Topic: Metallica
veliki
Не сте логнати. Моля логнете се или се регистрирайте.
лом хахаха =]
невероятно беше
Най-слабият концерт, на който съм бил през последните няколко години, но аз си знаех, че няма да ми хареса. Поне Трихульо е много голям.
lom sech pogrom
mnogo silno podgrqvashtite!
Най-слабият концерт, на който съм бил през последните няколко години, но аз си знаех, че няма да ми хареса. Поне Трихульо е много голям.
ти май си бил на друг лайв а?
Очевидно... Но какво разбирам аз, важното е да има фойерверки, пълен стадион като на Лепа Брена...
Поне Трихульо е много голям. :)
Едричък е човеко, не може да се отрече ;)
Обаче аз бях там заради DOWN и естествено не бях разочарован...
fallacy...qvno naistina ni6to ne razbira6...po-dobre ne komentirai.
fallacy wrote:Поне Трихульо е много голям.
Едричък е човеко, не може да се отрече
Обаче аз бях там заради DOWN и естествено не бях разочарован...
Имах предвид във всеки смисъл. А Down задължително трябва да дойдат като хедлайнъри.
Между другото, Suicidal Tendencies първия път тук с него ли бяха? Въобще не помня, а и не че тогава съм знаел кой кой е.
Suicidal не свират с Трухильо много преди да дойдат за първи път в България. Тогава бяха с Джош Пол. А колкото до концерта на Металика...добре, но можеше да е в пъти по-добре. Пуснете си записа от Пловдив.
Хареса ми.... много, бях на 2 потни от оградата. Металика е група с която съм исраснал и беше супер емоция да ги гледам. НО силно се съмнявам, че ще отида 2ри път. Просто знам, че няма да ми хареса от тук натактък
Аз обаче най-се изкефих от цялата работа, слушах си ги от къщи и не стоях ни на студ, ни на мокро, ни сред хиляди подивели метъли.
Вчера по улиците виждах само ходещи тениски на Металика иии не се разбираше много-много кой е момиче и кой е момче ,хахх
Останалите могат само да ти завиждат хахаха. Едва ли е било приятно сред 245645 метъли хаха
абе... глупости. Друго си е Хетфилд да е на 5 метра то валя леко, само за 2-3 песни
аз бях в Пловдив и де да знам не исках да си развалям хубавия спомен - независимо как би протекъл концерта. Предполагам за мнозина металика са група която не попада в рамки - те са истинска икона в тежката музика (визирам музиката различна от риана, кондьо и т.н.) Моя активен меломански и фенски поглед върху тях беше в началото на периода им с джейсън и много много яко беше в Пловдив именно когато бяха с него.
грим хироу да идеш на концерт на металика метъл ли те прави ??
да почиташ и да се възхищаваш на Левски или Ботев крайно десен ли те прави ?
Last edited by Guest (2008-07-26 10:55:30)
Супер беше концерта, мразя метъли... особено гръцки.
koncerta be6e unikalen a za mo6ocite koito ne im e haresal osven da ne komentirat a i da se skriqt grimreaper sigoren sum 4e ti si 15 puti po sme6en ot metalite
DIYTRYING, знам знам, аз няма да говоря
Аз обаче най-се изкефих от цялата работа, слушах си ги от къщи и не стоях ни на студ, ни на мокро, ни сред хиляди подивели метъли.
Подивелите бяха съвсем малко, повечето бяха много статични, поне отпред масово бяха на принципа, че не трябва да се движат много-много, за да не би някой да им вземе мястото, да не говорим, че както обикновено знаех песните по-добре от мнозинството от хората, а не съм си пускал Металика от концерта в Пловдив насам...
az sum acho unforgivuna i kato takuv schitam che koncerta beshe straxoten!
mnogo mi se iskashe da se kacha i az da posvirq no poneje imam angajiment
svurzan s poker dva dena po-kusno ne mojax da se izqvq...
vse pak blagodarq na vsichki fenove koito podkrepixa moite momcheta ot metallica!
az sum acho unforgivuna i kato takuv schitam che koncerta beshe straxoten!
mnogo mi se iskashe da se kacha i az da posvirq no poneje imam angajiment
svurzan s poker dva dena po-kusno ne mojax da se izqvq...
vse pak blagodarq na vsichki fenove koito podkrepixa moite momcheta ot metallica!
много як концерт
балъците които не са били са си спестят коментарите
аман от философи
spored men koncerta si be6e mnogo dobur az ostanah dovolen
Page [ 1 of 2 ] Posts [ 1 to 25 of 40 ]