Re: Madball
Това е група, която колкото и пъти да гледам, всеки път ми е като за първи. Много големи!!! Дано наистина догодина пак дойдат
Не сте логнати. Моля логнете се или се регистрирайте.
Това е група, която колкото и пъти да гледам, всеки път ми е като за първи. Много големи!!! Дано наистина догодина пак дойдат
Страхотна атмосфера, направо му пръснахме трътката на клуба :d
Яко беше доста, освен това, че охраната пак се опита да убие 10-15 човека. И звука като никога взе че обади. тез гърците готини ли бяха, че не се вредих за тях да вляза?
Добре свириха гърците да. А охраната бяха като статисти от Ромпър Стомпър
http://vids.myspace.com/index.cfm?fusea 2aff91fdd0
Last edited by maldito (2008-11-24 13:27:53)
ебахти охраната, ебахти чудото...
Кой им е наредил на тия да не позволяват стейдж?
Бтв басиста ги и препсува на няколко пъти...
Иначе концерта беше феноменален - адската атмосфера!
доволно преживяване си беше, особено за мен, като не бях ходила на предишния.. ако пак дойдат догодина... ех. а това с охраната наистина беше голяма простотия. то в тоя гаден "клуб" и преди са се правили на идиоти, мисля, че на pro pain някой ми пискаше, че не мога да си оставя нищо на сцената, а това беше преди да започне каквото и да е. питах го кво мисли да прави, като почне лудницата и хората като се катерят по сцената, как си мисли, че двама слаботелесни ще ги спрат -
"така са ни казали да правим". явно си е някаква политика на клуба.
Ква политика бе. Не знам чия е брилянтната идея скинари да са охрана на наши концерти но очевадно трябва да го смените тоя/тея щото е Некомпетентен. Вместо да наредят на охраната да не пускат пияни свине които пречат на танците и представляват реална опасност, те им нареждат да не се позволяват стейджове.. ема то все пак в България се намираме, и новата песен на Delate обрисува идеално ситуацията.
Съжалявам за емоционалното мнение но тва е положението, едва ли съм единствен който не са го пуснали да стейджне или който се е замислил кво ли ще му направят скиновете ако все пак пробва да се качи горе и е с гръб към тях.
imam 4uvstoto 4e organizatorite se podigraxa na madball s tiq bokluci za oxrana...emi vse pak se namirame v BG!-tfa e otgovora na mn ot nepriqtnite problemi i vaprosi..otnosno vsi4kop tuka.kur za bulgarina sas svastika i dva za tez det gi toelirat i dori podkrepqt!
evalarka na Madball!!!!
Да верно имаше някакви почерпени господа дето си влязоха на тамагочи, пък хвърляха танцьори само...
offffff,vse edno za purvi put se sluchva ,che tolko shum vdigate.Tva e polojenieto,kato ne ti haresva ne idvash be!
offffff,vse edno za purvi put se sluchva ,che tolko shum vdigate.Tva e polojenieto,kato ne ti haresva ne idvash be!
Абе не е баш така. В смисъл аз не влизам да се бутам, щото единствената маса която имам по тялото си е ситуирана в шкембето, ама някои хора отиват да се забавляват и когато ти бият шута или като оная мадама накрая те сбарат за гъза надали е много яко.
Съвсем отделен е въпроса с двамата пича дето им извадиха ръцете на Про-Пейн...
to ko 6e e tai s tiq organizacii po dobre da ne se vikat podobni grupi v bg za da ne se izlagame pove4e,6tot taz muzika osven 4e da q slu6a6 trqbwa i da q 4ue6...
toq nai-golemiq grubiqn doide da se izvini sled na6iq laiv, 4e gonil horata... vika, ako ne gi butame 6e se razkarvat po scenata i moje da preebat ne6to...
ama sq kato gledam zapisa maj pak si e pravil kefa kato pre4ukva nqkvi hora... su6tiq be6e i na Pro Pain deto pre4uka nqkvi.
Много як лайф! Голяма еуфория! Единственото тъпо нещо беше, че нямаше гардероб и якета и раници, едва-ли-не, трябва да ги оставиш ей така. Адцки тъпо. На един от мойте приятели му липсваше шапката след лайф-а. Всички дето ходят на хардкор партита с цел да откраднат нещо могат да ме хванат за хуя. Но като пренебрегнем тия неща един незабравим концерт !!!
Доколкото знам охраната си върви с мястото, така че няма кво да направят организаторите. А друго подходящо място като че ли няма. Тъпа ситуация ама кво да направят момчетата....
След концерта на Pro-Pain една тук беше писала, че е познава някои от охранителите от работата си и че те много разпалено я убеждавали, че по тези концерти всички са наркомани и че нормални хора нямало да се блъскат така и да скачат от сцената... След като им е такова мнението, държанието им е логично.
spored men oxranata bqxa dva vida xora-ednite bqxa selski mutri,drugite bqxa nazisti(koito pak se pripokrivat do nqkade s parvite) vaprosa mi be6e kak sa dopusnali na madball da ima nazisti za oxrana s tendenziozno povedenie i zloba kam ostaalite plus tfa i sas drexi go istakvaxa...tfa e sram i izlagaciq sprqmo grupata,ne slu4aino nqkoi be6e pisal 4e basistana madball im bil pokazval sredni prasti...
spored men oxranata bqxa dva vida xora-ednite bqxa selski mutri,drugite bqxa nazisti(koito pak se pripokrivat do nqkade s parvite)
T'fa beshe dobro ;D
Мда...ето,че пак недоволни.Кур за кой българин със свастика?Че не мога да схвана...какви скинари ви се привиждат,тия от охраната са редовни посетители на Ориент 33 най-вероятно(макар,че единия си тактуваше на фона на музиката..)Пак ви се привиждат фашисти,нацисти на вас,носещи тениски с лика на международния убиец Че Гевара.Айде да отворим пак темата за скиновете и имат ли почва те бла бла дрън. Кур за левите ...Не е проблема тук,а в незнанието на организаторите КАК се прави подобно меропятие...Дали са нареждания на охраната,изпълняват ги..И те хляб ядат.
Иначе какво да кажа:ВЕЛИКО ...една сбъдната мечта(на 1вия не съм бил..).Личеше си,че Фреди е наш човек..Усмивката му не слезе от лицето..Абе Балкан хардкор,това си е.Мога смело да заявя,че българската публика е една от най-отдадените..И въпреки това се намираше някой ,който не знаеше разликата между мош и погo.Като пича,който ми цапна шамарче,щото съм мошвал..Aз се отказах от тази идея в зародиш и се отдадох на мазното блъскане и ловене на една яка мацка ...бе все на мен скачаше миличката
.Ako пише тук може нещо кафенце,мафенце да уредим
Аз съм пича с тениска "Аляска ",който разпяваше агитката на края
И щеше да събуе гащите на Фреди за малко
Единия беше в 100% аутфит- кубинки, навити крачоли, суитър "нинджа" и бомбър и седеше отдясно на сцената, а срещу него имаше един с тениска Pure blood и Тотенкопф между двете думи... татусите не съм му гледал.
Не е като да бяха кежуъл...
Да тоя с Pure blood беше и на Bring It Back / Rejection / Underdogs . Доста досадно да си ходят на техни ивентове кво се редат тука нито разбират нещо, само да пречат. Тва никъде го няма бе хора, само тук е!!! Тряя да се направят доста неща по въпроса!
и кубинките с бели връзки сигурно бяха случайни
abe ti si mnogo prost be,nz na koi svqt jivee6,kur za tebe i za desnite,ot takiwa balyci s takowa mislene sme na tfa deredje i nazisti oxrani ima6e si ima6e ne o4evidno ami o4eizbojda6to naprao be6e!
a taka kur za desnite,are da si staneme pak komunisti.
Tva che vi se iska da sa fa a te ne sa e drug vupros,tva e sushtata ohrana koqto beshe i v black box:)
otdelno tova e politika na samiq club da nqma hodene na scenata kvo samo buchite
Az ne q odobrqvam no ne vijdam smisul da buchite samo,vmesto da si pazite spomenite ot madball se zanimavate s nekvi drebnavi neshta.
Kazah go i she povtorq-kato ne ti iznasq ne idvash.
Концерта - наистинамного добър,незабравим.Доста се раздадоха и публика и групи.
Гърците - добре свириха,стила им не ми е от любимите,но се рпедставиха добре.
Delate - едно голямо ЕВАЛА!Един от най-добрите им лайвове според мен.Раздадоха се,свириха добре и успяха да направят шоу.Браво!
BFDM - яки както винаги.
Madball - е тука каквото и да напиша ще е малко.Който е бил знае.За тези които не са били - другия път да отидат.
Охраната - без коментар.
Page [ 4 of 7 ] Posts [ 76 to 100 of 161 ]