refused

Re: Кой му се порчва на партия от MerchNOW

Bane имат песен Sunflowers and Sunsets smile

Dancho

true, true. аз от все гледам да изстискам ахах smile
може би наистина не беше достатъчно близко smile
другия месец може да пробвам с по-голяма поръчка и така ще се разбере дали нещата стават лесно.
иначе за плащането проблем няма. с всяка по-нормална дебитна карта можеш да си разплатиш директно.
под нормална разбирам да не е на обб, райфайзен, пощенска, инвестбанк, токуда, дойчебанк, ИАБанк и т.н. а да е на ПИБ big_smile

These are the only crowded rooms
where I'm not all alone.

FACE FIXXA

кво има на райфайзен? аз са си подадох документи за да си поръчам некви найкове от ебай lol ма още не е готова

"...дупката е без дъно и всички ви ще побере ... "

vestimir

Аз имам ОББ, ама всички ми казват че яко съм издухал. Мисля да си пусна една 2ра и да правя трансферите от нея.

Dwelling the lie of freedom,
Just another straw pulled at random

Dancho

Ами Веско, ти така или иначе верно си избрал най-смотаната банка от всичките и не можеш нищо да правиш с тяхната Виза "Електрон", така че пускай си в ПИБ една истинска Виза Електрон и си пич.. wink

where I'm not all alone.

vestimir

Мхм аз това и казвам че за да мога да пазаря откъдето и да е ми трябва нормална, а не толкоз смотана карта. с ОББ и PayPal не можеш да си нбаправиш дори sad

Dwelling the lie of freedom,
Just another straw pulled at random

sunrise.sunsets

Да не забравите да вземете и на Триал DVD-то.До колкото разбирам са го пуснали и в RevHQ

http://revhq.com/store.revhq?Page=search&Id=PANIC08

fallacy

Разглеждах профила на DBD в MySpace и там са сложили линк към allinmerch.com, така че това е подходящ отговор на въпроса откъде биха искали да си взимаме дрехите (поне конкретно за тази група). Цените са сравнително ниски, доставката е още 11 долара, само няма много групи в каталога. Ако не си харесам нищо на Mayday Fest-а, ще поръчвам от там сигурно.

To sin by silence when we should protest makes cowards out of men.

Dancho

Dneska si poluchix pratkata ot revhq i imax podaryk edna hc/punk kompilacia 2008 smile Pichove golemi sa ot saita, nqkolko puti im prashtah zapitwane i mi otgowarqha do 10-15 min. I vsichko e tochno s poruchkata i sum mnogo dovolen.
Inache i ot ebay poluchix edna pratka i tam vsichko e tochno, ama prosto shtoto chovekut e pichaga (i to ot edna hubava shampionska banda smile

where I'm not all alone.