Pages: Previous 1 2 3 4 5 … 8 Next
Atom RSS
Page [ 3 of 8 ] Posts [ 51 to 75 of 192 ]
- Title: тарикат
- Status: Offline
- From: GBC
- Registered: 2006-11-11
Re: Кенар ООД !!!
Judy wrote:Все си мисля, че е "Архангел", ама айде......
Не виждам връзката, но ок: 1.66-7 височина и 44-5 кг.
И стига простотии. Ставате смешни, после мен ме хранят заради вас. В последните 20 поста няма нищо смислено.
Добре извинявам ти се сърдечно !!
Да на кенар храните са отвратителни , тази статия ме потресе ! Направо съм в безизходица , вече наистина не знам къде можеш да се нахраниш , и да им имаш доверие . Наистина ужасно !!
Last edited by Arkangel_bloodlust (2008-07-05 20:53:19)
A Light Bearer , Nothing on earth is like him, One made without fear. He looks on everything that is high, He is king over all the sons of pride !!
- Title: цъкащ
- Registered: 2008-03-29
fallacy wrote:maldito wrote:То пък с пистолет не можеш да ме закараш да ям в китайски ресторант в България 
Има два китайски ресторанта в София, за които съм сигурен, че е чисто - този на "Славянска беседа", тоест съвсем близо до "Алкохол", и един до Съдебната палата, всички останали са си екстремно преживяване.
Я кажи в Беседата как така си сигурен - то от ден до ден се променят нещата, нали знаеш?
Любопитно ми е, защото винаги там ходя, но винаги имам чуството, че нещо не е много наред, особено откакто случайно видях как слагат сготвения ориз от един лиген на земята.
За 2 тона олио не говорим изобщо. (ако изобщо е олио...)
- Title: закоравял
- Registered: 2006-08-13
judy e model v troyan may
vsichki znaem che mayka ti pikae prava,vsicki znaem che bashta ti pikae kleknal zashto togava ne mozhesh da se setish na kogo si se metnal?
- From: София
- Registered: 2006-11-20
"Палавите сандвичи" на раковска и искър е най-сигурно!!! Там един път не съм ги видял да си мият ръцете, да не говорим колко хлебарки можеш да мернеш, докато си чакаш реда !!
- Title: мафиозо
- Registered: 2008-07-01
Sosa minavali termi4na obrabotka be ... i trqa si palen balak da qdesh ot "aladin" "Ali Baba" i taka natatak ... po dobre da grizna 2 banici ebati ...

Локо Пловдив И Водка До Гроб!
- From: Kardjali
- Registered: 2008-04-22
К'ва термична обработка те гони бе 
Соса си седи до доматите и краставиците, и не минава през нищо... освен понякога устата на някой 

Shit, I spent my whole life around the violence so I planted seeds of hate oh I let my habits grow I slept with the homeless, I copped with the fiends Lost the love inside my heart, I even forgot what it means Seen the ripest nights turn into the rottenest schemes But through it all I have never forgotten my dreams
emi kaji go na Jyltia ne na men ...

- Title: цъкащ
- Registered: 2008-03-21
нищо ново под слънцето.. просто не си взимайте готови храни (:
И да съм куха кат' китара, не е чак такъв проблем.. Щом ме мразите, oкей, но не струвате повече от мен!
ari we ... kvo da si zimame
predlagam da zimame jivi jivotni i da si gi kolim v nas ama to tfa e tolkoz higieni4no 4e po dobre da qm gotova hrana
zleee

- From: Sofia
- Registered: 2007-10-06
Не позна.
Ако си имате свестни жени, те ще ви посрещат с вкусна вечеря и красиви рокли. Ако са добри домакини. 
Аз СЪМ домакиня, или поне възнамерявам да бъда. И ще съм типична такава, с чиста престилка и рокля с якичка, вечерно време след работа ще очаквам мъжа си с чиния, пълна с вкусни домашни ястия и чаша вино, подредени върху чиста нова покривка, изпрана със скъп омекотител......
Да, обществото се храни с боклуци, но не и когато обществото отива на гости у баба и дядо, които готвят супер вкусни манджи! Иначе в ежедневието кво свястно можеш да изядеш за половин час обедна почивка? Май няма такова, освен ако не си носиш сандвичи от вкъщи.
- From: GBC
- Registered: 2006-11-11
Евала !! Какво вино по точно , от баба и дядо или купешко ?
A Light Bearer , Nothing on earth is like him, One made without fear. He looks on everything that is high, He is king over all the sons of pride !!
Judy стани ми жена !
Ся отново очаквам коментар от Архангела, че те зарибявам 

Shit, I spent my whole life around the violence so I planted seeds of hate oh I let my habits grow I slept with the homeless, I copped with the fiends Lost the love inside my heart, I even forgot what it means Seen the ripest nights turn into the rottenest schemes But through it all I have never forgotten my dreams
Аа, друга песен запяхте а
Мии...нз какво вино, лично моите родители не произвеждат, та навярно ще е закупено от някоя хубава винарна.
Наще правят...пък и ракия ! 
Аре взимай ме, че съм гладен хаха

- From: Монтана
- Registered: 2006-12-16
grim ripar zabrai da pitash za menuto sled vechera
nema rados bez grados
Що бе, я кажи ти от опит кво ме чака 

- Registered: 2006-11-20
Judy wrote:Аз СЪМ домакиня, или поне възнамерявам да бъда. И ще съм типична такава, с чиста престилка и рокля с якичка, вечерно време след работа ще очаквам мъжа си с чиния, пълна с вкусни домашни ястия и чаша вино, подредени върху чиста нова покривка, изпрана със скъп омекотител......
Да, обществото се храни с боклуци, но не и когато обществото отива на гости у баба и дядо, които готвят супер вкусни манджи! Иначе в ежедневието кво свястно можеш да изядеш за половин час обедна почивка? Май няма такова, освен ако не си носиш сандвичи от вкъщи.
Дълбоко ме съмнява, че ще сте в такъв синхрон !
- From: Пловдив
- Registered: 2006-12-23
Там цари страшна хигиена
Неведнъж съм виждал хлебарки да щъкат по изложеното на витрината..за кухнята не ми се мисли. Което не значи, че не съм ял пиян сумати пъти там...
- Title: асоциален социолог
- Registered: 2007-12-30
sunrise.sunsets wrote:Я кажи в Беседата как така си сигурен - то от ден до ден се променят нещата, нали знаеш?
Любопитно ми е, защото винаги там ходя, но винаги имам чуството, че нещо не е много наред, особено откакто случайно видях как слагат сготвения ориз от един лиген на земята.
За 2 тона олио не говорим изобщо. (ако изобщо е олио...)
Една позната работеше там и след като напусна, не ни предупреди да не стъпваме повече.
Това наистина беше преди две-три години и идея си нямам дали управителят е същият, но все пак поне не съм убеден, че е гадно, има вариант и да бъде добре, за разлика от повечето ресторанти.
To sin by silence when we should protest makes cowards out of men.
maldito wrote:Там цари страшна хигиена
Неведнъж съм виждал хлебарки да щъкат по изложеното на витрината..за кухнята не ми се мисли. Което не значи, че не съм ял пиян сумати пъти там...
bratle mishki mi se razhojdaha v krakata tam...

- From: Пловдив
- Registered: 2006-12-23
хахахха така си е
и на мен са ми разправяли за мишки там
От днес ще ям там. Поне ще събера ядене и за котката хахаха. Или пък мога да я взема направо с мен 

Page [ 3 of 8 ] Posts [ 51 to 75 of 192 ]
Guest posting is disabled. You must Логин or Регистрация to post a reply.