Re: Кой му се порчва на партия от MerchNOW
Bane имат песен Sunflowers and Sunsets ![]()
Не сте логнати. Моля логнете се или се регистрирайте.
Bane имат песен Sunflowers and Sunsets ![]()
true, true. аз от все гледам да изстискам ахах ![]()
може би наистина не беше достатъчно близко ![]()
другия месец може да пробвам с по-голяма поръчка и така ще се разбере дали нещата стават лесно.
иначе за плащането проблем няма. с всяка по-нормална дебитна карта можеш да си разплатиш директно.
под нормална разбирам да не е на обб, райфайзен, пощенска, инвестбанк, токуда, дойчебанк, ИАБанк и т.н. а да е на ПИБ ![]()
кво има на райфайзен? аз са си подадох документи за да си поръчам некви найкове от ебай
ма още не е готова
Аз имам ОББ, ама всички ми казват че яко съм издухал. Мисля да си пусна една 2ра и да правя трансферите от нея.
Ами Веско, ти така или иначе верно си избрал най-смотаната банка от всичките и не можеш нищо да правиш с тяхната Виза "Електрон", така че пускай си в ПИБ една истинска Виза Електрон и си пич.. ![]()
Мхм аз това и казвам че за да мога да пазаря откъдето и да е ми трябва нормална, а не толкоз смотана карта. с ОББ и PayPal не можеш да си нбаправиш дори ![]()
Да не забравите да вземете и на Триал DVD-то.До колкото разбирам са го пуснали и в RevHQ
Разглеждах профила на DBD в MySpace и там са сложили линк към allinmerch.com, така че това е подходящ отговор на въпроса откъде биха искали да си взимаме дрехите (поне конкретно за тази група). Цените са сравнително ниски, доставката е още 11 долара, само няма много групи в каталога. Ако не си харесам нищо на Mayday Fest-а, ще поръчвам от там сигурно.
Dneska si poluchix pratkata ot revhq i imax podaryk edna hc/punk kompilacia 2008
Pichove golemi sa ot saita, nqkolko puti im prashtah zapitwane i mi otgowarqha do 10-15 min. I vsichko e tochno s poruchkata i sum mnogo dovolen.
Inache i ot ebay poluchix edna pratka i tam vsichko e tochno, ama prosto shtoto chovekut e pichaga (i to ot edna hubava shampionska banda ![]()
Page [ 3 of 3 ] Posts [ 51 to 59 of 59 ]