nekfa-nikfa

Topic: Straight Opposition с албуми за безплатен download

След усилено пускане на бюлетини в спейса (от тяхна страна big_smile), уважете господата италианци : )

http://www.punk4free.org/modules.php?na … ediocracy_[2008]#dldetails -> "Gathered Against Mediocracy" '08
и
http://www.punk4free.org/modules.php?na … egorystart -> "Step by Step" '06 (ще се наложи да роллвате малко надолу за да стигнете до албумите) са качени за free download :]

enjoy!

Мисля че е яко от тяхна страна че си качват песните в нета, евала от мен, свястни хорица :] Лично аз много се накефих, вече ще ги слушам не само в спейса! :]

http://img528.imageshack.us/img528/9620/logojpgtb8.jpg

http://img155.imageshack.us/img155/6527/straightcopygd0.gif

www.myspace.com/StraightOpposition

пп. "Scarica Adesso" е надписа върху който трябва да кликнете за да ги свалите на компютъра си :]

И да съм куха кат' китара, не е чак такъв проблем.. Щом ме мразите, oкей, но не струвате повече от мен!

Dancho

Re: Straight Opposition с албуми за безплатен download

след два техни концерта нямам желание да си свалям албум/ите. не че преди концертите не си ги свалих от китариста им през соулсийк и той ми благодареше, че го правя wink

These are the only crowded rooms
where I'm not all alone.

Naprao zlie brat me!hahah

Abe daka zashto si tolkova Negative be moi ? V4era te drazni metala i beatdown-a,dneska italiancte ?smisal nqkva kosevana voina s nqkoi li vodish ? ne te poznavam kat takyv 4ovek....nali se seshtash 4e sveta ne e syzdaden ot BANE nito pyk Champion sa izmislili hardcore-a, az puk trq ti kaja 4e Izobshto ne mislq da otrazqvam blizkite koncerti.... tolkova mi e pisnalo da gledam...... ti znaesh koe, nqma smsial da go govorq ..... ama ako sipvame vseki na drugiq ne stava .......a i dobre znaesh 4e sme tvyrde malko i tvyrde dobre se poznavame za da se praim na fanati4ni fenove....ili da BOKSUVAME V MANQSHTINA! kakto pove4eto go pravqt:)hahahah taka 4e bydi usmihnat!byde vedyr smile i da ne zabravishd a si isteglish albuma na Oppostionite!smile
Pozdravi!GAGO

nekfa-nikfa

Благодарят, щот са учтиви хора. Италианци все пак big_smile (малко тъпо е да се обобщава така за определен народ, ма южняците са голяма работа)
Не се отклонявайте от темата.
Аз ги харесвам тях, но посланията трудно биха достигнали до хората след като в гугъл даже няма техни текстове, а имат и песни на италиански, отделно като ги слушаш трудно различаваш думите които крещят big_smile

Аз се бях заела да превеждам тяхно интервю, има какво да кажат пичовете, голям ми е кеф да го чета. Но проблема е че само като го чета схващам кво имат предвид, а като тръгна да го превеждам - пълен батак!  на сичкото отгоре е писано на изключително сложен език.. с две думи - отказах се и не знам дали въобще ше продължа да се занимавам : / (headbang)

айде и аз вече се отклоних от темата big_smile

И да съм куха кат' китара, не е чак такъв проблем.. Щом ме мразите, oкей, но не струвате повече от мен!

Dancho

Naprao zlie brat me!hahah wrote:

Abe daka zashto si tolkova Negative be moi ? V4era te drazni metala i beatdown-a,dneska italiancte ?smisal nqkva kosevana voina s nqkoi li vodish ? ne te poznavam kat takyv 4ovek....nali se seshtash 4e sveta ne e syzdaden ot BANE nito pyk Champion sa izmislili hardcore-a, az puk trq ti kaja 4e Izobshto ne mislq da otrazqvam blizkite koncerti.... tolkova mi e pisnalo da gledam...... ti znaesh koe, nqma smsial da go govorq ..... ama ako sipvame vseki na drugiq ne stava .......a i dobre znaesh 4e sme tvyrde malko i tvyrde dobre se poznavame za da se praim na fanati4ni fenove....ili da BOKSUVAME V MANQSHTINA! kakto pove4eto go pravqt:)hahahah taka 4e bydi usmihnat!byde vedyr smile i da ne zabravishd a si isteglish albuma na Oppostionite!smile
Pozdravi!GAGO

гаго, ако трябва да продължа в стила, в който започнах ще кажа, че bane са по-големи от хляба. а champion е също една от най-яките групи ever. и на майтап или не - за мене е така wink но в случая те нямат нищо общо с мнението ми за straight opposition или пък beatdown-a.

още си пускам immortal, както и други 'гадни' метъл групи. от beatdown-a понаслушвам само ограничен брой банди. а straight оpposition не са мой стил. евала на пичовете, че постоянно обикалят по държавите, правят турнета, ама само толкова. другото е вкус smile иначе правиха cover на slapshot, който ме изкефи wink))

войни не водя, позитивен съм (sun) и много щастлив хехех smile) така че в духа на тоя форум просто си говоря smile

where I'm not all alone.

xStalkerx

Daka wrote:

наче правиха cover на slapshot, който ме изкефи wink))

На коя песен? smile

Dancho

оld time hardcore ако помня правилно wink

where I'm not all alone.

Loverman

некой ще светне ли как се дръпват тиа файлове - сичко е на италиански

Бира, Бой и ЦСКА!

http://www.forums.eurofootball.bg/images/smilies/Smiley-msn.com-Football-44127.gif

nekfa-nikfa

Scarica Adesso е надписа (по-точно бутонче) който трябва да натиснеш за да свалиш въпросния албум.. В линковете които дадох има и други италиански групи за free download, така че трябва да роллваш малко надолу за да стигнеш до албумите на Straight.. Ако и с това не се оправиш пиши ми да ти ги пратя, или посети майспейса им (дала съм го по-горе) и те сами са си поставили банерчета за албумите! Енджо брато big_smile

Loverman

ее ти луд ли си смотан съм ама не чак толко опраих се big_smile

Last edited by Loverman (2008-05-28 13:26:11)

Бира, Бой и ЦСКА!

http://www.forums.eurofootball.bg/images/smilies/Smiley-msn.com-Football-44127.gif