xxxmissuesxxx

Topic: pravonajivot.blogspot.com

В тази тема ще публикувам новините около сайта www.pravonajivot.blogspot.com, който стартирах преди седмица. Както споменах в него ще публикувам статии и видеа, свързани с правата на животните.

Тази седмица може да видите филма Animal rights. Интересно видео за всеки.
Хвърлете едно око, дори да сте страстен месоядец - винаги е интересно да знаеш какво различно се случва около теб.

Поздрави!

xxxmissuesxxx

Re: pravonajivot.blogspot.com

Вече са онлайн и всичките секции на сайта, повечето от които се се понапълнят постепенно до края на месеца.

Първите брошури и флаери на "Право на живот" може да намерите на първия концерт на Taking hold  в Пловдив на 1 ноември.

Поздрави!

xxx missues xxx

Сайтът "Право на живот" вече е напълно функциониращ с всичките си секции. Добавени са авторски статии и готови за принтиране брошури на български.

Тази седмица новите неща са статията "Права на животните? Защо" в секцията "статии". Чудесният филм "Behind the mask" за ALF в секцията "филми". готови за копиране брошури "Мъртвата плът е само за зомбита" в "downloads" и първата, лично пробвана рецепта за пълнени картофи с домашни снимки за доказателство.

Хвърлете едно око и оставете коментар, за да ни подкрепите.

Отделете минутка за нещо интересно.

Поздрави!

missues

animal hunter

taq propanganda i kakto vsichki drugi sa shit zashto ne si zadadesh vuprosa tam kudeto horata nqma kakvo da qdat dali si misliqt za vegitarianstvo puk i sred jivotnite ima hishtnici koito qdat drugi takuv e krugovrata na jivota tupo e!Puk i nikoi ne se zamisliq za oniq hora koito umirat ot glad v bednite strani puk na tqh vuobshte sigurno ne im e do tiq temi a flaqrite sa prosto tupi sorry brat tova e moe mnenie prosto ne go razbiram

x animality x

lovdjiq kato nema kfo da govorite shto govorite be...
losho e, che v taq scena golqmata chast ot xorata sa
s mantalitet na vrachanski metali smile
slushaite biohazard i ne obrushtaite vnimanie na podobni neshta.
sled kato ne vi interesuvat i nas ne ni interesuva kvo mislite.
ako jiveexme v afrika mnogo neshta shtexa da sa razlichni, ama
ne jiveem, za tfa ne ni zanimavai s mnenieto si.

maldito

кво общо имаше Biohazard не разбрах ? Да не са ловджииsmile

be yourself by yourself
stay away from me
http://www.southparkstudios.com/episode … play=false

x ma stiga de x

ma priqtelche ti vinagi se obijdash kato stane duma za lubimata ti grupa smile
nedei taka tova e dosta detsko...ako iskash mojesh da slojish ,koqto
i da e podobna na neino mqsto i da jiveesh v chudniq svqt, kudeto hardcora
e metal za xora s kusi kosi

maldito

1во - не съм ти приятелче
2ро- май на теб са ти трън в задника, че само ги споменаваш, където ти падне. Кажи какво общо имаха ? smile

be yourself by yourself
stay away from me

x ex zashto taka x

e zashto ne si mi priqtelche az si mislex, che kato chast
ot foruma sme si ot edna i sushta obshtnost i shte se razbirame !

brato ti ne razbirash veche tolkova vreme , che imeto na taq grupa
go polzvam kato naricatelno smile po otgovora mi za toq chovek lovec
sledva da stane qsno, che vuzpriemam hardcore po svoi si nachin
i v toq nachin podoben tip bandi izobshto ne mi se vruzvat... poneje
ti e trudno da vlezesh v shegovitiq mi ton ti davam konkreten otgovor,
a inache e tujno, ako si na poveche ot 16 godini da se qdosvash, za tova
che nqkoi se ebava s lubimata ti grupa xaxa

maldito

не е като да крия кой съм... а  за мен е нормално да се дразня като се ебават с любимата ми група ... възприемай си музиката както си искаш и си яж квото искаш, ама като почнеш да пишеш глупости нормално да се дразня .
не бих казал че се ядосвам smile тоя форум го възприемам като развлечение по време на работа

be yourself by yourself
stay away from me

x asperjite sa extra x

za da nqma konfrotno she e dobre da pishat po temi
svurzani sus sxe i veg samo xora, koito imat otnoshenie
kum tiq neshta...realno poglednato na nikoi ot nas ne mu
puka kvo vi e mnenieto po tiq vuprosi , no razvalqte
temite s nqkvi maloumni izkazvaniq, za tva e po-dobre
kato vidite takava tema ili da se vuzdurjate ot izkazvaniq
ili ako imate neshto da kajete da bude konstruktivno

maldito

аз се въздържах smile щото не ме ебе и не пиша smile
ама намесата на biohazard си беше провокация

Last edited by maldito (2008-10-24 11:47:26)

be yourself by yourself
stay away from me

Welldonehero

x asperjite sa extra x wrote:

ili ako imate neshto da kajete da bude konstruktivno

Аз мога да се включа с някоя и друга рецепта...
Гъбки с ориз smile

A few ideas for better life!!!
http://www.military.co.il/asg/ammunition_a.jpg

fallacy

Ако искате да се дърляте за вегетарианството, започнете поредната нова тема, тази тук е основно за промотиране на сайта на missues.

To sin by silence when we should protest makes cowards out of men.

animal hunter

kak da ne e po temata 4e to tova e svurzano sus saita i 4e shtom qm meso sum zombi ??????tova normalno li e mai misho jesus da ne si davash kushtata v komatevo na bednite da spqt v neq s malki jivotinche nezombita tova e absurd `shtom si cheren shte mresh` neshto takova li da vuzpriemam????ako qdeshe mursha nqmashe da si tolkova rohav i strahliv a za tebg animal lover izgoniha me ot vas na bashta ti ne mu haresa 4e leja na negovoto mqsto

fallacy

И аз не съм съгласен с някои от нещата, които пише там, но затова и има възможност да се коментира блога. Темата тук седи, защото малко хора в България се опитват да правят каквото и да било и мисля, че заслужават да им се обръща внимание, дори и да имат крайни позиции по различни въпроси.

To sin by silence when we should protest makes cowards out of men.

malloADHC

freedom.

1912.

xxx missues xxx

animal hunter,

"Право на живот" е супер позитивна идея, отворена за всички. Не става въпрос само за вегетарианство. Става въпрос за права на животните. Правата на хората не се изчерпват с това да не бъдат убити. Тези на животните също.

Смятам, че в сцената ни има достатъчно мислещи и позитивни хора, които дори да ядат месо, ще се съгласят с някои от идеите ни. Например безмислеността на лова като спорт. Това, че трябва да се купуват яйца от свободни кокошки, а не от клетъчно отглеждани (същата цена, просто трябва да се разходиш до Била). Това, че козметиката не трябва да се тества върху животните (които нали се сещаш, че накрая умират, защото са заразени с токсични химикали)  - НИВЕА не правят такива експерименти. Това, че вместо селски кожени чехли, обувки и якета, можеш да сложиш вегански найкове, венсове и каквото ти душа поиска.

Истината е, че хората в Африка се нуждаят от това, което уловят. Animal hunter - ти не. Не се крий зад африканчетата. Както и да го погледнем, неморално е да се убива - независимо какво. Няма нормален човек, който да каже, че убийството е ок. Самият аз съм бил страстен защитник на собствения избор, що се отнася до месото и доста време спорих, че вегетарианството няма какво общо да има със стрейт еджа. Но това, което видях в някои от филмите, които поствам на сайта, наистина ме разби.   

За хишници не ми говори, а отвори уикипедия и прочети защо човек е проял месо. Ще те насоча- Ледников период. Това отговаря и на въпроса ти за Африка. Ние обаче не живеем нито в Африка, нито по време на Ледниковия период и мисля, че е нормално да се замислим върху това защо се отнасяме толкова жестоко към животните.

във флаерите няма нищо невярно. Отдели 30 минути от гангстерското си време, за да изгледаш някое от видеотата в сайта и виж за какво става въпрос. Какво става в кланиците. Хуманна смърт ли е да риташ животните с шутове, докато ги колиш? Хуманно ли е да клъцнеш врата на жива крава и да я оставиш да умре от кръвозагуба, защото кожата ти трябва непокътната?

Мисля, че не и с това ще се съгласят милиони месоядци по света.

А сега лично - не те знам кой си, но ти очевидно знаеш кой съм аз, щом знаеш и къде живея. Не знам защо си останал с впечатление, че съм страхлив. В събота свирим в Пловдив и ще се радвам да дойдеш да ми го кажеш в лицето, без да не насереш. Приятелят ти Х-овете и апержите също ще е там, така че можеш да ни сложиш на място един след друг.

Поздрави!

animal hunter

znam te i znam 4e si strahliv vijdal sum go nqma izdavam fakti za da ne stanesh smeshen v plovdiv sum nito me e strah ot vashite xxx nito nishto i tochno tova kazah 4e imate izbor i zatova mislite taka horata koito nqmat kakvo da qdat ne misliqt za prostotii kolkoto do ubistvata za men e normalno ako iskash opitite da gi pravqt na horata za da ne stradat jivotnite horata qdat laina ot vekove veche tova e moqta poziciq nali zatova e foruma az zashtitavam horata ne jivotnite shtoto bez horata i bez tehnologiite shtqhme da sme maimuni oshte i nqkoe tigurche shteshe da te sudi 4e ne si debel i ne mojesh da bqgash burzo:)))shte se vidim na koncerta tam shte sum peace:)

chaosbs

дебиш къв селтак съм с тва кожено яке

so what the fuck are we living for
give us a future

xxx missues xxx

animal hunter,

ако беше прочел какво написах, нямаше да пишеш последния пост. Повтарям - тези, които са на прага на немотията, ловуват, защото нямат друг избор. Ти имаш. Макар милиони индийци да са в същото положение и вегетаианци.

Експериментите са абсолютно ненужни, защото има фирми като НИВЕА, които са мегауспешни и с качествени продукти, без да тестват върху животни.  Отдавна сме измислили и изтествали лекарствата, които можем да изпробваме върху животинките. Останали са само тези, на които нещата вече са на клетъчно ниво и тук вече няма как да се тества на тях, защото е научно необосновано.

Да не говорим, че все още тестваме вредата от тютюнопушенето върху милиони кучета и зайци годишно. Това на кого е нужно???

Аз нямам от какво да се срамувам. Не мога да си представя каква е срамната истина, която ти знаеш за мен, но ще ми я разкажеш събота.
Не се ядосвай и отбранявай -не е това идеята.  Именно заради това отсвирих всички вегетариански теми във форума. Ако имаш нещо смислено да кажеш, ще се радвам да говорим, но ако само ще нареждаш, по-добре си направи собствена тема.

Както виждаш, отговарям ти в рамките на добрия тон, защото, както споменах, не правя този сайт, за да соча някого с пръст и да го нареждам, а да обърна внимание на милионите животни, които убиваме жестоко и безсмислено.

x cukvam x

pichenca, imate si veche tema prepulnena sus shegi - pishete v neq...
bloga na mishus e nasochen kum druga auditoriq , v koqto vie e
qvno , che ne popadate

xxx missues xxx

Спечелете безплатно копие на многократно награждавания филм за Animal liberation front "Behind the mask" от колектива "Право на живот"!

Повече за това как можете да го направите и интересни подробности относно дебютната книга на Кийт Ман "From dusk til' dawn", можете да намерите в обновения ни сайт.

Поздрави!

Earth Crisis

http://www.vbox7.com/play:d843e34a

sinister tofu

muhaha
argumentite sa jelezni i kato chuk trqbva da se stovarqt varhu nechii tvardi glavi.
Mnogo dobar klip,dostapen,razbiraem i interesno napraven.
Podobno se otnsq i za saita smile
Ne razbiram kva e taq potrebnost ot postoqnna gavra?Pone,koito ne e saglasen- da se argumentatira po-seriozno i gotovo.Podkrepqm fallacy ;)Tova trqbva da se podkrepq...ii nai-malkoto pone da se obsujda.