Topic: ska reggae dub radio
www.skaradio.hit.bg - огромен архив от ска рокстеди скинхед реге дъб музика...засега още е в тест-формат, но скоро ще заработи постоянно...ПРИЯТНО СЛУШАНЕ
Не сте логнати. Моля логнете се или се регистрирайте.
Pages: 1
www.skaradio.hit.bg - огромен архив от ска рокстеди скинхед реге дъб музика...засега още е в тест-формат, но скоро ще заработи постоянно...ПРИЯТНО СЛУШАНЕ
a mejduvremenno koga shte moje da se slusha?
Ооо, жестокоо!
Ама нали такова? Класическо повече?
Четох в един друг форум,че някой се точи евентуално да става ска.водещ,май за същото он-лайн радио иде реч
Бравус, страшно е! Много добро!
Ами тръгна радиото ве4е......все още работи предимно само вечер, но има време...радвам се, че ти харесва........
Привет !
имам едно питане- миналата седмица се кефиш 2 дни на радиото , въртейки си задника на стола, докато работя.. после.. се наложи преинсталация на рс то..
пак съм с Xp , но сега вече не ми зарежда радиото. пробвах през различни преъри ;(
не ми се свали линка ,който преди това имах и не ми зарежда .. никак .. жалко.. в рсто ми ли е проблема? някъде из настройките?
ами може би нямаш инсталирани кодеци. Други он-лайн радиа слушала ли си след като се преинсталира уиндоса. Филми можеш ли да гледаш. Ей такива неща. Просто си инсталирай кодеци и би трябвало да можеш да слушаш. Радиото работи нонстоп. Айде успех и те очакваме като слушател. Поздрав от екипа на радиото. На 25 Април можеш да дойдеш в клуб BackStage, ще има яко лайв реге дъб шоу и ще има сет от RUDEBOY STATION-екипа. За повече информация за събитието можеш да видиш на www.livedubparty.hit.bg или по форумите rasta.cult.bg, 359hip-hop.com и други. Става въпрос за едни французи които са: weeding dub, webcam hi-fi и МС-то HUBLE-I. Надяваме се че ще дойдеш. Весело
Radio RUDEBOY STATION Ви кани на Ska Party на 23 май (събота) от 21:00 часа в клуб "FOUR ROOMS" (ул. "Неразделни 14"-срещу Римската стена,над CROSSPOINT).До всички фенове- заповядайте да се позабавляваме и потанцуваме.... ... Очакваме ви!
Начало: 21:00 часа
Вход: 2 лв.
Бира: малка - няма
голяма - 2 лв.
Алкохол: 1.5 лв.
Излъчването на радиото е прекратено поради технически причини...в момента работим върху отстраняването им , така че в най-скоро време радиото ще заработи отново....
Поздрави!
Радиото отново е на линия - на всички слушатели - ПРИЯТНО СЛУШАНЕ www.skaradio.hit.bg
Last edited by dimaka (2009-07-28 17:40:44)
ее най-накрая
Благодаря на всички за търпението smile smile smile smile .....от колектива работим и над напълно нов и по-обширен сайт.....
Posts [ 12 ]
Pages: 1