Re: Кенар ООД !!!
То пък с пистолет не можеш да ме закараш да ям в китайски ресторант в България
Не сте логнати. Моля логнете се или се регистрирайте.
ae Mc`Donalds po princip seriozno si e 4isto miqt si lainata seki den rauti gluposti imah edin poznat deto ba4kashe tam
p.s. Judy shtoto qdesh tam ... koi te znae kolko kila si stanala ...
Има два китайски ресторанта в София, за които съм сигурен, че е чисто - този на "Славянска беседа", тоест съвсем близо до "Алкохол", и един до Съдебната палата, всички останали са си екстремно преживяване.
Един мой приятел е работил в пицария. Каза да не ходя да ям по пицарии
awe lud li si ... ne hodi tam ne hodi tam ne qj tfa ne qj unova ... ae divia Verdy v plovdiv praqt picata pred vsi4ki ako ne si dovolen ... kurec
p.s.Nai-vkusnata Hrana e Nezdravoslovnata Hrana!
p.s.s. oba4e tfa e dovolno bezdarnata tema deto seki se prai na interesen za neshto koeto e qsno na vseki
Last edited by HateCore (2008-07-04 11:13:09)
Абе поне в пицарията в която той е бачкал, са я правили през пръсти. Ония отива да сере, след тва без да се измие продължава да прай пицата........
Абе поне в пицарията в която той е бачкал, са я правили през пръсти. Ония отива да сере, след тва без да се измие продължава да прай пицата........
Е тя после минава през пеща , ти пък кво искаш ??
Да бе прав си, той като си опържи лайната, те мясат на изгорял салам
Знаеме го репортажа.....аз в китайски ресторант не стъпвам, мразя храната и китайците.
А в МкДоналдс си е супер място за омазване, като се има предвид колко съм ненаситна като отида там...значи нещата им не са чак такива гадости Естествено неведнъж ми е ставало лошо, но аз съм си лакома по принцип, мой дефект е , не е техен.
@ момъка с аватар на Пери-кец - не съм дебелана (то всички така казваме де), но имам здрави челюсти и хапя злобно :]
Last edited by Judy (2008-07-04 14:06:00)
Т'ва заплаха ли е ?
Да бе прав си, той като си опържи лайната, те мясат на изгорял салам
Ти след като се изсереш, ръцете ти да не са в лайна?
Ачи хапва бонбургери от KFC и на арабите манджите, ама не поръчва от hapni.bg
Засрамих се от хаосБГ. Млъквам.
Last edited by Judy (2008-07-04 15:48:53)
най-гадно от всичко е мрънкането ти и непрестанните глупости,дето сипеш във всеки форум,който налазиш...успокой се малко и излез да подишаш свеж въздух.
ahaha nedei da myl4ish ... i zashto mrazish Kitaiskata hrana da ne si rasist-ka haha i po princip jenite postoqno se oplakvate 4e ste debeli
ne 4e neshto haha
p.s. v Plovdiv ima edni mnogo qki Duneri Aladin samo ciganki rabotqt
hahaa i cigani tuk tame arabi mnogo zdrava rabota
i oshte neshto za Damata kato si tolkova golqma fenka na Mc`Donalds da ti prodam edna mnogo qka vesht na vaprosnata firma iskash li
haha pishi 1 mail
@ момъка с аватар на Пери-кец - не съм дебелана (то всички така казваме де), но имам здрави челюсти и хапя злобно :]
Това го разбира всеки човек, който се запознава на живо с тебе!!!
fen kluba maina ...
Егати и аз искам
Хейткор, тука дюнери на всеки метър хахах
vij sq da kaja samo 4e hranite deto minavat termi4na obrabotka rabotata e druga
GrimReaperHC wrote:Абе поне в пицарията в която той е бачкал, са я правили през пръсти. Ония отива да сере, след тва без да се измие продължава да прай пицата........
Ми бате те направо си я стерилизират така бе !!!
vij sq da kaja samo 4e hranite deto minavat termi4na obrabotka rabotata e druga
ако ти се изцепят в соса няма голямо значение а имаше такива случаи и то баш в Аладин
Я си забъркайте едно аки с мононатриев глутамат...Няма какво да си говорим,това си е направо straight from heaven...
Да живеят овкусителите!!!
Arkangel_bloodlust wrote:GrimReaperHC wrote:Абе поне в пицарията в която той е бачкал, са я правили през пръсти. Ония отива да сере, след тва без да се измие продължава да прай пицата........
Ми бате те направо си я стерилизират така бе !!!
Те като не я пускат в ултразвук пак супер !
Judy мрази китайци , обича Балак и вика на немския отбор наште ! Тя е наци ! Judy знам , че не е учтово но би ли сподлила колко си килограма , може и височина да кажеш ??
Аркангеле насра ме от смях с тва мнение
Все си мисля, че е "Архангел", ама айде......
Не виждам връзката, но ок: 1.66-7 височина и 44-5 кг.
И стига простотии. Ставате смешни, после мен ме хранят заради вас. В последните 20 поста няма нищо смислено.
Е добре, да съм казал нещо против теб ?
Просто ме размя
Page [ 2 of 8 ] Posts [ 26 to 50 of 192 ]