Re: Start Today, Taking Hold, Brothers In Blood, Indignity - Пловдив!
на кой се мазня бе малоумник ? ако не ми хареса плаката няма да пиша нищо.
Не сте логнати. Моля логнете се или се регистрирайте.
на кой се мазня бе малоумник ? ако не ми хареса плаката няма да пиша нищо.
Matinnee - An entertainment, such as a dramatic performance or movie, presented in the daytime, usually in the afternoon.
Определението е напълно точно. "Пърформансът" ще бъде особено драматичен...Ще има разплакани момичета и разчуствани младежи.
^^Дам,Даката ще откаже на всички момичета и ще разчуства младежите. :d
splita na start today nali 6te se prodava tam?
neshtata malko se promenixa. za zhalost splita nqma da e gotov i shte napravim neshto drugo.. v ponedelnik predpolagam, che shte imam qsnota kakvo she se sluchva i togava she kaja ![]()
На лайфа ще бъдат налични и първите брошури и стикери на сайта www.pravonajivot.blogspot.com, който стартирах преди седмица. На който му е интересно да се обади.
Междувременно пак на който му е интресно, може да хвърли едно око на сайта, посветен на правата на животните. Вече са онлайн всичките секции. Качен е и интересен късометражен филм, свързан с движението.
Ще се видим в Пловдив.
няма да се допускат лица по 18 години... и така ще е занапред в Пъзела. "Новата политика" на клуба.. Тъпа работа
и в гепи и петното too
Вчера си говорих с хората от Пъзела, не ми дадоха адекватно обяснение, защо няма да допускат непълнолетни. Опитаха се да намесят сервирането на алкохол, което е леко абсурдно, но си е тяхно решение. Сега водим комуникация дали с пълнолетен придружител от семейството (майка, баща, брат, сестра) ще се допускат по-младите фенове.
Все пак началният час ще остане същият, за да приключи шоуто по-рано и всеки да има верме да си хване влак/автобус и т.н.
Поздрави.
bati tupotiqta!
po dobre nqma da e pulno s malki putenza i drishliovci !!!shte ima samo seriozni hora evala!!!!
да бе ама нали се сещаш че посещаемостта пада на 50%
следователно групите, които организират концерти и досега бяха на нула след концерт ( с което са ок), сега ще са винаги на минус ( с което не са )
от което следва, че ще има по-малко концерти
az bez malki pi4eta ne otivam!!!!
maldito spored men zavisi koi grupi shte svirqt zashtoto ima takiva koito shte napulnqt kluba kolkoto da se izbiqt smetkite pone taka misliq az i govorq za opredeleni grupi s opredelena publika koqto se kefqt v plovdiv i v asenovgrad ima dostatuchno hora na 18 godini koito shte poseshtavat i shte podkrepqt!!!
еми ако свирим местни групи предполагам да.. ама ако искаме да викнем някоя група е нормално да и покрием разходите.. не знам ще видим какво ще стане
Прав си, по принцип за група като Indignity трябва да има достатъчно хора на 18+, които да посетят, но не съм убеден, че ще се случи така. Надявам се да греша ![]()
emi misliq 4e za indignity,bib shte ima dosta hora nad 18 godini kakto znaesh te sa edna ot nai starite bandi i edna ot nai dobrite v bg i mnogo ot horata koito ne idvat na drugite koncerti shte doidat na tozi ot uvajenie,zashtoto se kefqt i ot tova 4e se poznavat s horata a povecheto ot pod 18 godishnite ne se interesuvat a sigurno i ne znaqt za indignity:)))))tova e moe lichno mnenie a `malkite`se kefq na detskata muzika nqmat inters spored men az taka gi vijdam neshtata vse poveche hora ima koito poveche se interesuvat kak shte izglejdat na hardcore koncert otkolkot za ideqta,grupite i taka na.......
i zabravih 4e se edna ot malkoto grupi koito svirqt oldschool v bg koeto veche e dosta rqdko a za Start Today misliq 4e shte ima budeshte mnogo dobri parcheta i mnogo dobri textove evala kefq se mnogo !!!prosto v bulgaria kakto vsichki znaem e mnogo trudno horata da se zanimavat s tova koeto haresvat zaradi tupite finansovi prichini!!!!
така е . тъпо, но е така. еми ще направим някой друг концерт и ще видим
а за Indignity 100% ще дойдат хора, разбира се. Говорих по принцип, че става по-трудно.
a za Madball se radvam mnogo 4e shte podgrqvate!!!!purviq koncert beshe ludnica !!!
хаха и ние меко казано се радваме
а миналия беше може би най-якия на който съм бил
Edni ot nai-xubavite mi koncerti sa bili na Indignity predi godini, oshte pazia qsni spomeni ot togava ![]()
Brothers In blood puk sa edna ot nai-svejite bandi sega, mnogo energia !
Taking hold i te sa luvove golemi, qki tekstove, burzi pesni - super qka banda.
Blagodaria za dumite za Start Today (:
ako sudim po pove4eto grupi se xora pod 18 6te iskat da doidat (sun)
eeema i ti she si tam ![]()
sashko napravi li 18
xax
Page [ 2 of 4 ] Posts [ 26 to 50 of 99 ]