animal hunter,
"Право на живот" е супер позитивна идея, отворена за всички. Не става въпрос само за вегетарианство. Става въпрос за права на животните. Правата на хората не се изчерпват с това да не бъдат убити. Тези на животните също.
Смятам, че в сцената ни има достатъчно мислещи и позитивни хора, които дори да ядат месо, ще се съгласят с някои от идеите ни. Например безмислеността на лова като спорт. Това, че трябва да се купуват яйца от свободни кокошки, а не от клетъчно отглеждани (същата цена, просто трябва да се разходиш до Била). Това, че козметиката не трябва да се тества върху животните (които нали се сещаш, че накрая умират, защото са заразени с токсични химикали) - НИВЕА не правят такива експерименти. Това, че вместо селски кожени чехли, обувки и якета, можеш да сложиш вегански найкове, венсове и каквото ти душа поиска.
Истината е, че хората в Африка се нуждаят от това, което уловят. Animal hunter - ти не. Не се крий зад африканчетата. Както и да го погледнем, неморално е да се убива - независимо какво. Няма нормален човек, който да каже, че убийството е ок. Самият аз съм бил страстен защитник на собствения избор, що се отнася до месото и доста време спорих, че вегетарианството няма какво общо да има със стрейт еджа. Но това, което видях в някои от филмите, които поствам на сайта, наистина ме разби.
За хишници не ми говори, а отвори уикипедия и прочети защо човек е проял месо. Ще те насоча- Ледников период. Това отговаря и на въпроса ти за Африка. Ние обаче не живеем нито в Африка, нито по време на Ледниковия период и мисля, че е нормално да се замислим върху това защо се отнасяме толкова жестоко към животните.
във флаерите няма нищо невярно. Отдели 30 минути от гангстерското си време, за да изгледаш някое от видеотата в сайта и виж за какво става въпрос. Какво става в кланиците. Хуманна смърт ли е да риташ животните с шутове, докато ги колиш? Хуманно ли е да клъцнеш врата на жива крава и да я оставиш да умре от кръвозагуба, защото кожата ти трябва непокътната?
Мисля, че не и с това ще се съгласят милиони месоядци по света.
А сега лично - не те знам кой си, но ти очевидно знаеш кой съм аз, щом знаеш и къде живея. Не знам защо си останал с впечатление, че съм страхлив. В събота свирим в Пловдив и ще се радвам да дойдеш да ми го кажеш в лицето, без да не насереш. Приятелят ти Х-овете и апержите също ще е там, така че можеш да ни сложиш на място един след друг.
Поздрави!