Re: Кой му се порчва на партия от MerchNOW
Bane имат песен Sunflowers and Sunsets
Не сте логнати. Моля логнете се или се регистрирайте.
Bane имат песен Sunflowers and Sunsets
true, true. аз от все гледам да изстискам ахах
може би наистина не беше достатъчно близко
другия месец може да пробвам с по-голяма поръчка и така ще се разбере дали нещата стават лесно.
иначе за плащането проблем няма. с всяка по-нормална дебитна карта можеш да си разплатиш директно.
под нормална разбирам да не е на обб, райфайзен, пощенска, инвестбанк, токуда, дойчебанк, ИАБанк и т.н. а да е на ПИБ
кво има на райфайзен? аз са си подадох документи за да си поръчам некви найкове от ебай ма още не е готова
Аз имам ОББ, ама всички ми казват че яко съм издухал. Мисля да си пусна една 2ра и да правя трансферите от нея.
Ами Веско, ти така или иначе верно си избрал най-смотаната банка от всичките и не можеш нищо да правиш с тяхната Виза "Електрон", така че пускай си в ПИБ една истинска Виза Електрон и си пич..
Мхм аз това и казвам че за да мога да пазаря откъдето и да е ми трябва нормална, а не толкоз смотана карта. с ОББ и PayPal не можеш да си нбаправиш дори
Да не забравите да вземете и на Триал DVD-то.До колкото разбирам са го пуснали и в RevHQ
Разглеждах профила на DBD в MySpace и там са сложили линк към allinmerch.com, така че това е подходящ отговор на въпроса откъде биха искали да си взимаме дрехите (поне конкретно за тази група). Цените са сравнително ниски, доставката е още 11 долара, само няма много групи в каталога. Ако не си харесам нищо на Mayday Fest-а, ще поръчвам от там сигурно.
Dneska si poluchix pratkata ot revhq i imax podaryk edna hc/punk kompilacia 2008 Pichove golemi sa ot saita, nqkolko puti im prashtah zapitwane i mi otgowarqha do 10-15 min. I vsichko e tochno s poruchkata i sum mnogo dovolen.
Inache i ot ebay poluchix edna pratka i tam vsichko e tochno, ama prosto shtoto chovekut e pichaga (i to ot edna hubava shampionska banda
Page [ 3 of 3 ] Posts [ 51 to 59 of 59 ]