crossfirex

Re: прати sms, спаси вечното дерби !!!

Ne Mi Vikai Mom4e Za6toto Nai-malko Moje Da Sam Ti Ba6ta, I Vtoro Ne Se Pravi Na Biq4.kazah Ti- Ne Ti Otiva.6tqh Da Zabravq-ne Govori Za 6amari, Majete Obiknovenno Izpolzvat Umruci

Brutal

qko tuff guy go razdavash, no ti kazah - dalech si ot temata. ne si kompetenten za tozi razgovor. tuka ne stava vypros koi e biqcha...

a i ne se pravi na golemia poneje te vijdam kolko si zrql ;]
qk stil na pisane imash, no nqma nujda da polzvash glavna bukva na vsqka duma ;]

Last edited by Brutal (2008-10-08 14:46:32)

Varna City !

crossfirex

Ei selqn4e ti li si kompetentniq-prosto zamal4i,mai ti spomena nqkakvi 6amari....

dietrying

6to ne se vidite s ivailo i toi iska da si kazva nekvi ne6ta v liceto nz 6to smile

Brutal

zabavni ste mi smile
koi e toq subekt ivailo ?

Varna City !

Brutal

i nai-vajnoto
ah, kolko jalko e da si chorbar ...

Varna City !

crossfirex

nai-jalko e da si selq4e

Brutal

selqnin e dqdo ti, otishal v shopia ot selo, a jalkoto e, che selskia gen oshte ti vliqe ;] i ako ne znaesh Varna e grad, MOMCHE s dosta po-zypitani i govorqshti chist knijoven ezik Bulgari. taka..vzemi se skrii, che temata se razpyrdq. ne smqtam poeche da komentiram tuka tvoite post-ove.

nai-mrazim stolichani (ne kato cqlo poneje poznavam mn tochni pichove, nqkoi ot koito sa v tozi forum) a takiva selqci-kompleksari kato tebe, koito se pravqt na Grajdancheta i obijdat vsichki na 'selqnin' ...
posle mrazim hateri koito gledat samo kfo napreki da kajat - se'sh li se ?
i nakraq nai-mrazim da mrazim ...
amin.

Last edited by Brutal (2008-10-08 21:09:57)

Varna City !

crossfirex

hahahahah stana zabavno
-I-vo Varna e grad pri tova mn hubav no tova ne pre4i ti da si selq4e;
-II-ro stiga s tozi knijoven ezik za6toto ako tuk ne se pi6e6e a govore6e o6te v glavata mi 6te6e da otekva mqu4e6tiq ti glasec;
-III-to kogato stava vapros za football nedei da vzima6 otno6enie,za6toto si na gre6nata strana;
-IV to nedei tolkova da mrazi6 6te se sastari6 mn barzo ,a o6te si tolkova malak;

P.S. I kogato govori6 za agitkata na CSKA imai predvid 4e parvo sa boksor4eta i sled tova sprintior4eta.Tova info sigurno dosta 6te ohladi jelanieto ti nqkoi da ti kazva ne6to In The face wink)))

dietrying

i az se kefa na varna no naistina mi e bilo interesno xorata deto govorat po drug na4in smile malko po bavni sa dokato ax kolko jalko e da si... v momenta ako naistina bqx fen na sinqta lavina bix se udrql silno kofti e... no se pak stana kvoto trqq6e da stane  a ti bro da si ot varna i da si ot leFski  ? imate ne lo6i otobr4eta be 4erno more... tva onova za malko senzaciq v evropa kude gi isbra poduenskite manqci ot sinqta prikazka

Brutal

dietrying
i na nas ni e interesno kato doide nqkoi i pochne na "batence" i "kopele" ama nqma kak, nali ? wink
mestnite otbori tuka ne me vulnuvat (makar da imam simpatii poveche kym spartak), a poduenskite goveda imat dovolno kolichestvo verni hora tuka, koito hodqt na mn poveche machove nqkoi sofianci wink ne e neobhodimo da si mn v tezi sredi za da go znaesh tova wink

a kolkoto do izlaganeto na otbora....ami ot Kurvensko rykovodstvo i Kurvenski igrachi ne moje da se ochakva drugo...ama i vie znaete kak e ...ili veche spomena za g-n A.Tomov izblednq smile

Varna City !

Brutal

crossfirex
nqma smisal da komentiram pyrvite IV nehsta. ne mi se vliza v bezsmisleni sporove. vse pak pyrvoto neshto, koeto napravi sled kato vidq che pishe Varna, be da kajesh 'selqnin' . FAKT !
kolkoto do P.S.-a ti.
veche na nqkolko pyti iztykvash kolko si Nad moite godini i kolko mn si navytre v neshtata. shtom e taka bi trqbvalo po-dobre da razbirash za kfo ti govorq, a ne da laesh naprazno za boksiorcheta. koi boksiorcheta ? q mi kaji ? smile govori konkretno.

Last edited by Brutal (2008-10-09 11:54:40)

Varna City !

ivailo

Аз пък си мисля че хората трябва да подкрепят локалните си тимове !!

www.ultraassenovec.com

crossfirex

hahahahahahahh
nali nqma6e da komentira6 postovete mi ,nqma zna4enie
dosta se razvodni temata - haide mo6tnoooo:
SAMO CSKAAAAA

F_o_G

Недейте, бе, недейте спира !

http://www.spirit-of-metal.com/les%20goupes/N/Nasty/pics/logo.jpg

Brutal

Lulinski siradjia ;]

Varna City !

TKL

P.S. I kogato govori6 za agitkata na CSKA imai predvid 4e parvo sa boksor4eta i sled tova sprintior4eta.Tova info sigurno dosta 6te ohladi jelanieto ti nqkoi da ti kazva ne6to In The face )))

Не, преди всичко са библиотекарчета ahahaha

SNUFF

и са кво се оказа, коя агитка е по-генгста-шит-маафака-айм-нат-рийдин-буукс-енд-ай-файт-еврибари-фор-да-клъб-къз-уи-ар-да-чемпиънс? наште или ваште?

гърли-бърли

TKL

ушев :d

F_o_G

Люлин!

Brutal

Lulin - stolica na sofia !!!

Varna City !

F_o_G

Люлин скоро ше е едното световно правителство мойто момче !

Loverman

Brutal земи млъкни, че такиа като тебе СЕЛЯНИ пълнят секи ден София, имаше си тема "Локален шовинизъм" пиши си там като не ти изнася, че живееш на майната си

Бира, Бой и ЦСКА!

http://www.forums.eurofootball.bg/images/smilies/Smiley-msn.com-Football-44127.gif

TKL

Заговорил чорбар за селяни... алооооо, гостенино, ти от кой младостки блок си !?

Brutal

Loverman JALAK SI !!! 1vo cheti - posle govori, tupo prase si !!!!! na koi ne mu iznasq ve shope, q vij koi povdigna temata za gradovete i koi se oplakva be..i ne govori za Varna, CSKARINO, a se obrazovai i pak shte govorim za konkretni temi !

Varna City !