака? Аватарът ли? Или подписът? Ааа, мнението?
Не сте логнати. Моля логнете се или се регистрирайте.
Що бе, Дака? Аватарът ли? Или подписът? Ааа, мнението?
Още не мога да повярвам, че ще гледам BFP, DBD i Ignite за една вечер.
А аз все още не мога да повярвам, че вкарват брутални групи като Born From Pain и Death Before Dishonor с група като Ignite.
вкарай ти нещо да покажеш как се прави
Аз не мога, но ако можех, със сигурност нямаше да има Ignite.
некои хора и тва не могат да чуят в страната си,така че бъди благодарен че въобще ще се състои този фест
Аз много се радвам, че ще чуя Ignite. Много повече от DBD, примерно. Тях, най-малкото, вече съм ги гледал.
Определено бих отишъл дори и само заради Ignite, надявам се да са последни
Last edited by TKL (2008-04-01 11:52:21)
Аз много се радвам, че ще чуя Ignite. Много повече от DBD, примерно. Тях, най-малкото, вече съм ги гледал.
Батка, ти си бил, но ето аз например не съм имал възможността.
И все пак според мен Ignite не са най-подходящата група за този фест.
xStalkerx wrote:Аз много се радвам, че ще чуя Ignite. Много повече от DBD, примерно. Тях, най-малкото, вече съм ги гледал.
ignite са на турне затва има фест ,батко
xStalkerx wrote:Аз много се радвам, че ще чуя Ignite. Много повече от DBD, примерно. Тях, най-малкото, вече съм ги гледал.
Абе някои тук са много странни. На запад се правят концерти с много по-далечни като звучене групи, в един друг форум давах пример, мисля че беше Unearth, Madball и Darkbuster (понеже повечето сигурно не ги знаят, това е пънк ска група от Бостън). Това че трябва всички групи на даден концерт, да са със сходен стил и звук е някакво криво разбиране, което важи май само в България.
Ето Die Young примерно свириха снощи в Солун с една местна пънк-рок група Urban Evolution.
Като не те кефи дадена група, тъкмо имаш време да починеш, да се изсереш или каквото ти се прави.
Аз затва се надявам да са последни Ignite. И както казах в споменатия форум, съгласен съм с теб, в случая обаче просто не ме кефят Ignite. Както и да е, спирам да говоря против тях, щото можеше и по-зле да е.
Както се казваше в рекламата - когато сме най-зле, все така да сме
Ignite било зле... ми другият път да уговорят Madball, сигурно и те ще са зле.
Madball sounds good
Като не те кефи дадена група, тъкмо имаш време да починеш, да се изсереш или каквото ти се прави.
Точно това мислех да направя за почивка.
Абе да не кажете, че нещо недоволствам или бързам, ама кога по дяволите ще кажат точната цена за Мейдей феста, че искам да си правя финансови планове..
Аз залагам на понеделник, за да може на концерта на АФ да има вече флайъри.
30-тина лева ще е ориентировъчно.
Жалко, че няма да има С4, но да не ставаме нахални.
http://www.vbox7.com/play:9c5ae7a2
eto za zagrqvka,pozdrav za moderatorite,edinia she se izkefi,drugia ne (mai)
в очз билети има ли??
ЧИКА, ИСКАМЕ СИ И C4
!!!!!!
30 лв - супер си е. Все пак тва са групи, които биха напълнили Блек Бокс поотделно, па заедно ... баси
билети има и в ОЧЗ и по обичайните места... А ако се изсипят и Теrror, тва вече ше е прекалено хаха - светът ще загуби смисъл
А ако се изсипят и Теrror, тва вече ше е прекалено хаха - светът ще загуби смисъл
Притеснително вярна мисъл.
Предстаате ли си идат и Terror да промоутват новия им албум.. ще се израдвам, честно.
Без С4...
Page [ 3 of 7 ] Posts [ 51 to 75 of 152 ]